Hej på er!

Idag har jag gått med i en tävling vid namn MM Challenge 2016. Tävlingen innebär att man ska ta en förebild och efter 60 dagar ta en efterbild. Den personen som har lyckats uppdatera resan bäst på IG och även fått bäst resultat vinner.

Som jag har skrivit i förra inlägget så har jag redan kommit en bra bit i min resa, vilket jag är väldigt stolt över. Lägger även upp en bild med detta inlägget där jag visar vad jag har uppnått under 4 månaders hård träning och kaloriunderskott. (från 99 - 79kg).

Jag ser verkligen fram emot att ge allt jag har i denna tävlingen! Ifall ni önskar att följa min resa under tävlingen så kommer jag lägga upp dagliga bilder på min IG balintvalentindudas.

Ha det bäst!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!

Välkomna till min blogg! Jag tänkte kicka igång bloggen med ett inlägg där jag berättar lite om mig själv och varför jag tänkte börja med denna bloggen.

Mitt namn är Balint och jag är 19 år, bor i Tingsryd (en liten by i Smålands djupa skogar), men kommer snart att flytta till Budapest för att bo där i 6 månader. Jag är en kille på 175 cm som älskar fitness, träna och äta nyttigt är bl.a det bästa jag vet. Mitt intresse för fitness har inte alltid varit en del av mitt liv, under mitt
gymnasietid var jag överviktig och spelberoende.. Det är bara efter gymnasiet, alltså för ca 9 månader sen jag har bestämt mig för att förändra mig själv.
Det är nu, när jag kommit i hyfsat form jag äntligen kan få på mig kläder som verkligen sitter som smack. I och med att jag äntligen kan köpa vilka kläder som helst utan att oro mig ifall XL verkligen passar mig... Väcktes ett intresse i mig om fashion för män.
Med intresset kom även viljan att kunna dela med mig det jag kommer fram till inom fashion. Min dröm är att bli fitness-modell.
Därför kommer det inte bara komma street-klädstilar utan även träningsoutfits, vilket jag hoppas ni kommer uppskatta.
Tveka ej att ställa frågor, inte bara om fashion utan även om träning och kost!

Ifall ni vill få reda på mer om mig, så är det bara att kommentera! Ifall intresset finns kan jag även göra ett inlägg om min kroppstransformation.

Tack för mig! Höres snart igen!Likes

Comments