Från ett underbart läger i Spanien i Guardamar. Två veckor med orientering (lite plugg) och sol med några av mina bästa vänner! Här kommer lite bilder och framöver ska jag uppdatera lite oftare

Likes

Comments

Förra veckan var det årets skidläger med Olgy! Vi åkte dit på måndagen och kom hem på fredag eftermiddag/kväll. Det var ett mycket lyckat läger med bra väder och roligt sällskap! Verkligen en bra vecka såhär innan lovet då man ska vara ifrån alla fina Olgy vänner.

Under lägret besteg vi Städjan som är det intilliggande berget i Idre, vi gjorde även en film som går att se på youtube där jag filmade och Hanna Hu hjälpte mig att klippa ihop filmen

Här är länken: https://m.youtube.com/watch?v=E-ON-tRn9BA

Likes

Comments

I helgen spenderade jag mesta tiden med familjen hemma i Täby. Det började med fredagsmys hemma med en god middag och oreo cheesecake till efterrätt. Tittade på greys och chillade mest innan jag gick och la mig. Har börjat läsa en bok på svenskan som heter dvärgen, inte den bästa boken jag har läst men det funkar för att göra mig trött. På lördagen var det Nordcupen så jag spårade stigar till ungdomarna, slitigt men roligt. Efter det åkte jag med mamma och Anton till skidbytardagen för att hämta Ida som jobbat där. Sen åkte Idag och jag ned till Täby centrum för att shoppa lite men tyvärr hittade jag ingenting, kanske bra ändå så att jag inte gör av med massa pengar.

På söndagen åkte jag och Anton skidor tillsammans innan vi allihopa åkte tillsammans till Täby centrum för att äta en farsdag lunch på Vapiano. Gott och kul! En väldigt bra helg helt enkelt, hade turen att få sällskap av Victor och Johan på vägen hem så resan till Sandviken gick mycket snabbare än förväntat

Likes

Comments

Ett väldigt roligt höstlov med massa roliga saker som har hänt! Så här kommer lite bilder från mitt lov

Likes

Comments

De senaste veckorna garveriet hektiska, många prov och inlämningar som ska in har gjort att tiden har gått jättesnabbt! Men jag har hunnit med mycket, bland annat har jag hunnit ta körkort vilket jag känner stor lättnad över. Det kostar så mycket pengar för uppkörning och så vidare så det var skönt att klara allt på första försöket!

Jag har hunnit göra tester på Bosön också, det var kul och en härlig upplevelse även om det tråkigt nog var för sista gången. Man känner ofta lite oro att tiden på gymnasiet snart är slut och att jag därefter måste ta sig ut i vuxenlivet. Det känns lite tråkigt att det snart är slut men jag känner att jag snart är redo för det också, det finns många bra och roliga saker som jag ser fram emot.

Idag gjorde jag högskoleprovet för första gången och oj vad svårt det var, jag hade mest problem med tiden. Det var 40 frågor på ett prov och man hade 55 minuter på sig. Det kändes som att man stressade sig igenom provet och då är det svårt att förstå allting. Men det var som sagt första gången och det var skönt att testa innan det blir dags igen.

Kommande dagar ska jag bara ta det lugnt, har lite halsont som jag vill ska gå över innan jag kan börja träna igen. Senare i veckan ska jag och Jonas åka till Säfsen för allmänt mys, träning och äta massa god mat såklart! Det ser jag väldigt mycket fram emot!

Detta var min lilla uppdatering på livet, hej svejs

Likes

Comments

Här kommer lite vardagsbilder från de senaste veckorna, bloggar så dåligt men lite bilder kan jag bjuda på!

Likes

Comments

Under de två senaste veckorna har det varit SM i Blekinge. Det har varit mycket resande som har gjort att skolan inte riktigt har hunnits med. SM gick inte direkt som jag hade tänkt, är inte alls i den form jag vill vara, men det är inget jag kunde göra åt då även fast det suger.

Blev besviken men efter ett tag kände jag mig bara revanschlysten inför nästa år för då ska jag vara riktigt bra!

Övrigt så har veckorna gått förbi och det känns som att jag lever livet lite på 50%, jag känner att ingenting går riktigt bra eller är riktigt roligt. Det känns så omotiverande att känna så för då vill jag helst bara ligga i sängen titta film och käka glass.

Men som sagt går livet vidare och det kanske inte känns helt bra just nu men det känns absolut inte kasst heller. En sak som motiverar mig är i alla fall att ta körkort som närmar sig med stormsteg. Det är mitt stora mål just nu, att få bocka av det från min bucket list.

Tack o hej för mig 😘

Likes

Comments

Är just i detta nu påväg hem till Täby för att sedan imorgon åka vidare ner till Blekinge för att springa orienterings SM i långdistans. Den hår veckan har blivit väldigt kort och det har gått snabbt så det känns som att man inte riktigt har hunnit förbereda sig inför tävlingarna. Men det känns ändå bra, jag är ganska lugn och har tänkt mest på att det ska vara kul att åka ner till Blekinge och tävla!

Tack å hej leverpastej

Likes

Comments

I går tog jag spontant bussen ner till Falun för att hälsa på Jonas eftersom att vi inte hade några lektioner på onsdagen. Det var verkligen välbehövligt att få ett avbrott i veckan även fast vi inte har så mycket i skolan. Det var väl mer ett socialt avbrott från hela Olgy och bara få umgås lite med Jonas eftersom att vi inte ses så ofta. Vi tränade, åt mat, plockade blåbär och gjorde paj! En riktigt bra dag

Likes

Comments

Här är lite bilder på min nya frilla!

Likes

Comments