​Idag var jag på mitt andra möte på Ungdomshälsan, det gick helt okej. Men nu på kvällen mår jag så mycket sämre. Jag har insett att jag är beroende av ljuset, i mörker mår jag så dåligt. I framtiden tror jag att jag måste flytta utomlands för jag är beroende av solen, jag behöver solen för att må bra. Ikväll har varit en hemsk kväll, för det första så har jag mått dåligt sen kring 15, så jag berättade det för min pojkvän. Han valde att vara med en kompis istället, men då skulle han komma med mina grejer direkt efter han ätit, men gissa vad? Han GLÖMDE mig. Trots att jag smsat flera gånger. Det här gör mig så otroligt sårad. Hejdå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Det var ett tag sen, jag hade det jättebra på yran. 

Nu har studentveckan satt igång och jag mår psykiskt jättedåligt, hade ett terapimöte för nån vecka sen men jag är inte särskilt nöjd, skulle ha ett till igår men jag ombokade för jag är så ledsen i veckan, jag känner mig nere och kommer inte ihåg senast jag var glad. Dock finns det också bra nyheter och det är att vi eventuellt får en lägenhet i augusti vilket är så bra, för vi har sett fram emot detta så länge. Så, imorgon tar min kille studenten och han är taggad, men jag får mest ångest för att jag inte litar på alkohol. Det går nog över med tiden, men det är för mycket nu.

Likes

Comments

Hej.

I måndags var jag på mitt första terapigrejs, är halvnöjd, är inte nöjdast men är inte onöjd heller. Det känns inte riktigt som hon förstår mig. Och det hon ville var att jag skulle börja gå 3 promenader i veckan och dra ner på mitt frågande om saker är farligt.

I övrigt så är balen på fredag, är sjukt nervös och ska göra en spraytan imorgon samt prova sminka mig inför balen, sen har jag möte på Leos på torsdag med livräddning.

Livet rullar på och jag får sommarlov nästa torsdag.

Äntligen.

Likes

Comments

Andra dagen av yran idag, det är så roligt och en helg jag sent kommer glömma!!

Likes

Comments

Så om några timmar åker vi! Ska lägga mig och sova i 1 timme nu, sen ska jag gå upp och fixa mig, jag är så taggad och det ska bli så himla roligt!! Hejdå!!

Likes

Comments

Jag har nog aldrig mått såhär dåligt, jag känner mig helt värdelös och har så mycket ångest... Jag vet inte vad jag ska göra, har några alternativ men alla är för svåra så jag får nog bara vara tyst.

Likes

Comments

Imorgon på morgonen åker vi på yran! Är taggad som aldrig förr!! Förhoppningsvis får jag träffa min gamla bästa kompis och kramas och hoppas på att jag träffar några fler jag känner också. På måndag är det dags för terapi och jag är spänd!!

Likes

Comments

Idag har varit en psykiskt jobbig dag, jag har haft ångest och varit jättenojig, jag hatar sånnahär dagar.

Likes

Comments

Hej!
I måndags fick jag en tid hos en psykolog på måndag för att starta min resa. Jag är nervös men taggad! Nu är det bara två dagar kvar till brännbollsyran, vi åker vid lunch på fredag och jag ska köra. På vårat hotell har vi gratis te och kaffe hela helgen, plus hotellfrukost till tolv och hotellrummet till 18 på söndag!

Sååå, dagen idag har gått rätt bra, jag har inte fått någon sjukdom än och jag hoppas att jag klarar mig resten av dagen för jag blir rätt stolt över mig ❤️

Hörs senare!

Likes

Comments

Så who am I

​Jag vill hålla min identitet hemlig än så länge då inte många vet om att jag har hypokondri och jag fortfarande tycker att det är pinsamt att berätta om den. Jag förväntar mig inte att jag ska få många läsare, egentligen inga alls men om det är någon som vill läsa vad jag har att säga om allt. Tänkte göra en liten lista med saker jag ser fram emot!

- Sommarlov!! Att slippa pressen från skolan och slippa vara rädd för att vara ensam.

- Brännbollsyran! Är nu denna helg, så inte mycket länge till man måste längta, ska trivas så mycket på vårat hotell och hela festivalen.

- Terapi! Vill bara sätta igång med den nuuuu, väntar fortfarande på svar från psykologen men jag hoppas jag får en tid rätt snart.

- Att träna och bli hälsosam! Jag vill börja träna men finner aldrig motivationen nog, jag känner mig så bullig med tanke på att jag gått upp 15 kg dom senaste två åren, jag skulle vilja tappa cirka 8 kg, för jag var rätt ohälsosam innan jag gick upp också.

Så det var allt för mig nu, skriver någon annan gång!

Likes

Comments