Hej på dig. Hoppas du mår toppen, själv mår jag jätte bra! Är så taggad på skolan, träffa nya människor...

Jag kör direkt igång med "challengen". Let´s Do This"!

Dag 9 : Beskriv dig med 5 positiva ord?

Snäll, Glad, Vacker, Rolig, Omtänksam

Idag blev det ett kort inlägg på denna challenge och imorgon är det den sista challenge uppgiften. Jag har märkt att detta har stärkt mig litegrann. Att skriva ner positiva saker om mig själv. Tro det eller ej, men detta hjälper faktiskt. Eftersom sista challenge´n är imorgon så hade jag tänkt att göra en ny sak. Jag har 1 garderob som är väldigt stor, som är som 2. På en av garderobs dörrarna tänkte jag sätta upp 1 lapp varje morgon innan jag går till skolan där det står positiva saker om mig själv. Varje gång jag vaknar så skriver jag ner ett ord t.ex vacker. Då säger jag det "högt" för mig själv. Nästa dag kanske jag väljer att skriva snäll.

Jag kommer att använda små färgglada, kvadrats formade små papper som har klister på sig, på baksidan. Jag vill göra detta för att stärka mig själv "ännu mer". Jag tror verkligen att detta kommer att hjälpa mig i vardagen, speciellt i skolan. Jag rekommenderar dig också att göra detta. Du behöver inte skriva lappar, du kan även säga det till dig själv framför spegeln varje morgon. Även om man har bra självförtroende & självkänsla så är det alltid bra att "PUSHA" sig själv lite extra. Du är värd att vara glad över att vara just "DU".

Ska bli spännande att se hur det kommer att gå och resultaten av hur jag ser på mig själv. Kommer att uppdatera er om detta när jag kommit in i det lite mer "förmodligen". Kommer att starta med detta på måndag då jag börjar skolan.

/Ha en fortsatt bra kväll, kram kram :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er, hoppas ni mår toppen! Med mig är det väldigt bra. Tycker att jag sätter direkt igång med "love me challeng."

"Let´s Do This!"

Dag 8 : Träna i 30 min. Det kan t.ex vara en PW eller lätt jogging. Skriv och berätta hur det kändes efteråt?

Jag kikade in igår på vad jag skulle göra idag. Så jag visste detta i förväg. Men som tur är så har jag konditions pass 30 min på fredagar så det passade utmärkt. Jag joggade 11 min, gick 1 min. Gjorde det i 30 min. Höjer 1 min för varje vecka, känner verkligen hur min kondition har förbättras. Har aldrig haft en sån här bra kondition tidigare.

Körde även styrketräning efteråt. Min abs-rutin + 50 squats. Jag har tränat magen nu nästan varje dag. Känner att magen blir starkare och bättre. Squats gör jag för min fina rumpaś skull, haha.

Men eftersom det stod 30 minuter på dagens challenge så räknar jag med konditionen bara. Efter jag hade sprungit så flåsade jag litegrann. Men det kändes så skönt att ha sprungit. Känner mig på något sätt väldigt rörlig och fräsch efter jag sprungit. Jag blir dessutom så stolt över mig själv. Men det kändes väldigt skönt att ha joggat.

/Ha det bra, Puss & Kram

(Bloggen som har denna challenge som jag gör heter : blogglistor, love youreself challenge)


Bild från google

Likes

Comments

Hej på er, hoppas ni mår toppen! Det gör jag iallafall. Är så glad och känner mig såå fin med min nya frisyr. Dessutom börjar skolan nu på måndag. Så mycket nytt men allt i mig är bara lycka på något sätt :D.

Idag så tänkte jag träna. Då blir det min abs-rutin + 50 squats. Springer 3 gånger i veckan så imorgon blir det kondition. Kommer fixa mycket med mitt fina hår och självklart ta selfie´s, haha.

Men nu kör vi igång med love myself challeng tycker jag. "Let´ś Do This Thing"

Dag 7 : Skriv och berätta om en egenskap du har som du gillar med dig själv?

En av mina favorit egenskaper är att jag är snäll "oftast". Jag är väldigt snäll i övrigt. Men ibland kan det bli så att jag blir för snäll, speciellt mot vänner. Men är inte den typen som bjuder på glass varje dag eller betalar "åt" någon för att vara snäll. Fast det kallas generös och det är en helt annan sak, tror jag? haha

Men nej! Jag är inte en person som ger pengar åt människor. Men däremot när det kommer till att t.e.x vara en snäll vän då är jag "riktigt snäll". Tycker faktiskt att det är bättre att vara lite för snäll än tvärtom. Men jag hoppas att ni inte missuppfattar mig. Jag är snäll i allmänt men "inte för snäll som bjuder på pengar".

