Tjeeenare bloggen! Nu är det såhär att jag hade en jävligt rörig dag igår alltså. Som sagt så sov jag 12 timmar och vaknade precis innan larmet ringde (kl 6 på morgonen) och gick då upp och förberedde mig för en praktikdag. Dagen var fylld med grejjer att göra då vi tex fortsatte med ombyggnaden utav butiken då vi fick flytta kassorna. Sen efter det så fick jag jobba själv nästan hela dagen och hade en massor av uppgifter att utföra vilken kändes väldigt bra då man får ett bra förtroende och vet om vad man ska göra för något och även hur bra man blir på att leda andra när det väl behövs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Som rubriken säger så tänker jag smälla upp ett par inlägg om dem senaste dagarna. Vi kan väl i första inlägget berätta om vår roliga UF resta till Stockholm i tisdags. Vi åkte väldigt tidigt och jag kan ju säga att jag somnade det första jag gjorde och sov hela resan tills vi var inne i Stockholm. Skönt var det verkligen då jag var väldigt trött. Väl inne på UF mässan så kollade vi bara lite på olika företag innan vi tog våran efterlängtade promenad till donken och käkade våra underbara burgare. Efter det så var det dags för att vila och smälta maten vilket vi gjorde inne i UF mässan, efter det så var det dags för att handla snacks inför bussfärden hem. Väl på bussfärden hem så var det kanske inte lika roligt då jag blev väckt en gång och fick även smaka på en massa äckliga böngodisar som ser lika ut men har olika smaker, fick bland annat dra på mig en spy smak och en våtservett smak som inte var de godaste! Men väl hemma så la jag mig direkt och sov i 12 timmar fram tills då jag skulle upp på praktik på onsdagen.

Likes

Comments

Hej hej! Denna vecka har gått förbi väldigt fort tycker jag. Under veckan på praktiken så fick jag bland annat för första gången lära mig kassan. Det var väldigt kul att få göra det men det är såklart inte det lättaste när man inte har gjort det förut. Annars så har veckan flytit på som vanligt. Vi jobbade på som bara den i tisdags då vi hann klart med allting vi skulle göra under den dagen. Under onsdagen var det svårt att hitta uppgifter att göra men tillslut så hittade vi saker att göra så schemat blev fullspeckat! ​

Likes

Comments