Header
View tracker

Skulle bli en lugn tjejkväll hemma hos mig. Blev pizza och godis, en massor av snack. Spontant kom Gustav och Hannes förbi. Efter tolvslaget drog vi ut, joan's bland annat och sen åkte vi bara runt i Finspång. "Sladdade". Kom hem för 20 min sen, har jobbat hela dagen och snart varit vaken i 24h så sova låter som en underbar idé efter en händelserik superrolig dag. ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tips: skaffa en lika häftig och cool pojkvän som jag gjort så att ni kan ta såhär fräna bilder. Det här var ett tag sen nu...

Likes

Comments

View tracker

Jul börjar ändå närma sig och alla vill ha önskelistor. Problemet är bara att jag har så svårt för att komma på vad som ska stå på min, asså feel free to write down yours down below!!! Känns som att man glömmer såååå mycket, det får jag lite ångest över.

Likes

Comments

Min telefon är ju som sagt trasig så bloggen blir ju liggandes mycket tyvärr, men nu tror jag att den kan rulla på hyfsat iallafall. Jag flyttar just nu också så därför läggs mycket av min tid på det, där måste jag få in världens bästa vän Alex som hjälpt mig så jävla mycket med allt. Hon ställer alltid upp och jag vet inte hur jag ska kunna visa min tacksamhet. Det är gaaaalet. Alla skulle ha en vän som henne.
När rummet är klart så kan jag försöka få till några bra bilder på det, tror det kan bli bra efter lite om och men.

Halloween har precis varit. Mitt höstlov gick ut på att jobba på Kolmården och i lördags gick jag ut med lite vänner, en ganska rolig kväll faktiskt med en riktigt sjuk händelse. Om den historien kommer ut här får ni hålla ögonen öppna, men jag ska suga lite på den karamellen.

Likes

Comments

Sitter och äter frukost, njuter utav att snön fortfarande faller utanför fönstret. Julen är på g hörrni, så himla underbart. Ha en fantastisk dag!

Likes

Comments

Sådana här bilder får mig att atm nästan börja gråta. Är hungrig konstant. Kör nämligen en deffmånad med Albin och det är så jobbigt. Han är förvisso mycket bättre än vad jag är på det här, lite mer rutinerad. Jag gör iallafall så gott som jag kan. Är sugen på så mycket saker nu och just den här månaden finns det gott omkring mig överallt, men det är bara att le och se glad ut. Njuter så mycket av det jag får äta!!

Likes

Comments

Jag känner mig inte alltid bekväm med att gå hem själv sena kvällar och då känns det iallafall lite bättre med den här appen. Den heter "not alone" och fungerar så att du sätter i hörlurar och trycker på "starta", då kommer det komma ljud utav havsvågor i hörlurarna (det ska framstå lugnande men jag hade nog rekommenderat musik) och om det mot all odds skulle hända något drar du bara ur hörlurarna så skickas ett meddelande exakt om vart du är till kontakterna du lagt till i appen innan. Perfekt!!!

Det här är verkligen en bra all, rekommenderar alla att ladda ner den här.

Likes

Comments

Fuck vilken dålig dag, ångestladdad som fan. Har verkligen så jävla lätt för att få ångest, måste jobba på det. Men imorgon ska jag iaf träffa Albin, skönt som fan. En av dom personer som kan få ångesten att försvinna.

Likes

Comments

Nu åkte precis Alex hem efter en utav våra bästa kvällar tillsammans. Varje ögonblick med henne är ett minne som verkligen är värt att minnas och det här var inte ett undantag. Pizza, skratt, tända ljus, noggrant utvalda snacks och Håkan i bakgrunden. Världens bästa hon, världens mysigaste kväll.
Hon finns alltid där på ett speciellt sätt och har gjort när allt varit så fruktansvärt jävla jobbigt, när något verkligen gjort mig glad har hon genuint varit glad för min skull och har alltid stöttat mig som en riktig vän, en bästa vän. Jag är så glad för att jag har henne, hon är min person.

Likes

Comments

Det här är något jag ofta kommer tänka tillbaka på, satan så gott det var!! Alex är en så himla händig tjej alltså, önskar verkligen att jag var lite mer som henne när det gällde att orka fixa mat. Så fort vi kommer hem dit så ställer hon sig och fixar. Ni såg ju bara häromdagen, och idag blev man bjuden på det här. Hon är bara så jäkla grym! Vill också hitta den orken hon har till att fixa något ordentligt när man kommer hem ifrån skola eller jobb... Heja dig Alex, det här är du bäst på!

Likes

Comments