HEJJJJ. Det va längesen! Jag har inte bloggat på jätte jätte länge. Jag har ingen större anledning det. Är väll mest för att jag alltid har fullt upp. Men nu är jag igång igen!

Det kommer ett inlägg senare ikväll om framtiden😏😏 kika in här senare. Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Gå gärna in och följ min instagram där jag heter : Hilmasjogren

Likes

Comments

Idag är jag sjuk, jag har så ont i huvudet så jag inte ens kan stå eller gå!
Så idag får jag ligga i sängen och nöja mig med att kolla ut genom fönstret, det duger de med..
Hoppas ni har en bra dag iallafall!:)

Likes

Comments

Det är så galet fint här!
Jag vill aldrig hem🇺🇸🇺🇸

Bilden ovanför är det ett minne av dom två tvillingtornen som rasade. Det var såå sorgligt att se alla namn, filmer och bilder på alla som har gått bort. Usch det va så hemskt men så coolt att se platsen där det faktist har hänt. Och vi var in på museemuet och såg massor av filmer osv.. På just det här.. När planen kraschade in i husen så var det folk som hängde ut över fönsterna och viftade efter hjälp men insåg att ingen kunde hjälpa dom så dom hoppade. Och det är helt galet högt.. Dom har byggt ut ett ton i ungefär samma höjd och man mår dåligt bara man ser hur högt det är och TT folket fick lov att hoppa där ifrån.

Likes

Comments

Hejdå Sverige;))

Nu drar jag till Arlanda och sedan till USA!
Jag ska uppdatera med sjukt mycket bilder dagligen! Ha ett underbart påsklov:))

Likes

Comments

Min outfit idag! En jätte snygg gris rosa tröja med hög krage från Gina, svarta jeans & bruna uggs! Perfekt!

Likes

Comments

Detta är min kost..
Jag älskar att träna och må bra.

Jag har också nu försökt äta bättre under några veckor tex försökt tagit bort allt onödigt "skåp ätande" och så försöker jag att skippa godiset och alla sötsaker! Även äta nyttigt till måltiderna! Och det är inte för att jag vill vara smal osv.. Det är för att jag mår bra av det! Min träning och min kropp har funkat bättre utan godis & socker! Testa ni också! Det känns skillnad i kroppen, man känner sig mycket fräschare dygnet runt! Bara om man är nyttig en dag så känner man skillnad och det är sååå skönt! Kram

Likes

Comments

Hej!
Denna helgen alltså shit!
Det har vart den bästa helgen i mitt liv. Jag har bara vart med vänner tränat och allt har vart perfekt! Jag har även fått till en fotning som behövdes!
Här kommer lite smakprov på alla bilder som togs.. Den blå/vita toppen jag har på mig är en av mina favvosar i garderoben! Den är så fin! Och kommer från bikbok. Om det nu stavas så!
Hoppas ni har haft en riktigt bra helg och imorgon kör vi på måndag! Hejja hejja hejja! Denna veckan klarar vi, innan påsklov! Kram

Likes

Comments

Fortsättning idag..

Idag hade vi två till nationella prov i matte igen.. Det första som händer när jag kommer upp till aulan (där vi skriver provet) så får jag höra av min lärare - Hilma stopp dig ska vi sätta här, då fick alltså alla välja platser utom jag eftersom jag (fuskade) jag blir så arg att dom inte lyssnar på mig. På provet ser jag exakt dom som skäller på mig hela tiden sitta och peka på varandras papper och hjälpte varandra. Då fick jag nog! Jag ska fan inte få lov att ta all den hör skiten om dom som har sagt till mina lärare att jag fuskar sitter och fuskar själva?!

Jag är ingen sån här men nu fick jag nog jag gick raka vägen till min lärare och säger att dom inte har någon som helst anledning att dra bort mina poäng om det är flera som fuskar! Så berättade jag vad jag har sett!

Så får jag höra - men nu skiter vi i dom!

Äh ursäkta hur var det med att favorisera barn? Och hur var det med det där om att lyssna på alla?

Det dom gör är iallafall väldigt fel.
Jag bara vände mig om och gick, jag orkar inget mer jag orkar inte ta mer skit..
Jag tycker det är helt fel av dom att inte lyssna på mig men andra? Vet dom själva vilken klump jag gick med i magen till skolan imorse?
Och igår morse? Vet dom hur jag har känt? Nej.. Det är ju därför jag lägger ner? Jag bara tar åt mig och åt mig.. Jag är som en jävla svamp jag bara suger upp allt..
Utan att jag vet det själv alltså allt jag får höra per dag är inte helt klokt.. Det är helt galet vad jag är ledsen och besviken på dom..
Sen i klassen när några pratade på en lektion så sa min lärare - ni måste lära er att vara tysta ovh vänja er för annars kanske det är fler som fuskar och tittar på mig.. Då lämnar jag klassrummet! Det är fan inte okej på något sätt. Usch..

Förlåt för stavfel och att ni måste höra allt det här men jag vill bara skriva ut de..

Likes

Comments