Har fyllt på Olivias garderob i storlek 74. Kände att det är lika bra att köpa 74 och sen vika upp ärmar och byxben än att köpa kläder i varje storlek. Hon har för det mesta 62 i kläder och ibland 68, beroende på var kläderna kommer ifrån. Allt på bilderna kommer ifrån H&M, de har verkligen superfina barnkläder nu! 👌

Svantröjan är en stor favorit och längtar till den passar Olivia, den är så fin!

Likes

Comments

Startar min dag med en supergod smoothie med ananas, hallon, jordgubbar och en skvätt havremjölk och lite kokosdryck från alpro. Läskande, god och mättande! Perfekt start på dagen 😃

Likes

Comments

Oh my god!
Jag tror att jag är kär i ett bord! haha Har hittat det perfekta bordet till nya lägenheten 😍 Vi köpte ett nytt soffbord från jysk innan jul men det var ju verkligen sämsta kvalité ever! Lilla minsta och det blir märken och repor, så ett nytt soffbord blir det till nya lägenheten. Och bordet på bilderna kommer från Mio. Direktlänk hittar ni här.

Likes

Comments

Idag är det en vecka sedan vår lilla trollunge blev döpt. Hon var jätteduktig i kyrkan, dock fick ingen av faddrarna hålla henne i kyrkan så jag och Ville turades om att hålla. Och som vi höll på dagarna innan, bakade, planerade och dekorerade! Puh

Allt blev så lyckat och alla fina presenter som Olivia fick! Herregud säger jag bara, är så tacksam över att Olivia har så fina människor i sin omgivning som bryr sig så mycket om henne! Ett extra stort tack till er ❤❤

Likes

Comments

Köket i nya lägenheten är renoverat 2012 och är superfint, men ändå kan jag inte låta bli att drömma mig bort. Skulle verkligen vilja göra om det, eller ja inte helt. Utan skulle vilja byta bänkskiva, diskho och blandare och ändra färg på handtagen. Jag vill ha en marmorbänkskiva och mässingdetaljer. Blandare och diskho i mässing och även handtag i mässing. Såå snyggt!

Bilder från pinterest

Likes

Comments

Nu längtar jag till april och flytten! Ska bli så kul med en ny lägenhet att inreda. Har redan många planer och idéer klara för nya lägenheten.

Likes

Comments

Det blev en ganska lång paus här inne. Har haft så mycket att göra de senaste veckorna och när jag inte har något att göra vill jag umgås med Olivia all hennes vakna tid.
- Har haft flera körlektioner
- Avslut på Babymassagen, helt sjukt att det redan har gått 5 veckor!
-Föräldraträffar flera gånger.
- Köpt ny lägenhet!
- Renoverar toaletten.
- Varit på två julbord.
Det här är lite av det som vi hållt på med de senaste veckorna😄

Likes

Comments

Jag vet att Olivia är alldeles för liten för julklappar egentligen, att hon förmodligen kommer tycka att presentpappret och snöret är roligare. Men nu har jag hittat en julklapp som går till en bra sak och hon får ett mysigt gosedjur. Så jag kunde med andra ord inte låta bli.

"Peppis" levereras med en lapp som säger Hej, det är jag som är Peppis! Jag är en symbol för alla barns rätt till en magisk jul. Läs mer om Vit jul på www.vitjul.se. Överskottet från försäljningen av Peppis går till Vit jul och används för att fler barn får fira en jul med trygga och närvarande vuxna".

Peppis hittar ni här.

Likes

Comments

Ikväll är det körlektion igen, den andra den här veckan.. Är inte alls motiverad till det idag, kan vara att jag är nervös över att det är mer stadskörning nu. Det känns mest bara jobbigt idag. Men det är bara bita ihop och åka iväg och köra. Skulle kännas mycket bättre om jag hade möjlighet att repetera hemma det vi gjort på lektionerna, men vill inte köra med Olivia i bilen.

Likes

Comments