Header

Igår efter en varm dag och marknad hamnade vi (jag, Albin, Alex och Hampus) hemma hos Albin med hans föräldrar på grillkväll. Så god mat och så trevligt sällskap, vi hade det verkligen supermysigt! Efter ett tag bestämde vi oss också för att dra ner till Joan's eftersom att efter marknaden väntar marknadsfest, träffade massor med folk där och när alla andra ville åka hem ville jag stanna kvar vilket jag ser som bra betyg.

Imorse vaknade jag hos Albin och det enda vi gjort idag är att ligga i solen, det har varit så förbannat varmt. Har ju hoppats men inte haft några förväntningar på vädret inför studentveckan men det set fan knapert ut alltså...

Hoppas ni har haft en bra helg hittills och att det fortsätter så, vi hörs av framöver! Bye!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har köpt en massor nya saker nu. Väska, armband, navelpiercing, smink etcetcetc. Sakerna till studenten tar aldrig slut alltså, kommer bara på mer och mer att köpa.... Men nöjd blir jag iallafall och det är väl det som är huvudsaken(?)! Dessutom hann jag få göra en liten tan också, men den hinner väl antagligen gå bort tills på måndag haha...

Likes

Comments

Imorgon återstår endast det sista mästerverket. Sedan är det dags för student hörni!!!! (Bild 1 och 3 är tagen från Kocy&Co och Klarabella salong)

Likes

Comments

Dags för förändring innan bal, studentvecka, studentdag och sommaren. Mycket planerat nu. Återkommer!

Likes

Comments

Härom veckan när vi gjorde en sådan här fantastisk frukost. Imorgon kommer det lätt att bli något liknande för min del.

Oj vad jag ska sova i solen imorgon och oj vad skönt det ska bli. Ser töntigt mycket fram emot det. Och så ska jag vakna till att kolla sängosavslutet på Grey's. Världens bästa serie, garanterat. Hoppas verkligen att ni har det fantastiskt, vi hörs framöver!

Likes

Comments

Den här veckan kommer gå så satans fort, har nästan lite för mycket att göra. Fyra jobbpass på en vecka, plus slutspurten i skolan, träningar, stall, familj, vänner och pojkvän. Det är ändå helt sjukt hur man får ihop livet. Den här bilden är verkligen lycka alltså. Livets människa. Nu ska jag åka ut till honom. Ibland känner jag ändå att jag har ett lyxigt liv. Tror också att ni kommer att få förbereda er inför bilder på Alex någon gång framöver. Är det någon som lever lyxigt är det hon som ska iväg en vecka till Napa, mindre lyxigt för mig att inte ha henne hemma. Nu måste jag skynda mig att packa ihop lite träningskläder etc. Puss! 

Likes

Comments

Efter en underbar dag går jag och lägger mig med endast sju skoldagar kvar framför mig. SÅ skönt men ska jag vara helt ärlig börjar jag bli lite rädd för att växa upp nu. Är nästan rädd för att om jag blinkar så kommer jag att gå Finspångs gator fram
med en rullator och vara 87 år gammal när jag öppnar ögonen. Det är för nära inpå nu, det är därför jag blir nervös över livet efter skolan. Det enda jag gjort i mitt liv är ju att gå i skolan typ, vet ju inget annat. Dessutom flyttar jag ju direkt efter att jag slutat i-princip. Allting händer på en och samma gång och just nu känns det som att jag inte kommer att klara av något utav det. Hoppas att det går bra, allt löser sig ju alltid.

Likes

Comments

Inte summer time iallafall. Jag saknar solen. Ni anar inte (eller jo det kanske ni gör) rädslan för dåligt väder under studentveckan och jag är nästan helt säker på att det kommer bli skit. Så tråkigt det kommer bli, känns som att vädret är en stor del av det hela... haha...

Pls sommar, jag är ju redo.

Likes

Comments

Nu har jag tre skoluppgifter kvar. Sen är jag klar. När de tre är inskickade så kommer en stor ångestklump jag haft i min mage försvinna och det kommer förmodligen vara den bästa känslan någonsin. Längtar.

Är det något mer jag längtar efter så är det gymmet. Inget är jag så arg, ledsen och besviken över som att krocken helt fuckade upp min träningsrutin. Imorgon ska jag försöka träna lite, hoppas det går bra med ryggen. Behöver ju inte börja med att träna rygg, det får vänta lite. Men så himla tråkigt om olyckan ska ha förstört hela min kropp. Det orkar jag inte med.

Likes

Comments

Tänker vara ärlig med er och säga att livet den senaste tiden har varit minst sagt lugnt. Ett rent helvete har det varit i-princip. När jag trodde att inget kunde bli värre så var jag med i en trafikolycka, klarade mig som tur var utan större skador. Förhoppningsvis så går dom skadorna jag har nu över. Jag ska försöka träna i veckan iallafall.

Men efter det verkar det som att (peppar peppar) livet vänder lite. Det vore fruktansvärt skönt om det faktiskt kunde få vara så nu. Nu är några släktingar jag står nära från Skara här, det planeras student och flytt, allt känns just nu bara bra.

Jag bjuder iallafall på två härliga bilder från måndagen, 2 dagar innan jag krockade. Mina vänner och jag åkte på roadtrip till Söderköping där vi åt glass och hade roligt uppe på ett berg. Vet att jag säger det här ofta, men jag vill verkligen höja mina vänner till skyarna. Det är galet så bra dom är!

Likes

Comments