Header

Livet känns ändå lite bättre av någon anledning, måste bara komma till insikt helt ordentligt. Men idag fick jag rensa tankarna på hästryggen ute i skogen till solnedgången. Hur carpe diem är inte det?

Likes

Comments

Fick röda rosor, mat på spicy, titta på en superbra bio och godis. Somna i famnen på den jag älskar. Det för mig är en bra alla hjärtans dag. Tack för allt.

Likes

Comments

Ikväll myser jag med katten, det är svårt att gå ifrån honom när han ligger i mitt knä och spinner. Resulterar i att jag kommer sitta på samma plats tills han tröttnar.

Idag fick jag en livsmotivation som jag känner att jag behöver. Tufft nu, den här perioden är det tufft och det vet ni ju redan. Men jag fick av någon anledning en motivation som jag inte räknat med. Känns som att jag kan klara av den här skiten ett litet tag till nu, med motivationen jag fick.

Likes

Comments

Min pappa är born and raised i Skara och därför har jag sen barnsben haft kontakter därifrån, bland annat Adina som kom hit i fredags och stannar tills imorgon. Idag tog vi en sväng intill det närmsta shoppingcentret, fyndade en sak. Tröjan på bilden, hur fin? Kanske inte blå tröja till blå byxor, det är iallafall inget som jag kommer rocka, men annars är den w o w. Hittade den på JC, den är från denim and supply ralph lauren kollektion. Som han i butiken sa; man skulle ha en hel butik med bara deras kläder. Helt rätt, det finns alltid något fint ifrån dom enligt mig. Får höra av mig till honom så att vi kan starta upp en! 999kr och enligt mig ett kap, till våren kommer den här sitta fastklistrad på mig!

Likes

Comments

Hur mysigt ser inte det här ut? Det var det också. Men man känner inte kylan som faktiskt pressade sig in långt under huden och nästan förfrös varenda blodådra man har i kroppen.

Tänk att den här fina människan på bilderna orkar lyssna på all min skit och alltid komma med så jävla goda råd. Det är verkligen så himla uppskattat men så omöjligt att visa hur mycket man värderar henne och allt hon gör. På några sätt i livet är man ändå så lyckligt lottad. Om du läser det här Alex, så vill jag att du ska veta att allt jag säger till dig är 110% sant men jag vet inte vad jag ska göra så att du ska förstå det. Du kommer aldrig kunna förstå. Så obeskrivlig är den här tacksamheten.
Jag älskar dig.

Likes

Comments

Jag har förmodligen haft den här rubriken förr, förvånar mig inte. Har den sjukaste ångesten och det känns som att den aldrig kommer släppa. Det bara ligger och gnager i mig, så jävla hemskt. Jag har ju kommit på en lösning men funderar verkligen på om den är den bästa, kanske kortvarigt men i längden liksom? Det är ju vid dom här tillfällena som man skulle vilja se framför sig hur valen skulle bli och välja utefter det, men livet är ju inte så lätt tyvärr och det ger mig bara ännu mer ångest. Hur länge kan man gå och tänka, vela och undra innan man känner att ett val är 100% rätt? Kan det bli 100% rätt? Jag tror typ inte det.

Likes

Comments

Personligen trivs jag inte alls bra i klänning. Klänningar sitter inte bra på mig och jag vantrivs bara med det. Nu försöker jag dock lära mig att ha på mig det för att jag tycker andra människor med klänningar är så fina. Det går sådär, men den här klänningen funkar ändå helt ok. Den sticker liksom inte ut så mycket, den bara finns där. Men det bästa är ändå att den är så fruktansvärt mjuk så det är precis som att gå runt i mjukiskläder en hel dag. Så jävla nice!

Likes

Comments

Idag var första gången sedan i tisdags som jag och Alex träffades igen, så skönt! Alltid lika mycket skratt med den människan, jag är så lyckligt lottad att ha henne.
Var ute igår, nykter. Tack och lov nu i efterhand.
Lurade mig själv flera gånger imorse att jag var bakis tills jag kom på att jag inte ens drack igår. Så ingen bakisångest för mig idag.

Imorgon är det 2 veckor kvar till sportlov, då har jag lovat mig själv att starta lovet med en sådan här frukost. Är ju inte riktigt något jag ställer mig och fixar innan jag går till skolan liksom...

Likes

Comments

Kvällens happening, sushibuffé. Min nya telefon har kommit så är numera mamma till en iPhone 7, jävligt nöjd än så länge.

Likes

Comments

Jag blir aldrig sjuk, och tro mig när jag säger aldrig. Men imorse när jag vaknade mådde jag inte bra kan jag lova. Bara för att jag sällan blir så sjuk så tror jag att jag är döende så fort jag måste snyta mig eller har lite ont i magen. Ett problem man egentligen kanske inte måste klaga på. Är extremt bortskämd när det gäller sjukdomar.

Men som ni alla vet så tar rastlösheten över när jag legat stilla i sängen fem minuter och därför åkte jag med mamma in till stan efter vår sushilunch. Där blev det en varm choklad innan vi anlände hemma, då unnande jag mig glass och SKAM. Det är något jag aldrig tröttnar på.

Annars då? Ångesten tar fortfarande över nu och det enda jag behöver är sol och D-vitamin för annars kommer jag gå in i en depression. Hemskt hur mycket höst, vinter, mörker och kyla påverkar mig. Tror jag ska nätshoppa lite nu, förtjänar man inte det när man är sjuk? Problemet (som också är ett jävligt bortskämt problem) är att min nya telefon är på väg och när jag får den så byter jag även nummer vilket resulterar i att avin kommer till det numret jag har nu, då kan jag alltså inte hämta ut paketet. Men kan ju göra en inköpslista iallafall, känns som en bra idé. För stunden åtminstone.

Likes

Comments