Skrev ett inlägg om too faced mascaran "better than sex" för några dagar sedan. Nu har jag använt den några gånger och jag tycker det är en bra mascara och den är verkligen vattenfast. Men har märkt att jag fått svarta fläckar under ögonen. Men annars är det en bra mascara som jag rekommenderar om man vill testa något nytt.

På tal om vattenfasta mascaror så måste jag tipsa om denna mascara från max factor som heter "2000 calorie mascara waterproof". Det är den bästa mascaran som är vattenfast som jag testat. Den är verkligen vattenfast och man får inga fläckar av den. Den ger volym men inte så mycket längd men är ändå bra. Den kostar runt 100 kr på kicks och hm.

Rekommenderar verkligen men kom ihåg att smink fungerar olika på varje person. Något som fungerar bra för mig är inte säkert att det är bra för dig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

QUESTIONS:

→ Smink
Blush eller Bronzer
Läppglans eller läppstift
Eyeliner eller Mascara
Foundation eller Concealer
Färgglada eller Neutrala ögonskuggor
Lösa eller Pressade ögonskuggor
Borstar eller Svampar / när jag lägger foundation och concealer använder jag mig av en svamp

→ Naglar
Långa eller Korta
Lösnaglar eller Riktiga / alltså sådana man gör i en nagelsalong
Ljusa eller Mörka

→ Kropp
Parfym eller Bodymist
Lotion eller Body Butter

Mode
Jeans eller Mjukis
Korta eller Långa armar
Klänningar eller Kjolar
Halsdukar eller Mässor
Halsband eller Armband
Klackar eller Sneakers
Jacka eller Tjocktröja

Hår
Lockigt eller Platt
Boll eller Hästsvans
Långt eller Kort
Ljust eller Mörkt
Uppsatt eller Nersläppt


Så detta var en liten tag som jag gjorde för att ni ska veta lite vad jag tycker om. Kan göra fler tags om ni vill kom isåfall med förslag. Har ni frågor bara fråga på.

Likes

Comments

Igår var jag på emporia, ett köpcenter i Malmö. Jag tittade mest men fick med mig denna mascara hem. Det är too faced mest omtalade mascara. Den heter better than sex waterproof. Testa den lite snabbt igår och den verkar vara riktigt bra men får testa den lite mer så kan jag skriva mer senare vad jag tycker om den.

Köpt på sephora och kostar 260 kr.

Likes

Comments

Hej, tänkte att det skulle vara roligt och börja blogga. Kommer skriva mycket om smink och mode. Så gillar ni det får ni gärna följa. Är ny med detta så försöker fortfarande lista ut saker så är inte proffs. Men hoppas ni gillar denna bloggen och kom med tips och skriv vad ni vill läsa om.

Likes

Comments