Hej! Jo det är så att jag har varit i Österrike (från i fredags till idag) och jag har inte haft så bra internet där så jag har inte kunnat blogga något. Men jag har glömt att blogga ol hur det gick på tävlingen för två helger sen. Men det gick super bra och över förväntan! Först i LC var ja nolla och precis utanför placering! I LB så kom jag 2:a! Jag är super nöjd. Men idag kom jag ju hem från Österrike och jag har inte ridit idag jag var bara i stallet och hälsade på lexie. Men innan vi åkte till stallet idag så hämtade vi min nya kavaj som hade kommit med posten. Jag beställde den från spooks.se alltså är det en spooks kavaj! Jag provade den idag och den satt såå bra! Det man ska tänka på tycker jag när man köper något från spooks är det att ta nästan alltid en storlek större än vad ni brukar ha för spooks har jätte små storlekar i sina kläder! Min kavaj heter Showjacket och den är röd. Jag kommer inte ihåg va den kosta men ja. Jag ska beställa en till kavaj ifrån spooks fast en lite mer stilren marinblå.

Så ser den ut fast det är lite starkare röd i verkligheten!

Jag gillar den iallafall jätte mycket och det var superskönt material! Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag hann inte blogga igår för jag kom hem så sent så jag duscha bara och sen somna jag. Men igår red jag ju dressyr och det gick väl bra. Hon var lite pigg men inte lika pigg som förra veckan. Idag hopptränare jag och herregud vilken pigg ponny. Hon bara sprang o sprang och blev väldigt platt över hindrena. Men jag fick ta tag i henne ordentligt ibland och då gick de bättre. På söndag ska jag tävla på Kinda och jag ska hoppa LC & LB. Jag har inga förväntningar dirket eftersom att vi inte har tävlat på jättelänge. Jag ska bara försöka få en bra känsla och försöka nolla. Ha en bra kväll, jag bloggar mer imorgon!

Likes

Comments

Hej! Igår red jag ett pass i ridhuset på lexie. Hon var jätte fin och jag red även igår på det raka bettet och det funkar bra! Ska inte ha det i hoppningen då jag känner att tredelat känns lagom i hoppningen. Idag var jag inte ens i stallet! Min syster rider Lexie på måndagar i en lektions grupp på det stallet vi står på med lite enklare nivå som passar henne bra! Min syster sa att det kändes bra så det antar jag! Jag åkte istället skidor med min pappa i Yxbacken och det var väldigt varmt för det var 10 grader! Imorgon blir det dressyr träning på skogslotten och jag bloggar och hur det gick imorgon! Ha en bra kväll!

Gammal bild men ja har bildbrist haha 😆

Likes

Comments

Hej! Jag har glömt att blogga lite den här veckan! Men i onsdags hoppade jag första gången på skogslotten på typ 2 månader. Hon var jätte pigg men väldigt fin och hon tyckte det var hur kul som helst! Min tränare sa att det såg ut som att hon hade vilat sig i form:) I torsdags red jag ut i en halvtimme bara, jag tränade på kort galopp på vägarna och racade lite på fälten ☺️ Igår (fredag) hade hon vila och idag red jag dressyr i 1 timme och hon var jätte fin. Jag har köpt ett nytt bett. Ett rakt med fasta ringar. Jag red på det idag och det gick bra och jag kände att jag kunde få tillbaka henne ordentligt och hon lyssnade bra på det! Imorgon ska jag rida konditions pass tänkte jag! Jag bloggar imorn med!

En video från träningen i onsdags!

En bild från uteritten i torsdags!

  • 286 Readers

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag kan jag inte blogga om något ridpass för jag red inte idag. Hovslagaren kom idag kl halv 4 och skodde lexie. Det gick jättebra! Efter det så mockade jag bara och gjorde mat och vatten osv. Hon har alltid vila på fredagar så det var därför jag inte red. Jag har inte jätte mycket att skriva om, haha. Men jag hoppas att ni får en bra kväll. Imorgon ska jag rida ut!

