Jag är totalfast i PH. Alltså jag brukar kolla på ph, men jag brukar inte följa det och jag brukar inte bli såhär uppslukad. Just nu är jag förbannad. FAN

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

jaha nehe men vadå liksom?? här sitter man och funderar på att börja blogga men kmr väl blogga typ en natt en pallar ja ej mer haha. Men just nurå? Tagit studenten, jobbar i äldrevården, mår bra allt oftare, har FANTASTISKA vänner. Alltså ärligt så vet jag verkligen inte vad jag skulle göra utan dom. Imorgon ska vi till Agges stuga och fixa massa för i helgen blire KRÄFTSKIVA! ska bli fantastiskt!

Men annars finns det inget mer roligt att skriva

Likes

Comments

TANKAR

Jag skulle kunna säga att jag är tillbaka och berätta vad jag ska göra imorgon. Men jag tänkte bara du ur mig saker först.

Vad gör man när man inte räcker till? När man försöker allt man kan hela tiden. Och ALLT man gör är fel? Vad gör man då? För det finns ju liksom ingenting du kan göra för att någon ska bli nöjd. Just när man trodde att man kanske gav någonting, så visade det sig att så var såklart inte fallet. Men vad ska man göra då? När man inte har mer att ge? När det känns som att man har gett allt. Gjort allt man kan. Man har liksom inget kvar att ge. Man står där, tom.

Likes

Comments

ALLMÄNT

Men hej! Nu är det bestämt, jag ska börja blogga igen.
Just nu är klockan så mycket som det står i rubriken och jag vet inte varför jag är vaken. Klockan står på 5 för att REPA HELA VECKAN TJOHO!! Nej men det kommer bli kul, men jobbigt! Nu ska jag antagligen inte alls sova, men låtsas försöka och kolla Instagram eller filmen som är på tv som jag förövrigt har sett några gånger, men som är såååå fin. Men vi hörs ju förhoppningsvis imorgon!!
GODNATT

Likes

Comments

Ni ser rätt! Jag är tillbaka!
Okej.. snabbgenomgång!
Jag går nu tredje och SISTA året på Musikestet?! Kommer att prata mer om hur jag känner inför det osv.
Jag är singel, det är vinter, snart jul. Jag har fantastiska vänner!? Ja, de är väl de som är intressant?! JAG HAR KÖRKORT OCKSÅ!?

Men annars finns det nog inte så mycket mer intressant att veta. Ni kommer märka!!
Min tanke är att jag ska börja skriva lite mer än ''idag hade jag något vitt på mig''.

TAKE CARELikes

Comments

(Bild från vad jag åt igårkväll(
Hej! Onsdag idag alltså.. Tjiho! Försov mig typ 3 timmar.. Men nu är jag påväg iallafall haha!! Idag har jag två lektioner sen ska jag till jobbet och skriva på lite papper!
Vädret idag?? Vädret hela veckan?? HELT UNDERBART!
Idag tar jag också helg! Alltså allt är ju så bra!

Likes

Comments

ALLMÄNT, MODE

Onsdag! Nu är jag påväg till skolan! Idag ska vi simma, som varje onsdag, så just nu är jag nästan helt utan smink och är hur äcklig som helst.. Men så får det vara! Vädret är heeelt underbart idag! Blir så glad!

Efter skolan ska vi repa, för imorgon är det kvällskonsert för allmänheten och också älskade treornas absolut sista uppträdande!? Ska bli så kul!

Som ni ser, så är jag helsvart, idag, igen.. JAG HAR VITA SKOR dock!! Tycker dom är så snygga, eller dom bryter liksom mitt vardagliga mönster av bara svart!

Ha en jättebra dag alla ni!

Likes

Comments

ALLMÄNT

Det här är några bilder från min dag idag. Jag hade studiedag men jag & mina bandkompanjoner åkte in till skolan ändå för att repa.. För imorgon har nämligen alla estet 2or lunchkonsert! Så kul!

Förra veckan vann jag en liten presentpåse från en butik nära mig som säljer lakrits och massa fina grejer! Jag blev sååå glad eftersom att jag är helt galen i lakrits! Har provsmakat allt och det är verkligen helt underbart👼🏽

Likes

Comments

Om 10 min drar jag mig mot skolan!

Ha en bra dag!

Likes

Comments

ALLMÄNT

Efter en väldigt oklar dag i skolan är jag nu påväg mot Donken för att rädda denna dag!! Sen åker jag och Mathilda och myser hos mormor och morfar!😌 BÄST!! Vad gör ni idag?

Likes

Comments