Ibland märker jag att personer försöker vara snälla men inte har den "egenskapen", och då kan folk uppfatta dom som egoistiska vilket på så sätt är synd, fast dom kanske inte är det. Men jag är iallafall stolt och glad över att jag är en snäll tjej :)


Likes

Comments

Hej! Nu har jag äntligen kommit hem från stan. Jag och syster var i Stockholm City. Det var där jag gjorde min nya frisyr. Blev verkligen 100% nöjd! Man kan platta det med plattång och gör "allt". Så glad verkligen! Det var hennes kompis som är 22 år som fixade på mig, hon var verkligen så rar.
När jag kom hem efter jag visat dom andra mitt hår, så drog jag ut och sprang 30 min. När jag kom in så tränade jag min abs-rutin + 50 squats. Känner att konditionen inte är jobbig längre. Minns första gången jag startade träna kondition, och kunde knappt 5 minuter. Nu kan jag hela 30 minuter. Är såå stolt över mig själv! Dessutom har jag haft en underbar dag.
/Ha det fint & välkommen tillbaks, Kram♡

Så det ser ut först, innan man syr in löshåret☆

Resultat! Gryyymt fint.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag är den stora dagen "för mig". Ska fixa mitt hååår. Är verkligen så exalterad på det. Det är min syster's vän som kommer fixa mitt hår (hon är vuxen). Så vi kommer ta pendeln och buss, vågar inte åka själv ännu. Stockholm är ju såå stort!
Men jag tänker att jag lägger upp några fina bilder på resultatet när jag kommer hem.

Love Youre Self Challenge

Dag 6 : Visa ett äldre foto på dig själv som du gillar, skriv varför?

Jag gillar detta foto på mig. Jag är flickan som ser blyg ut, fast jag egentligen var trött. Har små korta flätor. Hon som gör tummen upp är min syster, (inte hon jag bor ihop med). Dom två små pojkarna som sitter åt höger är mina bröder. Dom andra två är mina kusiner och min moster (tror jag). Men jag gillar mestadels denna bild för att jag ser så söt ut. Var verkligen väldig söt som liten och det är jag även nu.

/Kram♡

Likes

Comments

Hej! igen. Idag blir det 2 inlägg på 1 dag. Det kommer definitivt inte att hända så ofta när skolan är igång, men idag har jag mycket tid :)

Igår så han jag inte att göra dag 5 på "Love youreself challenge". Kände att det fanns annat jag ville göra, dessutom var klockan rätt mycket. Men tänker att jag kör idag istället. "Letś Do This!"

Dag 5 : Skriv och berätta om något som gör dig unik?

Kom på ett ord som beskriver mig "direkt". GLAAAD!

Jag är verkligen oftast glad. Speciellt när jag umgås med vänner. Men jag är allmänt glad faktiskt, som skrattar och vill ha kul.

Jag har även en förmåga att alltid ha det "rent". Annars så känner jag mig inte bekväm typ. Men då är det bara hemma. Jag måste ha det rent, städat och att alla saker är på sin plats. Så jag är väldigt prydlig av mig. Om jag nu jämför med mina vänner så har dom det "oftast" stökigt i sina rum. Men det är inga problem för mig, känner mig bekväm o så. Men i mitt eget rum och hem "MÅSTE" jag ha det prydligt, haha.

Jag är en riktig "dans" tjej. Då menar jag inte en professionell dansare, men jag älskar att dansa. Jag har alltid haft taktkänsla sedan jag föddes. Har gått på dans lektioner sen jag var 6 år. Älskar musik också. Gillar att kunna dansa och känna rytmen. Jag gillar show dans, då menar jag vanlig dans. Hip hop tycker jag är häftigt men kan bara ett steg, haha.

På den sista bilden är det 3 tjejer som dansar så otroligt bra, och gör bra dans videos. Sådan typ av dans gillar jag. Min favorit dans video är med låten Kent Jones- Don´t minde. Videon finns i slutet av inlägget.

So people, i am a dance Queen!

Källa: Google

Disco dans (när man tävlar)

Hip hop dance

Likes

Comments

Hej på underbara ni!

Idag så startade jag upp dagen med att äta frukost, som vanligt. Eftersom jag börjat äta mer hälsosamt, så äter jag havregrynsgröt till frukost. Det är så enkelt att göra. Lärde mig det på hemkunskapen minns jag i 8:an. (1dl havregrynsgröt med 2 dl vatten), tar knappt 10 minuter att göra. Sjukt enkelt.

Sedan så tittade jag på en serie "gosipp girl". Brukar vanligtvis inte vara så intresserad av serier men denna har jag fastnat för. Efter lite tv tittande så gick jag och pappa ner för att boka en tvätt tid i tvätt stugan, då jag behöver tvätta kläder innan skolan börjar. I mitt förra hem så hade vi en tvättstuga i huset men detta hus har en tvätt stuga utomhus. Det är rätt bra det med.