  • 306 Readers

Likes

Comments

Hej alla! Först vill jag bara säg att idag den 3/3 har jag haft lexie i 1 helt år! Det ångrar jag verkligen inte! Idag har jag ridit ett konditionspass. Det gick faktiskt jätte bra och det kändes så mycket bättre idag än igår. Först började jag att skritta fram. Sedan jobbade jag lite i skritten och efter ett tag satte jag igång i trav och jobbade lite i traven. Efter det tog jag en galopp i varje varv på en volt. Sedan skrittade jag lite. När jag hade skrittat ett varv så började jag galoppera på en volt och det gjorde jag i 2 min. När jag hade galopperat i 2 min saktade jag av till skritt och skrittade i 2 min. Sedan höllde jag på så ett tag typ i 30 min. Sedan travade jag av och jobbade lite i kanske 10 min. Jag bytte till ett rakt Apple mouth bett idag och hon lyssnade så mycket bättre på det. Ska börja rida på det i dressyren mera! Det var skönt att det kändes bra idag efter det dåliga passet igår:) Vi hörs imorgon igen och då har Lexie vila och Hovslagaren kommer! Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Hej! Jag tänkte att jag skulle börja blogga igen! Idag red jag dressyr utan tränare i ridhuset. Det gick inte jätte bra:( Jag red dåligt och hon blev stretig så jag fick ta många skritt pauser och börja om igen. Hon har inte fått tillbaka alla sina muskler än efter att hon var sjuk, just det jag har inte berättat om att lexie har varit sjuk. Hon hade en infektion/virus i kroppen. De tog massa prover på henne men de hittade inte felet. Det ända de visste var att hon hade något slags virus eller en infektion i kroppen. Men det sista blodprovet visade att infektionen hade gått ur så då fick jag börja sätta igång henne igen. Jag har hunnit med att hoppa 1 gång efter sjukdomen och då var hon väldigt pigg. Hon har fått tillbaka lite muskler med det fattas ändå mycket av det som behövs för våra mål denna våren. Men det ska jag försöka jobba på. Jag behöver köra mycket konditions träning så hon får igång sin kondition ordeltligt igen. Typ asså galopp 2 min skritt 2 min i 45/40 min. Men idag var det inte mycket som stämde:(( Igår var jag på skogslotten igen första gången efter sjukdomen och tränade dressyr. Hon var svin pigg men det hade jag väntat mig. Igår gick det lite bättre. Hoppas det kommer kännas bättre imorgon och då ska jag köra kondition. Jag bloggar imorgon också om passet och hur det gick osv. Ha en bra kväll!!

snygging xD

Likes

Comments

Hej! Har varit dålig med uppdateringen igen men jag har väldigt mycket i skolan just nu! Igår tog jag en lugn skritt tur runt skogshagen och pappa följde med och gick. Det var mysigt, men kallt, för jag hade glömt jackan i stallet😬 Men idag ska jag ta ett litet dressyr pass på banan, i regnet! Usch och fy. Så är det när man inte har ridhus. Men dem håller ju på och bygga ett nu😅 Längtar tills det blir klart! Men det är bara att sätta på sig regn kläder! Imorgon ska jag träna dressyr igen fast på skogslotten med en tränare. Då finns det ridhus haha😄 Jag bloggar nog imorgon också! Ha en bra kväll hörni!/Hilda

Blä på regnet😫

Likes

Comments

Hej! Jag har ganska tråkigt, gör typ inget. Kollar bara på youtube. Idag ska jag inte rida, hon ska vila idag och jag red henne igår istället ju. Men Ikväll ska jag fixa henne inför imorgon då det är KM, det ska bli kul. Jag hoppas att ni har haft en bra dag allihopa jag tror att jag bloggar lite ikväll också. Ha en fortsatt bra dag allihopa!

  • 398 Readers

Likes

Comments

Hej! Idag red jag ut. Det var ganska mörkt när jag börja rida så det var kolmörkt när jag kom tillbaka. Vi red i ungefär 30 min tror jag. Jag galopperade på en raksträcka jätte fort, bervid där jag galopperade så är det ett djup dike med lite vatten i. Det var en fågel som satt i diket och tvätta sig, och när vi kom och galopperade förbi flög fågeln iväg. Då blev lexie ganska rädd och hoppade lite åt sidan😂 Jag var inte beredd men som tur var satt jag kvar😪 Hoppas ni har haft en bra dag allihopa! Hörs imorgon:)

Lite små bilder från förut också🙂

Likes

Comments