View tracker

Hej, det var ett tag sedan. Idag har jag slutat skolan tidigare och jag hade psykologi på morgonen. Det är min favoritlektion och det är så jäkla kul att umgås med de som jag umgås med där. Jag är för blyg för att umgås med de på andra lektioner och fritiden tyvärr...

På senaste tiden har jag verkligen viljat ha en tatuering och försökt kolla runt vilka tatuerare som har tider lediga. Det öppnade upp sig en tid imorgon i Umeå men vet inte om jag är redo och isåfall måste jag låna pengar av någon.

Det märks att det är vinter, dagtid är jag rätt lycklig, men när det går mot kväll blir jag sjukt ledsen och gråter varje kväll för jag mår så dåligt i min kropp. Jag är så jävla fet, vill bara ha motivation till att träna!

Det är en sån tatuering jag vill ha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Idag var jag på mitt andra möte på Ungdomshälsan, det gick helt okej. Men nu på kvällen mår jag så mycket sämre. Jag har insett att jag är beroende av ljuset, i mörker mår jag så dåligt. I framtiden tror jag att jag måste flytta utomlands för jag är beroende av solen, jag behöver solen för att må bra. Ikväll har varit en hemsk kväll, för det första så har jag mått dåligt sen kring 15, så jag berättade det för min pojkvän. Han valde att vara med en kompis istället, men då skulle han komma med mina grejer direkt efter han ätit, men gissa vad? Han GLÖMDE mig. Trots att jag smsat flera gånger. Det här gör mig så otroligt sårad. Hejdå.

Likes

Comments

View tracker

​Det var ett tag sen, jag hade det jättebra på yran. 

Nu har studentveckan satt igång och jag mår psykiskt jättedåligt, hade ett terapimöte för nån vecka sen men jag är inte särskilt nöjd, skulle ha ett till igår men jag ombokade för jag är så ledsen i veckan, jag känner mig nere och kommer inte ihåg senast jag var glad. Dock finns det också bra nyheter och det är att vi eventuellt får en lägenhet i augusti vilket är så bra, för vi har sett fram emot detta så länge. Så, imorgon tar min kille studenten och han är taggad, men jag får mest ångest för att jag inte litar på alkohol. Det går nog över med tiden, men det är för mycket nu.

Likes

Comments

Hej.

I måndags var jag på mitt första terapigrejs, är halvnöjd, är inte nöjdast men är inte onöjd heller. Det känns inte riktigt som hon förstår mig. Och det hon ville var att jag skulle börja gå 3 promenader i veckan och dra ner på mitt frågande om saker är farligt.

I övrigt så är balen på fredag, är sjukt nervös och ska göra en spraytan imorgon samt prova sminka mig inför balen, sen har jag möte på Leos på torsdag med livräddning.

Livet rullar på och jag får sommarlov nästa torsdag.

Äntligen.

Likes

Comments

Andra dagen av yran idag, det är så roligt och en helg jag sent kommer glömma!!

Likes

Comments

Så om några timmar åker vi! Ska lägga mig och sova i 1 timme nu, sen ska jag gå upp och fixa mig, jag är så taggad och det ska bli så himla roligt!! Hejdå!!

Likes

Comments

Jag har nog aldrig mått såhär dåligt, jag känner mig helt värdelös och har så mycket ångest... Jag vet inte vad jag ska göra, har några alternativ men alla är för svåra så jag får nog bara vara tyst.

Likes

Comments

Imorgon på morgonen åker vi på yran! Är taggad som aldrig förr!! Förhoppningsvis får jag träffa min gamla bästa kompis och kramas och hoppas på att jag träffar några fler jag känner också. På måndag är det dags för terapi och jag är spänd!!

Likes

Comments

Idag har varit en psykiskt jobbig dag, jag har haft ångest och varit jättenojig, jag hatar sånnahär dagar.

Likes

Comments

Hej!
I måndags fick jag en tid hos en psykolog på måndag för att starta min resa. Jag är nervös men taggad! Nu är det bara två dagar kvar till brännbollsyran, vi åker vid lunch på fredag och jag ska köra. På vårat hotell har vi gratis te och kaffe hela helgen, plus hotellfrukost till tolv och hotellrummet till 18 på söndag!

Sååå, dagen idag har gått rätt bra, jag har inte fått någon sjukdom än och jag hoppas att jag klarar mig resten av dagen för jag blir rätt stolt över mig ❤️

Hörs senare!

Likes

Comments