Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

​ljsnfgv

Likes

Comments

(Bild från vad jag åt igårkväll(
Hej! Onsdag idag alltså.. Tjiho! Försov mig typ 3 timmar.. Men nu är jag påväg iallafall haha!! Idag har jag två lektioner sen ska jag till jobbet och skriva på lite papper!
Vädret idag?? Vädret hela veckan?? HELT UNDERBART!
Idag tar jag också helg! Alltså allt är ju så bra!

  • 291 readers

Likes

Comments

ALLMÄNT, MODE

Onsdag! Nu är jag påväg till skolan! Idag ska vi simma, som varje onsdag, så just nu är jag nästan helt utan smink och är hur äcklig som helst.. Men så får det vara! Vädret är heeelt underbart idag! Blir så glad!

Efter skolan ska vi repa, för imorgon är det kvällskonsert för allmänheten och också älskade treornas absolut sista uppträdande!? Ska bli så kul!

Som ni ser, så är jag helsvart, idag, igen.. JAG HAR VITA SKOR dock!! Tycker dom är så snygga, eller dom bryter liksom mitt vardagliga mönster av bara svart!

Ha en jättebra dag alla ni!

Likes

Comments

ALLMÄNT

Det här är några bilder från min dag idag. Jag hade studiedag men jag & mina bandkompanjoner åkte in till skolan ändå för att repa.. För imorgon har nämligen alla estet 2or lunchkonsert! Så kul!

Förra veckan vann jag en liten presentpåse från en butik nära mig som säljer lakrits och massa fina grejer! Jag blev sååå glad eftersom att jag är helt galen i lakrits! Har provsmakat allt och det är verkligen helt underbart👼🏽

Likes

Comments