Hej på er, allt bra med er? Med mig är det super bra. Jag har mest tagit det lugnt dom senaste dagarna, kollat serie, plockat i lägenheten och myst. I tisdags var jag och Sammi på Mio och kollade efter en ny säng, jag får så sjukt ont i ryggen av den vi har nu sen ville jag ha en 180 hihi. Och vi hittade denna och jag blev helt kär, skönaste sängen jag legat i någonsin. Kommer aldrig lämna den, får skaffa en tv i sovrummet så jag bara kan ligga där och njuta ;)

Igår blev den en lugn dag så tänkte i skriva något om den utan bara lägga upp en bild på alla fina kläder jag och Sammi fick av hans familj till den lille i magen. Så himla fina 😍❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: graviditet

Nu är jag äntligen halvvägs och magen blir bara större och större, jag kommer rulla fram när bebisen bakats klart haha.

Bebisen - denna vecka är ca 24cm lång och väger ca 350gram. Ögonfransar och kanske lite hår på huvudet har han fått nu. Nu har svettkörtlarna färdigutvecklats men bebisen kommer inte börja svettas förrän efter födseln. Han har nu fått känsel och kan känna smärta. En avancerad rörelse så som bakåtkullerbyta kan nu göras. Fostret koncentrerar sig nu på att växa och måttet ökar med ungefär en cm i veckan. Sinnesorganen utvecklas ganska fort och smaklökarna på tungan är färdiga.

Jag - känner mig pigg och glad. Börjat med järntabletter nu och det känns redan bättre.

Likes

Comments

Postad i: shopping

Idag har jag spenderat min dag på ön hos min mamma. Hon va ledig så vi har passat på att ha en tjejdag. Lunchat, shoppat lite, kollat serie och pratat om allt mellan himmel och jord, älskar våra tjejdagar ❤️

Första bebiskläderna jag köpt till våran älskling ❤️

Likes

Comments

Postad i: mat

Gjorde hemmagjord pizza förut till mig och sammi ☺️

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, mat

Söndag = storstädning i hela lägenheten. Vi brukar ha det som vår städ och tvättdag, faktiskt himla skönt. Självklart städar vi fler dagar i veckan men inte lika noga liksom. Tur att Sammi står ut med mig för det går ju inte fort längre men jag gör så gott jag kan. Medan han bar tvätt fixade jag ihop smet till en ugnspannkaka, väldigt enkelt och smidigt.

Likes

Comments

Vet inte alls vad som händer idag, jag får inte sova för lilla bebisen så jag ligger vaken halva nätterna och går sedan upp vid typ ett om dagarna, lite segt men men. Jag har iallafall ätit frukost, rostad macka med leverpastej och saltgurka, nya gravidcravingen tror jag, även kollat ett avsnitt the vampire diaries. Jag ska nog bara slappa idag, se om gubben vill åka någonstans när han kommer hem.

Likes

Comments

Postad i: graviditet

​Bebisen - är nu runt 22cm och väger ca 280 gram. Bebisen kan nu knäppa sina händer och har även fått små tunna skyddande hårstrån över hela kroppen, men det kommer falla av innan han är född. Där anlagen bildats för mjöltänderna finns det nu även anlag för det permanenta tänderna som kommer längre fram i barndomen. Fram tills nu har bebisarna växt likvärdigt men nu börjar det växa mer individuellt.

Jag - har mått ungefär som det senaste veckorna, inte mycket mer skillnad än att jag varit extremt trött och knappt orkat hålla ögonen öppna, men tror det varit brist på järn. Tur jag börjar med järntabletterna nästa vecka.  

Likes

Comments