Ingredienser:

♡ 2 paket oreokakor

♡ 200g philadelphiaost/cream cheese

♡ 300g choklad (valfri)

Gör så här:

♡ Mixa oreokakorna i en
matberedare/mixer, tills det
blir små små smulor.

♡ Häll över smulorna i en bunke/skål
& blanda ihop smulorna med
philadelphiaosten.

♡ Rulla dem till bollar & ställ in i
kylen i ca 15 min.

♡ Doppa dem sedan i smält choklad &
ställ in i kylen så att chokladen stelnar.

Lycka till!

Likes

Comments

Här kommer ett tips om du vill baka något litet julgodis som är enkelt och snabbt!

ingredienser:

♡ choklad (valfri, jag tog mjölkchoklad)

♡ cornflakes

Gör så här:

♡ Smält så mycket choklad som du vill andvända.

♡ Blanda i cornflakesen i den smälta
chokladen & blanda. Ta så mycket
cornflakes som du tror att du behöver.

Lycka till!

Har du några funderingar? Komentera!♡





Likes

Comments

Ingredienser:

♡100 g Smör

♡100 g Mörk choklad

♡2 Ägg

♡1.5 dl Strösocker

♡1 dl Vetemjöl

♡1 dl Kakao

♡1 tsk Vaniljsocker

♡0.5 tsk Salt

Gör så här:

♡Börja med att sätta ugnen på 175°C och placera ut 12 stabila muffinsformar på en plåt.

♡Smält ihop smör och choklad i en kastrull på låg värme, ställ åt sidan.

♡Vispa ägg och strösocker ljust och fluffigt med elvisp i 2 minuter.

♡Rör ner smörblandningen i äggvispet.
Tillsätt de torra ingredienserna och rör ihop en klumpfri smet.

♡Fördela smeten jämnt i formarna, 2/3 i varje.

♡ Grädda i mitten av ugnen i ca 10 min.

♡ Låt svalna.

Lycka till!♡♡

Recept från Frida Skattbergs bakblogg: blogg.amelia.se/fridasbakblogg
Kika in hennes instagram om ni inte gör det! Hon är grym! Fridas instagram: bakamedfrida
♡♡♡


Likes

Comments

För ett tag sen nämnde att jag hade en liten överraskning! Här är den! Jag finns nu också på youtube! Vill bara säga tack till alla som läser min blogg, följer mig på instagram & nu också tittar på min youtube kanal!

Länken till min första video på youtube: https://youtu.be/6lJMTRE6FKk

Tack!

Likes

Comments

Hej! Idag kommer ett nytt blogginlägg! Jag har bakat dessa halloween kakor som ska se ut som pumpor!

Kakan är gjord av mördeg och sedan den orangea glasyren är faktist kristyr som jag färgat med hjälp av karamellfärg! Jag hittade de recepten på Arla.

Kolla in instagram, detta är nämligen ett litet samarbete med en tjej som heter entjejikoket på instagram! Kika in hennes instagram!

Likes

Comments

Ingredienser:

♡ Mjölk
♡ Oboy-pulver
♡ Nutella
♡ Grädde (valfritt)

Gör så här:

♡ Blanda mjölk & oboy-pulvret.

♡ Värm det i en kastrull på spisen.

♡ När du värmt upp din varma choklad
häller du i nutella.

♡ Toppa valfritt! Jag tog grädde, lite strössel & kakao, som dekoration.

♡Jag har inte tagit efter några speciella
mått, jag tog så mycket som jag tyckte att
det behövdes.

Lycka till!

Likes

Comments

Till påsk bakade jag dessa påsk cupcakes! Komentera gärna vad ni vill ha för recept på min blogg! Har också en liten överraskning på G......♡♡

Likes

Comments

Ingredienser:

♡ 1 1/2 dl riven kokos
♡ 2 msk kokosolja
♡ 1/2-1 msk honung
♡ 1 msk vatten
♡ 1/2 tsk äkta vaniljpulver
♡ 1 nypa havssalt
♡ 100g choklad (70%)

1. Blanda kokos, kokosolja, honung, vatten,
vaniljpulver och salt i en skål. Låt blandningen
vila i 5-10 minuter. 2. Forma smeten till lagom stora
portionsbitar. Lägg dem på en skärbräda med bakplåts-
papper. Kokosstängerna kan vara lite bräckliga
men stelnar sedan. Ställ in bitarna i frysen i ca 20 minuter.
3. Bryt chokladen i bitar och smält hälften över vattenbad.
Ta bort skålen och rör ner resten av chokladen. 4. Doppa
bountybitarna i chokladen och ställ dem sedan kallt.

Lycka till!

♡♡Recept från: Nadine Hagman
Nadines Instagram: nadinesbakning
Kolla gärna in henne!♡♡

Likes

Comments