Lite fina skor som passar bra till vintern. Snön vill dock inte komma, men är ändå sugen på att beställa hem ett par skor. Annars har jag johnny bulls, kängor och andra skor som funkar till hösten.

(Skorna kmr ifrån Zalando och Nelly)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som ni kanske märkt så har jag vart borta från bloggen. Det beror inte på något speciellt men har inte haft tid och ork så pausade ett tag helt enkelt.
Det är lite bilder från helgen som vart. Då det var middag, och mys och lite så.
hoppas ni fortsätter kolla bloggen, kram

Likes

Comments

Mysig dag med shopping hela dagen med mamma och min lillasyster. Vi var på Mall of scandinavia och vi luncha på Vapiano som hade så god pizza, shoppa en del och köpte även lite julklappar. Jättenöjda med köpen, och ikväll blir det nog film och myyys. Perfekt lugn lördag, var precis vad jag behövde!

Likes

Comments

Likes

Comments

Änklingen fredag! Och det ska blir skönt med helg. Hade ett matteprov och ett kort läxförhör idag, som tur var båda inget svårt.
Nästa veckar har jag tema vecka, då vi inte har "riktiga lektioner" utan börjar senare och kmr behöva intervjua 9 olika jobb som skådis, polis osv. Kmr bli kul tro jag. Så klagar inte på skolan just nu. Ha en bra fredag!

Likes

Comments

Tofta-Gant/ Kofta-Odd molly/ båda jeans- gina/ klänning, tröja, halsdukar-gina / linne- Odd molly/ skor- ugg

Likes

Comments

Tja! Idag började jag skolan halv 9 vilket alltid är skönt. Efter skoldagen åkte jag till dansen och inget speciellt efter det. Ligger nu i min säng med filt, te och ska börja plugga nu. Efter det ska jag kolla på gossip girl ofc?! Låt denna vecka gå fort för har inte lust vakna tidigt varje morgon längre hahah!!

Likes

Comments

Hej hej, igår sov jag över hos Lisa. Vi tog en fika på Wayne's Coffee, köpte lite gott inför kvällen sen gick vi hem till Lisa och vi testa även bean boozeld. Inte det godaste fugan vad äckligt det var. Efter det åt vi upp snackset och gjorde mera självklart
Hoppas ni hade en bra fredag, kram.

Likes

Comments

Hej hej,
Vill börja med att jag aldrig bloggat förr men ska testa. Mitt namn är i alla fall Hiermon, 14 år och bor i Stockholm.
Denna blogg kommer att handla om min vardag, vänner, mode, träning och lite sånt. Blev ett kort inlägg men kommer mer där ni får lära känna mer. Hoppas ni fortsätter följa bloggen!
Puss

Likes

Comments