Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Ja! Jag har gjort en massa saker jag aldrig gjort förut det här året, vart utomlands med min pojkvän och hans familj tillexemplel

Höll du några av dina nyårslöften?
- Nej det gjorde jag nog inte precis, visst, jag sa att jag skulle bli mer positiv och älska de som älskar mig och det är väl någonting jag har tänkt på så mycket som möjligt

Dog någon som stod dig nära?

- Ja tyvärr.

Vilka länder besökte du?

- Grekland med min pojkvän och Finland

Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015?
- En hel del faktiskt! Jag vill ha mycket mer glädje och göra en massa mer spontana saker med vänner, jag skulle också kräva självsäkerheten för det kommer göra allting så himla mycket bättre.

Vilket/vilka datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?
- 2 September, 21 December har nog den största betydelsen det här året!

Största misstaget?
- Mitt största misstag det här året lär nog vara att lita på helt fel personer

Har du varit sjuk eller skadat dig?
- Jag var väldigt klantig och ramlade med mopeden så jag bröt både de ena och de andra, haha

Bästa köpet/köpen?
- Stockholms resan till mig och max, yogabyxorna och alla dessa polotröjorna

Vad spenderade du mest pengar på?
- Lär nog ha vart Mat, Resor och Kläder

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Helt klart mina fantastiska vänner och min älskadeälskade pojkvän.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013?
- Finns huuur många som helst men, Wake me up, Sam Smiths alla låtar, Cheerleader, Geronimo osv.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Ledsnare helt klart.

Vad önskar du att du lagt ner mer tid på?
- Att våga vara! vill inte gå efter vad ampra tycker utan vill bara gå efter min egna känsla!

Vad önskar du att du lag ner mindre tid på?
- Ja! jag har också märkt att jag bara trott gott om folk men när det väl gäller så har det visat sig att det är så jäkla svårt att stå upp för någon, Jag har helt enkelt lagt ner för mycket tid på rent ut sagt duchebags, som bara tagit engeri och tid ifrån mig, då man skulle kunna lagt ner tid på saker som ger tillbaka istället.

Blev du kär i år?
- Jag har varit kär hela det här året i en och samma kille som lyser upp varenda dag för mig!

Favoritprogram på TV?
- Paradise Hotel

Bästa boken du läste i år?
- Jag läste en jätte bra bok i skolan ''kort kjol'' den handlade om samhället skulle jag mer vilja säga, en tjej som blivit våldtagen pga att hon hade kort kjol på sig. REKOMMENDERAS STARKT

ska det behöva vara så?

Vad gjorde du på din födelsedag?
- Det var en söndag så jag var hemma hela dagen och blev firad utav nära och kära!

Hur skulle du beskriva din stil i år?

- Jag har haft så himla många olika stilar det här året och jag tycker att det finns så mycket som är fint.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag firar jag och min pojkvän sexton månader tillsammans alltså ett år och fyra månader. så jag åkte hem till max medans han var i sandviken på träning och gjorde iordning lite mys tills han kom hem. 

Jag vill bara skrika ut till alla i hela världen och berätta att jag är absolut världens lyckligaste och mest förälskade tjej! för det är jag verkligen, han är så himla perfekt i mina ögon, att ligga i sängen och bara kramas och lukta på honom gör mig så gaaaaalen han är så jäkla underbar. att bara känna tryggheten utav honom och veta att han verkligen ALLTID finns där för mig och att han kan både vara min pojkvän men samtidigt min bästavän gör mig så glad. att känna sig omtyckt och älskad.                                                                                       så om du läser det här så vill jag säga till dig igen att jag älskar dig så himla mycket med varend cell i min kropp! du är min drömprins.

Likes

Comments

hejsan, veckan som vart har bestått utav prao, jag har praoat på MQ i gävle, det har var väldigt kul! fast ändå lite jobbigt har packat upp 84 kartonger från den nya kollektionen, vilket var väldigt jobbigt för ryggen och benen.

Helgen som vart har jag bara vart med max vi har vart barnavkt till min yngsta bror, ätit massa gott, kolat på hans match och sen har jag också tagit massor med promenader. Idag har jag hunnit med att städa lägenheten, pluggat. Och nu hade jag tänkt mig att krypa ner i soffan och kolla på halv 8 hos mig!

hadeeee

Likes

Comments

idag tog jag en promenad hem till max, inte för att vi bor så långt ifrån varandra men det var faktiskt riktigt skönt! så himla glad över att det äntligen är höst, det är nu man börjar att använda stickade tröjor, dricka en stor mugg varm oboy och myser med vänner och pojkvännen.. max och jag har även massa planer inför hösten och in mot vintern vilket känns super bra, bara njuta och ha kul!

just nu så sitter jag och kollar på när max spelar fifa, vilket han också gjort hela dagen, men det är väldigt mysigt att bara ha honom i närheten ???

Likes

Comments

här är några av de senaste bilder från min weheartit, några bilder jag blir inspirerad av! för att komma till min duk tryck HÄR 

Likes

Comments

nu är helgen slut igen, mig helg har jag bara umgåtts med max, i fredags gick vi på bio, pojken med guldbyxorna haha, men den var faktiskt jätte bra!! rekomenderar verkligen! igår åkte vi till valbo med max mamma, köpte lite saker till max rum och sen åt vi på ikea ? ? ? idag har vi kollat på film och tänkte gå ut lite senare på en promenad eller så om det blir finare väder. 

Likes

Comments

Igår tillbrinade jag min dag med en fantastisk vän nämlingen daniella, vi satt och pratade en massa och käka massa gott, meningen var att vi skulle sitta och blogga men inget av vårat internet fungerade, tack för en perfekt dag! 

idag är jag hemma ifrån skolan, håller på att bli sjuk så valde att vara hemma. ska kolla på veckans paradise hotel som jag missat.

Likes

Comments