Header

Jag känner mig inte alltid bekväm med att gå hem själv sena kvällar och då känns det iallafall lite bättre med den här appen. Den heter "not alone" och fungerar så att du sätter i hörlurar och trycker på "starta", då kommer det komma ljud utav havsvågor i hörlurarna (det ska framstå lugnande men jag hade nog rekommenderat musik) och om det mot all odds skulle hända något drar du bara ur hörlurarna så skickas ett meddelande exakt om vart du är till kontakterna du lagt till i appen innan. Perfekt!!!

Det här är verkligen en bra all, rekommenderar alla att ladda ner den här.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fuck vilken dålig dag, ångestladdad som fan. Har verkligen så jävla lätt för att få ångest, måste jobba på det. Men imorgon ska jag iaf träffa Albin, skönt som fan. En av dom personer som kan få ångesten att försvinna.

Likes

Comments

Nu åkte precis Alex hem efter en utav våra bästa kvällar tillsammans. Varje ögonblick med henne är ett minne som verkligen är värt att minnas och det här var inte ett undantag. Pizza, skratt, tända ljus, noggrant utvalda snacks och Håkan i bakgrunden. Världens bästa hon, världens mysigaste kväll.
Hon finns alltid där på ett speciellt sätt och har gjort när allt varit så fruktansvärt jävla jobbigt, när något verkligen gjort mig glad har hon genuint varit glad för min skull och har alltid stöttat mig som en riktig vän, en bästa vän. Jag är så glad för att jag har henne, hon är min person.

Likes

Comments

Det här är något jag ofta kommer tänka tillbaka på, satan så gott det var!! Alex är en så himla händig tjej alltså, önskar verkligen att jag var lite mer som henne när det gällde att orka fixa mat. Så fort vi kommer hem dit så ställer hon sig och fixar. Ni såg ju bara häromdagen, och idag blev man bjuden på det här. Hon är bara så jäkla grym! Vill också hitta den orken hon har till att fixa något ordentligt när man kommer hem ifrån skola eller jobb... Heja dig Alex, det här är du bäst på!

Likes

Comments

Har ni någonsin varit så ledsna att ni mår illa av att bara tänka på mat? Så känns det för mig just nu och jag kan knappt äta, så himla jobbigt för mat är det bästa jag vet. Men igår fick jag lite hjälp på traven när det här placerades framför ögonen på mig, då blev jag hungrig.
Att inte kunna äta hjälper verkligen inte träningen åt ett positivt håll.

Likes

Comments

Det är tipsy tuesday. En självklar idag. Spicy hot. 13c.

Likes

Comments

Must have: en lugn period i livet. Nu är det väldigt stormigt men jag gör mitt yttersta, mitt allra bästa. Håller ut, kämpar. Jag vill ju klara det här, mest utav allt. Fy vad jag vill stå på en takterrass i Spanien och se ut över havet i en röd klänning igen. Iaf just nu, just idag och just den här tiden innan stormen blåst förbi.
Hoppas ni har det bra, har ni inte det så vill jag bara påminna er om att jag tror på er. Ni är bäst! ❤️

Likes

Comments

Idag är ingen sunny sunday. För mycket dricka igår ledde inte till något bra och ångesten väller över mig. Vet ju att det kommer bli bra, det blir det alltid med lite tid. Saker som händer nu kommer inte ha någon betydelse alls i framtiden men för tillfället känns det ju alltid lika jävligt. Vad ska man göra liksom? Ta en dag i taget. Just nu hade jag behövt Albin, en soligare söndag och mys på altanen. Det är något som jag verkligen mår bra av!

Likes

Comments

Får bli en fun fact dagen efter istället, ibland blir det så. Jag har tatuerat mig, det har jag väl inte berättat? Runt fotleden som en länk står numera min mormor, morfars, farmor och farfars fyra sista avskilda med en prick emellan.
Jag vet att det är en dålig bild men har inte lagt någon större tid på att försöka få till en bra bild på den. Bara tacksam att få ta med mig dom i resten utav mitt liv och längtar innerligt till nästa tatuering.

Likes

Comments

Satan vad man växt mycket bara på åren mellan ettan och trean, om två år kommer jag antagligen kunna skriva en liknade rubrik igen "trean, ung och dum".
Men jag saknar ändå den här tiden. Saknar att hänga med Vilma (och Cornelia såklart (!!) men Vilma deltar i bilden). Saknar bara ettan i allmänhet. Kommer ihåg det som ett mysigt år med en massor bra fester dessutom? Nu var det länge sedan jag festade, men det vankas halloween, håll i er!

Likes

Comments