Header

Gymkort - check 👌🏻 solkort - check 👌🏻 träningskläder - check 👌🏻

Nu ska man bara bli frisk så man får komma igång med träningen på riktigt!

  • 74 readers

Likes

Comments

​Första skolveckan och jag ligger i världens kraftigaste förkylning.. så idag blir jag hemma från både skola och jobb. 
inte den bästa starten på första veckan som högskolestudent. känns bedrövligt att inte heller kunna jobba, jag anser ju mig som lite av en arbetsnarkoman och säger ofta till mig själv att jag har inte råd att vara sjuk. men what to do. ibland får man helt enkelt lyssna på kroppen. Ska i alla fall försöka att göra nån nytta nu när jag inte orkar gå på dagens föreläsning, får studera här hemma istället. Har ju några kapitel att läsa inför första seminariet i kursen. 


Likes

Comments

Man blir skapligt trött utav att pendla måste jag säga. Även fast bara själva föreläsningen eller seminariet inte är mer än två timmar så tar det sin lilla tid att åka. Åkte iväg 1 idag med tåget och va framme vid skolan ca 14:50. Nu på hemvägen så blev det lite strul, jag missade att gå av vid rätt hållplats i Hedemora så det fick spontant bli tåget. Vilken tur då att det gick strax efter jag va framme i Hedemora, annars hade jag fått vänta lite längre på buss.

Går ju lite tankar på att kanske söka jobb närmare lite längre fram och kanske ev flytta upp mot falun eller borlänge. Men just nu trivs jag att bo på hemmaplan där jag har min familj och mina vänner plus att jag har ett jobb som jag trivs med även om det inte är drömyrket. Det får helt enkelt duga fram tills det jag är färdig med min utbildning.

Likes

Comments

Hellu! 😌

Idag är jag ledig.. Justja, kan inte riktigt säga så, ledig från jobbet ja men det står seminarium på schemat. Så nu sitter jag på tåget upp mot falun. Övervägde nästan på att stanna hemma idag. Mådde verkligen sjukt dåligt när jag vaknade imorse, men är man envis så är man. Har i alla fall laddat upp med, ipren och halstabletter. Får se hur slut man är efter denna dag är över!

Ha de gött!

P.s. Avslutar med en workselfie! 👌🏻👌🏻

Likes

Comments

Hejsan!
haft ett så ganska långt uppehåll men kände att det skulle vara kul att ta upp bloggningen igen! hänt ganska mycket sen jag var aktiv här senast. ingen pojkvän längre bland annat. har börjat studera på högskolan Dalarna. och måste säga att jag är supermotiverad. jobbar dock fortfarande kvar på BK. Känns lite som man påbörjat ett nytt kapitel. blir tre spännande år framför mig.

Det är samhällsvetarprogrammet som jag läser. Det innebär at jag komma kunna få en kandidatexamen i antingen statsvetenskap eller sociologi. Dem som känner mig vet nog redan vilket huvudämne jag komma att välja, sociologi såklart. Det gör mig verkligen supermotiverad att jag inom ett par år komma kunna jobba med det jag vill.

Nu ska jag inte bli långrandig, det är sent och jag har dragit på mig förkylning från helvetet, så nu blir det lite kvällsfika och en bra serie. imorgon ska jag till Falun igen för föreläsning. Så Godnatt på er.

P.s. avslutar med min favoritbild utav mina två guldklimpar.

Likes

Comments

Hemma efter ha vart ute i 2 1/2h. Jag och madde skulle ut o gå vilket sluta med att vi gick lite vilse osv och hamna mitt ute i ingenstans för att nästa stund hamna vid stora vägen, 68an mot norberg 😁 i övrigt har jag jobbat tidigare så nu är man bra trött, känns som man fått ett års motion 😴 ska träffa bella o ante om en stund sedan får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda.

Likes

Comments

Ännu en vecka går mot sitt slut. Avslutar detta med ett jobbpass från 12 - 20. Jobbat hela helgen men det hejdade inte mig från att bli "lite" onykter i fredags kväll. Va inte så roligt att jobba igår då men man har ju ingen annan än sig själv att skylla. Va lite av en kaosartad dag med mycket folk i driven. Får se om det blir en lika jäktig dag idag med, är ju trots allt fortfarande helg. Men kan ju alltid hoppas på att på att det går bättre idag. Som tur är vi mycket personal idag 👌🏻

Likes

Comments

Då har maggans katter fått flytta hem till mig o madde. Och det har gått förvånas värt bra. Blev en liten kamp med måns men fick över honom med.

Likes

Comments

Lite kvalitetstid med mina girls. Morgondagen så blir det jobb 11 - 17 sedan lite chilldrikande med madde o brosan. Hur ser eran morgondag ut ? 😬

Likes

Comments

Godkväll på er! Min dag började si så där, kortfattat så försov jag mig och en halvtimme senare när jag står vid busstation så inser jag att det är röd dag och det inte går nå bussar. Bra början.. Eller inte. Blev en stressig dag på jobbet sedan. Men gick bra det å.

Resten av dagen har tillbringats med trevligt folk. Suttit i solen hela dagen och spelat lite kubb. Ja, en ganska så lyckad dag trots dålig start på dagen! 😺 så skönt med riktig sommarvärme. Nu blir det lite tvtittande innan sovdags, imorgon blir det jobb 12 - 20. Godnatt på er!

  • 175 readers

Likes

Comments