Var i Göteborg igår, hade em biljetter så vi såg två hoppklasser och gymkana och gick på mässan :) köpte en kingsland jacka och ett termotäcke! Vi var hemma lite innan tolv så gick o la mig direkt när vi kom hem.,

Nu ska jag snart iväg till skolan.. Slutar i alla fall tolv så det är skönt ;) ikväll åker vi ner till Helsingborg och sover över på hotell då vi ska till Skåne på lördag!

/Agnes


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ligger i sängen och tittar på gossip girl, har pluggat matte och spanska sen jag kom hem typ.. Min syster red Almeida idag, imorgon får hon vila då vi ska till Gbg horseshow. Har fått biljetter från min tränare för halva dagen så vi åker väl in någon gång efter skolan!

Hörs imon!

//Agnes

Likes

Comments

Ska försöka blogga så mycket jag kan och se hur det funkar, har så myckey hela tiden så bloggen hinns inte alltid med. Det är ju ingen ide att ha bloggen om vi inte hinner lägga ner någon tid på den, men ska försöka nu i alla fall så får vi se hur det blir :)

Än så länge har denna veckan varit väldigt lugn faktiskt! Skola igår men hade film på ALLA lektioner, hahah ;) Idag är vi lediga för lärarna sitter i utvecklingssamtal hela dagen så Matilda sov över här igår. Vi började lite på ett "test" matteprov som vi ska ha gjort tills på torsdag. Har det riktiga provet nästa vecka.. 

Ikväll blir det träning för Peter. Dock inte så mkt hoppning utan mer studs, bommar och lite andra övningar som är bra för Almeida :) 

Hörs senare !¨

 //Agnes

Likes

Comments

Kommer börja blogga igen inom kort!

//Agnes

Likes

Comments

På tiden att få hoppa lite :) lite lågt bara, då det va ett tag sedan! Några språng på 80 cm // Matilda

Likes

Comments

Men väldigt rolig dag på ridhuset med Borås Grand Prix 2014! Många fina hästar, ge mig hahah 😏

Skulle hjälpt till sista passet, men fick även hjälpa till hos Veterinären! Väldigt roligt, man fick komma nära många fina hästar! :)

Nu är jag helt slut, även haft ett " tränings pass " här hemma, som vi gör till idrotten.. Mindre kul, men måste göras. Hanna vilade iaf idag, även Ozean. Sara rider Hanna imon, Ozean vilar, det behöver han! Ska till ridhuset heeeela dagen imon också, nu behövs det sömn

Natti natti

Kramiz Matilda


Fina Lunatic 💖

Likes

Comments

LB:n vann jag :) Almeida var som väntat väldigt pigg och hade lite över energi men det kände ändå bra och hon lyssnade fint!

LA:n fick jag ett pet på en oxer.. Alla andra hinder kändes hur bra som helst, vågade vänta in hindrerna osv, alla språng var luftiga och hon var högt över, dessutom var det två kombinationer och dem gick jätte bra! Retligt med ett pet men det var ju ändå första tävlingen på ca 2-3 månader så hade inte räknat med att det skulle gå så bra som det gick :)

Är jättenöjd med dagen, speciell LA:n då jag hade en jättebra känsla och det kändes som om allt satt! Nästa tävlingen är nästa lördag, då hoppar jag LA och LA+ i Alingsås ;)

//Agnes

Likes

Comments

Gjorde lite bom övningar i manegen. En serie med fem bommar på långsidan där varannan bom var upphöjd på en sockerbit. Red genom den i trav. Almeida tyckte det var jobbigt, hon var ju tvungen att lyfta på benen plus att hon jobbar mkt med ryggen o bakdelen ;) sedan hade jag tre travbommar, ett travsteg sedan ett litet kryss som jag hoppade i trav. Det gick jättebra! Blev som sagt lite mer styrk och smidighets övningar idag :)

Imorgon åker jag till stallet vid två (?) ska rida ut med två andra sedan ska Almeida tvättas (i alla fall svansen), utrustning ska putsas, allt ska packas samt brodda ur osv, ganska mkt att göra! Sedan åker jag direkt in till BFK för att ha genrep med showen!

//Agnes


Likes

Comments