igår var jag iväg på min kusin brijetts baby shower. De var i cave springs vilket ligger ca 30 minuter hemifrån. Alltid lika trevligt att umgås med alla tjejer, hon fick en massa super fina presenter och mitt kusin barn och blivande stora syster ville enbart att jag skulle springa omkring och leka med henne. Ja en helt otroligt mysig kväll men andra ord :)

Idag har det regnat hela dagen, och på nyheterna varnar dom för storm. Får la se hur stor storm de blir, men de kan ju gärna få skippa tornados ikväll! 

För inte för många veckor sedan fick vi uppleva vår första jordbävning. Ja här i USA är inget som hemma i Sverige.

Kan inte förstå att de snart ett år sedan vi lämnade Sverige...

Ce la vi, Madame hibou

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen!

Ha! Det var nog något jag inte trodde jag skulle skriva igen, hej bloggen? Jag har inte bloggat på herrans många år, men något inombords sa att de var dags att ta tag i den där delen av mig själv igen. Så sagt och gjort skapade jag mig en blogg ikväll. Förra bloggen jag hade hamnade både i Alingsås tidningen och VR (Veckorevyn), något jag inte har planerar att denna ska göra. Och med handen på hjärtat vet jag inte vad mitt syftet/mål är eller kommer att vara med denna nystartade bloggen. Men det lär jag komma underfund med såsmåningom.

Någon större presentation om mig själv än så kära läsare får ni vid ett senare skede.

Ce la vi, Madame Hibou

Ce la vi

Likes

Comments