Paris 2018 vore ju drömmen! Från och med den 22 Januari kommer jag att blogga 30 dagar i rad och därmed vara med i en tävling som Nouw (min bloggportal) anordnat. Vinnaren får åka på en weekend resa till Paris! Alltså, 30 dagar i sträck kommer jag försöka att boosta så mycket som jag bara kan här på bloggen. Vinnaren kommer bli den som utvecklar sitt bloggande mest under dessa trettio dagar och eftersom jag är hyfsat ny med bloggandet så kommer utveckling trots vinst eller inte ske, eftersom man efter 30 dagars bloggande självklart kommer veta mera av om hur man vill att inläggen ska se ut, vad man vill förmedla till sina läsare och vad man vill uppnå. Jag kommer försöka hitta min egen nisch här på bloggen och utvecklas och arbeta med min blogg på ett strukturerat och professionellt sätt vilket också förutom att blogga 30 dagar i rad är utmaningarna från Nouw.

Detta kommer givetvis medföra egna utmaningar också. Som människa har man dagar då man inte alls är på topp medan man däremot har hur mycket energi som helst andra dagar och därför leder det till att vissa inlägg kanske blir mindre bra medan andra blir bättre. MEN detta blir och är ju också en del utav utvecklingen och jag tycker därför att man inte ska tysta ned det!!! Jag går också fortfarande i skolan och i en krävande och även här, utmanande linje som kräver tid och fokus så självklart går ju skolan i första hand<3 Men engagera mig ska jag gör oavsett, utveckling kommer det bli oavsett och 30 inlägg ska det bli oavsett!

Så peppad, xoxo

#nouw30daychallenge nouw.com/nouw30daychallenge

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorgon är det måndag vilket betyder skola och ny vecka. Målet för denna vecka kommer bli att gå på alla mina träningar, har inga prov i veckan så ska verkligen försöka! Den här helgen gick som vanligt skit snabbt. Jag har hittat så mycket ny musik också, så skönt! Blir så trött på musik när jag lyssnar på samma sak hela tiden. Men jag tror inte jag är den enda som lyssnar sönder på bra låtar tills man inte tål dem längre haha. Camila Cabello har släppt sitt nya album som faktiskt har många bra låtar, tips tips. https://open.spotify.com/album/2vD3zSQr8hNlg0obNel4TE

Jag tänker att jag ska avsluta några inlägg med någon fråga då och då så ni får lära känna mig bättre. 

Q: Spelar du någon sport?

A: Yuuup, jag spelar fotboll och har gjort det i ca 10 år.

Likes

Comments

Ibland har jag perioder då jag vill förändra allt med mitt hår. Tror att det beror på att jag ser så fina bilder på olika frisyrer överallt. Jag är SÅ sugen på att färga mitt hår till en annan färg (typ som den första bilden) och klippa till det men jag vet nästan till 100% att det inte kommer se bra ut på mig haha. Så avundsjuk på de som kan rocka den hårfärgen, den är den absolut finaste, speciellt på sommaren! Jag har aldrig färgat mitt hår och gjort den slags förändringen men dock så har jag klippt det från jätte långt till jätte kort, det var något jag ångrade grovt just då men inte så mycket nu i efterhand haha.

xoxoLikes

Comments

Nyduschad och med knappt torkat hår tar jag nu HELG, så skönt. Älskar att jag kan spendera mera tid men mina småsyskon då, annars kommer skolan hela tiden i vägen och tiden räcker knappt till, hur hemskt? haha. Till skillnad från vad jag brukar tycka så gick den här veckan SÅ segt. Ska försöka komma ikapp med allt jag ligger efter i under helgen men det är ju alltid ett mål som aldrig blir av.

FÖR ÖVRIGT, hur fint är det inte ute just nu? Allt är så vitt och vackert. Jag märker dock att det är svårt att fånga det på bild, det är så mycket finare i verkligheten. Jag är inte ett sånt stort fan av vintern. Älskar snö när jag sitter inomhus men så fort jag går ut och känner kylan så är kärleken inte lika stor längre haha.

Nu ska jag ska lägga ut en bild på Instagram och sen så ska jag bara vila resten av dagen. Juste ska också kolla på premiären av TALANG 2018, dock bara för att Bianca Ingrosso sitter i Juryn, hon är sååå härlig och snygg!

xoxo


Likes

Comments

Det här är det första året jag verkligen gör en bucket list och helt ärligt, me gusta! Jag tycker att det är så tillfredställande att se en rad olika mål som man strävar efter att uppnå och jag blir ingenting annat än motiverad till att få dessa saker gjorda. Är det något jag älskar så är det att bocka av saker från listor. Det kan vara alltifrån dagliga smålistor där jag skriver upp vad som måste göras just den dagen till större listor som min bucket list. Jag lägger alltid till saker i efterhand eftersom jag hela tiden kommer på nya saker jag vill göra och uppnå. Här är bara några av sakerna från min lista.

1. Körkort

2. Få saker gjort i tid

3. Gå på festival, Coachella är ju goals

4. Renovera mitt rum

5. Spendera mera tid ute i naturen

6. Sluta ha ångest (hehhe kan man ens bara sluta? vore fett skönt isåfall)

7. Sluta sova så mycket (speciellt efter skolan)

8. Spendera mindre tid på mobilen

9. Se HOLLYWOOD skylten

10. Spara pengar

11. Komma ihåg viktiga datum

12. Resa utomlands för att utforska och se mer utav världen

13. Skänka pengar, saker och kläder till välgörenhet

14. Spendera mer tid med min familj

15. Enjoy the little things in life (Lät bättre på engelska :D)

16. Hoppa fallskärm, En grej jag verkligen vill göra men som jag dock aldrig kommer våga... Men om jag får för mig att göra det ändå så vill jag inte göra det i Sverige, så himla tråkig utsikt haha

17. Donera blod

18. Fortsätta träna hårt

19. Äta mera vegetariskt

20. Börja läsa böcker

21. Besöka en öken

Likes

Comments

Spännande, kul och skönt att inleda 2018 med att skapa en blogg. Jag har funderat på att göra det sen tidigare och varit lite småsugen men det har aldrig blivit av så det känns extra passande att göra det nu då ett av mina nyårslöften är att ta tag i saker och ting. Jag är såå taggad och känner att det kommer bli otroligt kul att ha ett eget forum där jag kan skriva ut det jag tycker och känner, dela med mig av mitt lilla liv, träning, mode och skönhet. Hoppas verkligen att jag kommer kunna inspirera mina läsare så som jag har tagit inspiration av andra. Detta får bli min lilla inledning på en förhoppningsvis rolig, inspirerande och utmanande åktur, hoppas ni hänger med!

xoxo♡

Likes

Comments

Instagram@hiiilan