​Hej alla dramaqueens!

Hoppas allt är superbra med er. 
Bloggen har återigen blivit dåligt uppdaterad men sista tiden har jag varken haft motivation eller inspiration till att blogga. 
Nu tänker jag göra ett försök att ta upp bloggen igår för den senaste veckan har jag haft ett sug efter att skriva i bloggen igen.

Som vissa vet är jag en allt-eller-inget-människa så går jag in i något gör jag det helt och hållet, annars skiter jag totalt i det. 
Kommer antagligen ge 100% igen och ge er dagliga uppdateringar.

Har några inlägg på gång och annars kan ni räkna med en hel del vardagsinlägg. 

Nu ska jag spela lite Facebook-spel och sedan kolla de dagliga vloggarna på Youtube.

Ha det! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla dramaqueens!

Jag har inte skrivit på några veckor så tänkte att det var dags för en liten uppdatering nu innan jag ska lägga mig.
I skrivande stund sitter jag i sängen och ska strax sova men vill som sagt uppdatera er först.

Höstterminen började förra veckan och det har varit en vecka med motgångar för min del. Mest på grund av mig själv men också för att det är galet mycket i skolan. Det är sjukt intensivt. Kan säga att ångesten tagit över totalt. Mer än så behöver ni inte veta, det räcker med att mina närmsta vet om det och de är medvetna om situationen då jag vill hålla dem uppdaterade om allt, plus att jag ibland behöver råd och stöttning.

Jag har i alla fall kommit till insikt och det jag kommit fram till är att jag bannemej ska bevisa för mig själv och folk som inte tror på mig att jag är starkare än så. Jag ska bita ihop och kämpa på som bara den. Lägga i en högre växel helt enkelt.
Så är det med det.

Tänker att jag skriver mer till helgen eller så (kanske blir redan imorgon).
Bloggen kommer nog få mer uppdateringar nu i alla fall än den senaste tiden.

Nu ska jag lösa lite korsord innan det är dags att sova.
Natti natt på er!


Likes

Comments

Gjorde ett random test via Facebook där jag skulle se vad mitt personliga citat är och jag tycker det stämmer ganska bra!

Godnatt alla dramaqueens! 

Likes

Comments

​Hej alla dramaqueens!

Det känns som att det är evigheter sedan jag skrev här senast så kände att det var dags igen. 
Vad som hänt sedan jag skrev sist är att jag har kommit tillbaka till Östergötland, varit barnvakt över en helg, varit på Närcon (som ni vet), tagit tag i lite privata saker och haft mamma på besök över en helg (helgen som var och det var då vi fixade de privata sakerna). 

Var barnvakt för snart tre veckor sedan. Helgen efter att jag hade åkt tillbaka till Östergötland. Var barnvakt till min gudson och kusin på 4 år och hans storebror på 12 år och det gick superbra. Fick dessutom, äntligen, tid att prata ordentligt med deras mamma och hade det allmänt trevligt och mysigt. Min farbror var dock inte hemma, vilket var tråkigt, men får passa på att åka till dem snart igen när han också är hemma. 

Närcon var också så jävla trevligt och mysigt! Jag fick spendera 5 hela dagar med min bästa vän Linn och även 3 dagar med en av de bästa personerna jag har i mitt liv. Ni har redan sett vloggen och bilderna jag lagt upp här så finns väl inte så mycket mer att berätta om Närcon och vad vi gjorde men kan säga att det var mitt bästa Närcon någonsin. 

Jag tänker inte nämna vad det är för privata saker som jag har tagit tag i. De som känner mig vet. Grejen är att jag vill ha lite privatliv också och inte skriva exakt allt här på bloggen. Jag har i alla fall mig själv att tänka på nu och ska verkligen ta tag i mer saker. Ska bocka av saker på skolfronten, börja träna igen. försöka jobba så mycket det går samt fortsätta min utredning på psyk (förhoppningsvis!). 

Är så tacksam över att jag får ha så himla fina och bra personer i mitt liv som alltid ställer upp för mig. Vet inte vad jag har gjort för att förtjäna det men jag älskar er av hela mitt hjärta. Mamma hade egentligen velat ha en lugn helg hemma men kom som sagt hit helgen som var för att hjälpa mig med att styra upp vissa grejer. Fick "utnyttja" LInn till max när hon var här och ja, alla ställer verkligen upp för mig och det betyder så jävla mycket för mig. Jag försöker ställa upp så mycket som möjligt för mina älskade vänner också, för de som verkligen förtjänar det, men ibland känns det som att jag inte räcker till och som att jag är för långt borta. Men som sagt: tack för att jag får ha er i mitt liv. Ni är verkligen bäst. 

Det var allt jag hade på hjärtat nu. Senare i veckan kommer jag skriva ett inlägg, alternativt, göra en vlogg om mina tankar inför skolstarten och allt, så håll utkik här mina dramaqueens och ha det superbra! 


Likes

Comments

​Ett litet bildinlägg från Närcon Sommar. Hade inte systemkameran med mig och fotade/filmade inte så jättemycket. 
Har i alla fall haft ett superbra konvent och vill tacka alla fina människor för det. Ni förgyller verkligen mina dagar!
​Har gjort en liten Närcon-vlogg också som kommer upp inom de närmsta dagarna här på bloggen, så håll utkik.

Hoppas allt är bra med er mina kära "dramaqueens" så hörs vi i nästa inlägg. 


Likes

Comments

​God kväll (eller ja, godnatt är det väl egentligen vid den här tiden)!

I början av veckan skrev jag att det kändes konstigt men bra att vara i Trollhättan. Nu känns det inte konstigt alls utan det känns bara bra.
​Grejen är att även om vi inte gör så mycket mer än det jag brukar göra hemma så känns det så himla bra att vara här och jag är så tacksam över att just mamma och pappa är mina föräldrar.
​Är så skönt att bara få träffa dem och att få vara hemifrån för en gångs skull. 

Har de senaste dagarna känt att jag på ett sätt vill flytta tillbaka hit, men det är mest för att ångesten inför hemresan har börjat infinna sig.
​Förstår inte varför det är så jobbigt att åka ifrån familjen och Trollhättan varje gång för som jag sa till mamma är det trots allt "bara" tre timmar emellan oss och vi är ju "bara" ett telefonsamtal ifrån varandra. ​Men är verkligen superjobbigt att åka ifrån sina nära och kära. 

​Från allra första början tänkte jag åka hem redan igår men jag ångrade mig och nu har jag ångrat mig ännu en gång.
​Åker hem på Måndag någon gång i alla fall. Vill gärna ha en så lugn sista dag i Trollhättan så att jag känner att jag får ut så mycket som möjligt här och så att jag kan förbereda mig mentalt.
​Imorgon blir inte en lugn dag då det är kalas som gäller så därför stannar jag tills på Måndag istället. 

Natti natt och trevlig helg på er. 

Likes

Comments