Igår var jag på besök hos min sjuksköterska vilket gav mig lite blandade känslor. Detta då jag haft en ganska tuff höst med otroligt mycket plugg. Vilket lett till att min diabetes fått lida lite, jag har dessutom mått lite dåligt då jag inte riktigt trivts med det jag pluggar. Vilket har lett till lite tårar och negativitet, och hormoner och sånt kan ju också leda till att blodsockret blir lite knas.

Som jag misstänkte så hade mitt HBA1C stigit från 54 till 57 vilket inte var så roligt då man helst ska ha mellan 50-54. Det som var ännu värre vara att jag stigit i HBA1C två besök i rad. Det känns otroligt tråkigt och jag känner mig dålig som inte kunnat sköta mig bättre. Men detta är även en enorm morot för mig. En morot till att verkligen vilja kämpa för bättre blodsocker. Nästa gång jag kommer på återbesök SKA mitt HBA1C ha sjunkit.

Det var väl det jag ville tala om. Jag vill visa för alla där ute att detta är ingen enkel sjukdom att behärska. Den varierar och påverkas av så otroligt mycket som sker i ens liv. Så det är FAN bara att kämpa på so gott man kan.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Jag har under en mycket lång tid flera år faktiskt funderat på att starta en blogg, men jag har inte kommit till skott av tusen olika anledningar.

Min tanke med denna blogg är att dela med mig av något som jag drabbades av för 10 åren och som för alltid kommer vara en del av min vardag, mitt liv. Nämligen min osynliga sjukdom Diabetes. Jag vill kunna bidra med kunskap om denna osynliga sjukdom till så många som möjligt, men framför allt visa för alla där ute med diabetes att det går, men att man inte är perfekt. Som om det inte räckte med att jag har Diabetes så har jag som många andra även gluten.

Men vem är jag utöver mina två sjukdomar då?

Jag är för det mesta en ganska glad och positiv tjej som kommer från Onsala som ligger söder om Göteborg.

Jag gillar att träna, jag tränar en del på gym, jag går gärna långa promenader antingen med musik i lurarna eller med min familj, pojkvän eller vänner sedan gillar jag även att gå ut och springa. Någon som jag verkligen ÄLSKAR är att laga mat därför kan det komma att dyka upp lite mat bilder av olika slag samt recept på trevliga ofta enkla maträtter.

Sedan vill jag att ni ska veta att förutom att allt jag äter måste vara glutenfritt så äter jag precis som vems som helst utan diabetes, med det undantaget att jag måste fundera på om det är värt det och ta en dos insulin.

Det var väl det om mig

Vi hörs!

Kram Jessica

Likes

Comments