Likes

Comments

Sitter på ett café i stan och äter lunch, det fick bli en macka och en latte idag. Tidigare har jag varit och tränat ben, så jobbigt! Sprang in på Stadium efteråt och köpte ett par träningstights, ett par från Nike. Har ett par likadana sedan tidigare som jag betalade 499kr för men nu hittade jag dessa på barnavdelningen för 299kr, inte helt fel! Jag köpte även tröjan på bilden på H&M för 99kr, dock gör bilden inte den rättvisa. Ska strax hämta Felix från jobbet, ikväll ska vi ha tacokväll, mums!

Likes

Comments

Har länge varit sugen på att köpa ett par "Boyfriend" jeans, tycker det är så snyggt! Är lite sugen på ett par av dessa, helst skulle jag vilja ha de från Levi´s, dessa är i modellen 501. De till höger från H&M är också riktigt snygga!

Likes

Comments

Imorgon jobbar jag 9-13 och sen är det helg, så skönt! Senare på kvällen ska jag till min f.d. kollega som fick sin bebis för någon vecka sedan, åh så mysigt! Efter det åker jag nog direkt till Felix, han jobbar hela helgen men jag tänkte passa på att träna och sånt under dagarna när han är borta. Jag måste även köpa en present då Felix fyller år nästa vecka, måste bara hitta ett tillfälle att göra det någon dag framöver.

Likes

Comments

Tidigare har jag aldrig använt läppstift, ska väl inte ljuga och säga att jag gör det jätteofta nu heller men vid mer speciella tillfällen kan det vara lite roligt att piffa till sig lite extra. Jag köpte dessa två tidigare i våras, Ett läppstift från MAC och ett liquid lipstick från NYX, eller läppfärg som det heter. Mitt liquid lipstick köpte jag i färgen Zurich. Jag har använt det några gånger men jag tycker att det är för stark färg då jag gärna vill ha det mer neutralt, men tar man bara litegrann så blir det väldigt fint. Läppstiftet är i färgen Faux och det är min favorit av dessa två, dock tycker jag att även det här är lite för mörkt och färgstarkt för att ha till vardags så det blir nog ett av mina kommande köp - ett mer neutralt läppstift från MAC. Jag är dock lite osäker på vilken färg jag ska ta då det är en hel djungel och man inte heller kan se hur läppstiftet ser ut på läpparna, jag funderar på Viva Glam ll, Creme Cup eller Hue.

Likes

Comments

Måndag och jobb igen, slutar ju dock ganska tidigt om dagarna så jag ska inte klaga. Dagen började med ett litet snabbt möte och sedan jobb. När jag hade slutat åkte jag och tränade vilket jag alltid brukar göra på måndagar, gillar att starta veckan med ett träningspass. Jag har även hunnit med att handla och fixa busskort då jag inte kommer kunna använda bilen lika mycket. Ovanför ser ni lite bilder från min helg, jag har tränat med Felix, shoppat lite och blivit bjuden på middag av Karin.

Likes

Comments