I helgen befann jag mig i Göteborg som många andra för att ha super kul på Summerburst, helgen blev värdigt lyckad och jag hade så kul. Men det roliga fortsätter för i veckan är det studentfestligheter hit och dit och till helgen ska jag tillbaka till Göteborg för att lyssna på Håkan. Sedan mina vänner är det nära, den stora dagen kommer!!!

Ha det gott!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ojoj vad jag har varit dåligt på att uppdatera!
Livet har helt enkelt rullat på och gått i ett. Studenten närmar sig så skolan har tyvärr varit ett prio. Slänger in en bild bomb som får tala för vad jag har gjort och fylla upp tystnaden som har varit här ett tag!
Kram på er

Likes

Comments

Allergin slog till hårt på mig! Har knappt orkat röra på mig under helgen, lika så under går dagen. Fick lite energi på kvällen så jag satte på en pod och tog mig en promenad, skönt med frisk luft.

Vakande till solsken idag, vilket är underbart!! Är fortfarande ganska risig men pallrade mig upp "tidigt" och sitter nu i solväggen men en kopp kaffe! En skön & bra start på dagen.

Kram!

Likes

Comments

Likes

Comments

En grönare smoothie

Ingredienser:
Juice från Apelsin
Saft från citron
Vatten
Spenat
Banan

Du kan ha:
Avokado
Mango

Likes

Comments

Igår var jag och Simon på Melissa Horn som han fick av mig i julklapp, så det var en liten försenad present kan man säga, mysigt! Men hjälp vad fint det var, hon är så duktig! En stor tumme upp på det, efter att hon bjöd på en underbar kväll avslutade vi kvällen hemma där vi hade kalas för mormor! Så idag är en riktig slöa dag, en typiskt söndag & vädret skriker slöadag. Skönt det också!

Kram

Likes

Comments

Det är bara morgon och jag har redan slutat skolan, har hela dagen framför mig, skönt!!
Tänkte strax slänga i mig något lätt att äta och sedan låta dagen kom och gå som den vill!

Ha en bra dag!!

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering!!!!!!

Men som ni ser har jag varit iväg, jag och familj drog upp en kortvecka till Idre för att götta oss och när vi kom hem har vi firat påsk, både tillsammans men även på var sina håll. (Eller ja firat och firat, mer umgåtts men säger firat.)

I Lördags, Påskafton drack vi tjejkompisar lite drinkar och hade allmänt skoj. Sedan har vi firat lite med min släkt som även blev en blandning av kalas och påsk, sen blev det en omgång med killens familj.

Nu bär det snart av till Ikea, får se vad plånboken säger om detta....

Ha det bra, KRAM

Likes

Comments

Solen lyser och ger lite värme ifrån sig, var bara tvungen att sätta mig och njuta lite. Härligt att man kan börjar känna av att våren tränger sig på.

Nästa vecka åker jag en kortvecka upp till Idre för lite skidåkning, men först och främst laddar jag upp för en dag i Stockholm, på lördag gäller det!

Kram på er!

Likes

Comments

Igår följde jag med familjen G till Örebro för att heja fram Villa J18 i SM-finalen och dem tar hem hela skiten, så jäkla kul, ett SM-Guld och nu hoppas vi på ett till nästa helg!

Idag har jag lagt all fokus på mitt rum, det hålls på att fräschas upp från "topp till tå". Imorgon ska jag möta två av mina största rädslor, tur att mamma kommer att finnas till hands så ska därför lägga mig tidigt och försöka sova bort nerverna!

Fortsatt trevlig kväll!

Likes

Comments