Just i detta nu är jag i Ungern med orienteringsgymnasiet. Vi har varit här i fem dagar nu och hittills har det varit riktigt bra. Mycket orientering och bra träning, har haft lite problem med vaderna men det är under kontroll och fungerar bra. Är rätt så mör i kroppen efter 8 pass varav två hårda, snabba pass. Har haft det bra med alla kompisar och de jag bott med, det var längesedan jag skrattade så mycket. Nu har vi bara två hela dagar kvar här men man är rätt slut så det kanske är bra egentligen.
Hej svejs så länge

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det den internationella kvinnodagen, 8:e mars. För min del betydde dagen ännu en dag i skolan, vi hade vår redovisning på det gymnasiearbete vi har hållit på med under hösten. Men dagen till ära hade jag på mig min GRL PWR tröja! Dagen var hektisk då skoldagen sträcker sig från 7:45 till 16:45 sedan väntade nattorientering 17:30. Resterande av kvällen blev det i alla fall ett härligt häng med tjejerna från OLGY, det blev kladdkaka, just dance och så färgade jag håret! Hittade i måndags en rosa färg som försvinner efter ett par tvättar, perfekt då kunde jag ju testa på att ha rosa hår! Känner mig ovan men på något sätt gillar jag det lite grann.

Kvinnans dag för mig är viktig, det är viktigt att uppmärksamma kvinnor och deras rättigheter i samhället, men det är ännu viktigare att uppmärksamma detta i vardagen varje dag. Att säga ifrån om man blir behandlad annorlunda beroende på ens kön, att uppmärksamma att kampen om kvinnans rättigheter pågår ständigt varje dag annars sker ingen förändring. Men den internationella kvinnodagen är en bra dag för att uppmärksamma detta och stötta varandra att våga ta plats och uttrycka sina åsikter

Likes

Comments

Hej!
I början av denna vecka spenderade jag min tid i Åre med familjen i farmor och farfars stuga. Det var bara vi där så det var väldigt mysigt. Det blev mycket slalom vilket var bra då jag bara var där fram tills onsdagen. Speciellt blev det mycket offpist åkning och oftast med Anton eftersom Ida tränade. Jag fick se många djur vilket jag aldrig gjort innan i Åre så det var spännande, bland annat såg jag och Anton renar på Åreskutan och jag och Ida mötte en älg när vi körde i skogen i Duved. Det var väldigt coolt men också läskigt då dem var så nära. Den bästa dagen var helt klart onsdagen då det äntligen hade spruckit upp och blivit sol. Jag, Anton och pappa åkte upp på Åreskutan, utanför pisten var det bra med lössnö från gårdagens snöväder.

Veckan var superbra och det var väldigt skönt att vara med familjen!

Likes

Comments

Från ett underbart läger i Spanien i Guardamar. Två veckor med orientering (lite plugg) och sol med några av mina bästa vänner! Här kommer lite bilder och framöver ska jag uppdatera lite oftare

Likes

Comments

Förra veckan var det årets skidläger med Olgy! Vi åkte dit på måndagen och kom hem på fredag eftermiddag/kväll. Det var ett mycket lyckat läger med bra väder och roligt sällskap! Verkligen en bra vecka såhär innan lovet då man ska vara ifrån alla fina Olgy vänner.

Under lägret besteg vi Städjan som är det intilliggande berget i Idre, vi gjorde även en film som går att se på youtube där jag filmade och Hanna Hu hjälpte mig att klippa ihop filmen

Här är länken: https://m.youtube.com/watch?v=E-ON-tRn9BA

Likes

Comments

I helgen spenderade jag mesta tiden med familjen hemma i Täby. Det började med fredagsmys hemma med en god middag och oreo cheesecake till efterrätt. Tittade på greys och chillade mest innan jag gick och la mig. Har börjat läsa en bok på svenskan som heter dvärgen, inte den bästa boken jag har läst men det funkar för att göra mig trött. På lördagen var det Nordcupen så jag spårade stigar till ungdomarna, slitigt men roligt. Efter det åkte jag med mamma och Anton till skidbytardagen för att hämta Ida som jobbat där. Sen åkte Idag och jag ned till Täby centrum för att shoppa lite men tyvärr hittade jag ingenting, kanske bra ändå så att jag inte gör av med massa pengar.

På söndagen åkte jag och Anton skidor tillsammans innan vi allihopa åkte tillsammans till Täby centrum för att äta en farsdag lunch på Vapiano. Gott och kul! En väldigt bra helg helt enkelt, hade turen att få sällskap av Victor och Johan på vägen hem så resan till Sandviken gick mycket snabbare än förväntat

Likes

Comments

Ett väldigt roligt höstlov med massa roliga saker som har hänt! Så här kommer lite bilder från mitt lov

Likes

Comments

De senaste veckorna garveriet hektiska, många prov och inlämningar som ska in har gjort att tiden har gått jättesnabbt! Men jag har hunnit med mycket, bland annat har jag hunnit ta körkort vilket jag känner stor lättnad över. Det kostar så mycket pengar för uppkörning och så vidare så det var skönt att klara allt på första försöket!

Jag har hunnit göra tester på Bosön också, det var kul och en härlig upplevelse även om det tråkigt nog var för sista gången. Man känner ofta lite oro att tiden på gymnasiet snart är slut och att jag därefter måste ta sig ut i vuxenlivet. Det känns lite tråkigt att det snart är slut men jag känner att jag snart är redo för det också, det finns många bra och roliga saker som jag ser fram emot.

Idag gjorde jag högskoleprovet för första gången och oj vad svårt det var, jag hade mest problem med tiden. Det var 40 frågor på ett prov och man hade 55 minuter på sig. Det kändes som att man stressade sig igenom provet och då är det svårt att förstå allting. Men det var som sagt första gången och det var skönt att testa innan det blir dags igen.

Kommande dagar ska jag bara ta det lugnt, har lite halsont som jag vill ska gå över innan jag kan börja träna igen. Senare i veckan ska jag och Jonas åka till Säfsen för allmänt mys, träning och äta massa god mat såklart! Det ser jag väldigt mycket fram emot!

Detta var min lilla uppdatering på livet, hej svejs

Likes

Comments

Här kommer lite vardagsbilder från de senaste veckorna, bloggar så dåligt men lite bilder kan jag bjuda på!

Likes

Comments

Under de två senaste veckorna har det varit SM i Blekinge. Det har varit mycket resande som har gjort att skolan inte riktigt har hunnits med. SM gick inte direkt som jag hade tänkt, är inte alls i den form jag vill vara, men det är inget jag kunde göra åt då även fast det suger.

Blev besviken men efter ett tag kände jag mig bara revanschlysten inför nästa år för då ska jag vara riktigt bra!

Övrigt så har veckorna gått förbi och det känns som att jag lever livet lite på 50%, jag känner att ingenting går riktigt bra eller är riktigt roligt. Det känns så omotiverande att känna så för då vill jag helst bara ligga i sängen titta film och käka glass.

Men som sagt går livet vidare och det kanske inte känns helt bra just nu men det känns absolut inte kasst heller. En sak som motiverar mig är i alla fall att ta körkort som närmar sig med stormsteg. Det är mitt stora mål just nu, att få bocka av det från min bucket list.

Tack o hej för mig 😘

Likes

Comments