Stack till Lund gick ca 8.30 med klassen och en annan klass från en annan skola, så buss i ungefär en timme. Sjukt drygt, men dunkade musik och bara snacka, så lite tidsfördriv blev det. Skulle kolla på såna olika NO shower, alltså fysik, kemi och biologi. Fysiken var riiiiiktigt grym. Höll på med laser och sånt, släckte ner och man såg inte ett piss. Rök och grejer. Kändes som man kom iväg på något helt annat ställe, haha. Typ mega Häftigt 😏
Biologi och kemi tyckte jag inte var så bra och kul att kolla på som fysiken. Ganska segt..
Men dagen har varit bra och skönt att få komma ifrån skolan och göra något annat.

Nu är jag helt slut, ska slänga mig i sängen och dra igång en film sen käka grillat. Yummi

Sängen tidigt ikväll? Oh yes.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjatja Emelie häääär! Shit va solen har skinit idag, helt sjukt väder. Verkligen helt underbart. Idag har jag bara Chillat med Hannah och bara Chillat liksom. Vi har varit en sväng i stallet, och nu väntar vi på att få äta våra underbara hamburgare. Hannah skulle skiva tomados, och skar sig nästan, med vilje såklart. Hon ska alltid hålla på och jävlas med knivar. Ett tips från mig till er är att inte ge Hannah en kniv. Hon är lite självmordsbenägen (cutforhannah). Ett helt gratis tips som ni verkligen borde lyssna på! Nu ska vi fortsätta chilla och snart äta. Jag tycker alla ska förstå att hela detta inlägget, är fett ironiskt.
Pusshej!


Likes

Comments

Förlåt för usel uppdate, men inte orkat helt enkelt..

Bästavän och hennes familj är här ikväll, så käkat grillat och har massa mys! Jättetrevligt.
Körde lite kub innan, jag, Becca, Josse och William. Haha! Gick as bra.
Nu sitter vi bara och snackar och har skitkul 😁


Likes

Comments

har verkligen ingenting att skriva.. bara varit i skolan, sen legat i sängen sen jag kom hem. skit seg och tråkig dag!

imorgon blir de väl i stort sätt samma händelser som idag, skola och sen hem och bara ta de lugnt. kanske ut och springa, om jag känner för det.

super tråkigt inlägg, men skitsamma. see ya 

Likes

Comments

Vänner till familjen, deras son Andreas konfirmerades idag, så var i kyrkan i ca 1.5 h. Ganska drygt men väldigt duktiga var dom.
Stack hem till dom sen och käka och fika osv osv.

När vi sen kom hem, så kom kusinen. Så vi käka och sånt haha, sen kolla vi på resor inför nästa år när mamma fyller år och så. Sen fixade "moster" även mina naglar, så sjukt duktig. Lite annorlunda blev de, men as snyggt! Jättenöjd.

Nu har dom precis stuckit, så ska ta mig en dusch sen slänga mig framför datorn, kolla film och snacka med vänner. ☺️

Taggar om inför en ny skolvecka, sista "hela" veckan innan sommarlovet. De andra veckorna försvinner dagar med lektioner när vi ska iväg med klassen och andra på skolan och även ledighet på det.


Likes

Comments

Har ju velat ha en Daniel Wellington klocka nu i hundra år, och det har inte blivit av. Så för några veckor sen bestämde jag mig på riktigt att jag skulle ha en sådan boms typ.
Och tur som jag hade så var min kära "moster" i närheten av mig då och kunde fixa en sådan till mig när hon skulle till New York. Så de gjorde hon, och nu har den kommit. Så glad, haha!

Likes

Comments

Vilken dag!
Så härligt väder, blå klar himmel, sol och lite svalkande vindar. Passade på att sola ett tag och fick faktiskt lite färg 😁
Var även ute och sprang/gick med Ida innan, helt sjukt vad varmt det var. Haha

Nästan precis käkat grillat med mormor, Jalle, mamma, plåt och Ida. As gott!


Likes

Comments

Skolan idag var så sjukt härlig. Stack iväg och körde terrängstafett med några från klassen och tävlade mot andra skolor. Gick inget vidare, men vi gjorde iallafall så gott vi kunde. Så när vi kom tillbaka till skolan hade vi ca 2 timmars rast eftersom resten av klassen hade idrott och sedan lunch osv. Sista lektionen hade vi bild, i 40 min.
Stack hem och fixade mig och stressa som en kamel för att hinna med bussen till Väla. Drog dit med Mirre och Hasse. Så sjukt kul hade vi, haha!
Köpte en vit blus och ett par joggingbrallor. Inte så mycket, men blev ganska dyrt ändå.

Var hemma ca 19.00, så slängde mig i soffan och slappa ett litet tag innan jag drog till Bästavän, IDAAA! Så är hos henne nu, snackar en massa och bara tar de lugnt lixom.
Känner mig riktigt slö och märks att jag varit igång idag. Mycket frisk luft och mycket motion.

Älskade ajdiiish 👇❤️


Likes

Comments

December 2012

April 2013:

November 2013

Nu:

HAHAH, jag själv tycker att jag förändrats sjukt mycket under dessa 2 åren. och de absolut mest mobbade är ju att jag faktiskt tyckte jag såg helt okej ut på bilderna från 2012 och 2013 eftersom jag la ut dom på Facebook osv osv. nu tänker man liksom bara.. "ehm.. okej 😲" AHAHA


Likes

Comments