Under tiden jag väntade tills jag skulle tvätta så passade jag på att träna. Tränade magen och rumpan. Har en abs-rutin jag kör som är väldigt kämpig men riktigt bra! Sen så gjorde jag 50 squats som jag märker har gett mycket resultat. Duschade & fixade håret, sedan gick pappa och jag till tvättstugan. När vi kom hem så tänkte jag laga lunch till mig men frågade om någon annan ville ha. Tänkte göra en omelett. Då kom pappa på ett förslag om en annan sorts omelett som är mycket godare än den vanliga. Så vi gjorde det. Jag lärde mig en helt ny slags omelett som jag kommer att ha nytta av :) Den var väldigt god med mycket smaker.

Efter jag hade ätit upp så kollade jag till tvätten. Och nu sitter jag här o bloggar. Mamma jobbar, Pappa är ledig, min syster är på gröna lund med sina vänner. Hade inte tänkt att göra något särskilt idag. Kommer läsa, fixa till i mitt rum, tvätta och bara ha det gött. Älskar att skriva ordet "gött", haha tycker att det bara är så gött att skriva det.

Men däremot imorgon! Kommer jag att göra en sak som jag längtat till under hela sommarlovet! Kommer att ha utsläppt hår med "löshååår". Är så taggad på det. För er som inte vet så har jag afro hår. Det är lite svårt att sköta som barn och som ungdom. Då brukar man "oftast" göra flätor. För afro hår tar extremt mycket tid. Skulle behöva gå upp klockan 05:00 på morgonen, det pallar jag liksom inte med. Men då är det så att man gör inbakade flätor med sitt eget hår. Sedan tar man löshår och syr dit i flätorna. Om ni kollar på videon här nedanför så vet ni "exakt" hur jag kommer göra. Så jag ser verkligen fram emot att göra denna snygga frisyr. Längst ner är det även en bild på afro hår, om ni inte sätt det tidigare.

/Ha det så gött! Puss & Kraam

Här nedanför är det en video om hur håret ser ut. Men framför allt exempel på olika frisyrer man kan göra.

Här är en bild på afro hår!

(Bild från google, videos från youtube)

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är på topp för er♡ Själv känner jag mig väldigt trött och hungrig just nu, efter denna dag. Men är väldigt glad på sätt o vis inombords.
Idag så var hela familjen på en liten tripp till ett litet badställe. Det var rätt så varmt så vi packade ihop massäck och strandväskor. Vi hade det lite mysigt o sådär.

 "IDAG" så har jag tagit min kost på allvar "igen". Vill äta nyttigt men endå hälsosamt så det håller i längden, dessutom tränar jag. Träningen har gått toppen. För mig är det maten som är problemet. För er som inte vet, så ÄLSKAAAR jag mat. Som tur är så sportar jag på fritiden. Men har iallafall börjat äta "mer" hälsosamt idag. Ska bli intressant att se resultaten (hur jag mår och känner mig & body change). 

Jag har ju flyttat precis hit, till Stockholm. Så jag kommer börja i en ny klass som jag har nämt några gånger tidigare. Idag så fick mamma ett sms från skolan jag skulle börja på. Blev väldigt exalterad. Idag är det exakt 1 vecka kvar tills skolan börjar.

Men på vägen hem så åkte vi förbi den skolan. Tycker att det är bra att den ligger i stan och att jag kommer åka buss en kort bit. Ser faktiskt fram emot skolan. Inte för att plugga och nationella. Utan att "träffa" och lära "känna" nya människor. Detta sommarlov har jag inte umgåts så mycket med vänner eftersom jag fokuserat mycket på flytten hit. Så det ska bli skönt på så sätt att börja skolan♡
Nu är klockan 19:37 och jag är såå hungrig. Vi kom hem för ungefär 15 minuter sedan. Så det blir sen middag idag.
Några bilder nedanför är på min syster, annars "it's me"
/Tack för att just "DU" läste. Du är så välkommen tillbaks, puss & Kram<3

Likes

Comments

Min vän har äntligen svarat ↓
Dom 2 första bilderna skrev jag (rött).

Dom 2 sista skrev Aleah (blått)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Blev så himla glad över detta sms♥
Vänner som denka brutta, är det inte många som har tur att ha☆

Likes

Comments

Hej på er. Hoppas ni mår bra!

Idag är det dag 4 på "love my self challenge" och jag är faktiskt väldigt taggad på denna, läste lite i förväg vad det stod att jag skulle göra.

Dag 4 : Skriv ett sms till en valfri person för att visa din uppskattning för denne! Visa oss sms:et!

Har precis skickat iväg ett sms till min vän på snapchat. Tog även en screenchat som jag visar er när hon har svarat. Ska bli spännande att se vad hon skriver för jag skrev ett ultra långt snapchat meddelande, som vanligt haha. Lägger ut bilder på vad jag skrev och vad hon svarade i nästa inlägg, eftersom jag just nu väntar på att hon ska svara. Det blir förmodligen lite senare ikväll.

Min snapchat: hellennamulema

/Se you soon, my fighters<3

Känner att det är mycket "friendship" saker just nu på bloggen, men det är även en stor del utav mitt liv. Men framöver i bloggen kommer det andra teman och galna saker<3

Likes

Comments