HANNA JOHANSSON nouw.com/hhannacharlotta

hej bloggisen. ber så hemskt mycket om ursäkt för min extremt dåliga uppdatering som vanligt, men är så himla dålig på att veta vad man ska skriva osv med tanke på att mina dagar ser i princip exakt likadana ut. vaknar, går till skolan och sover. det är mina dagar liksom!
ska iallafall FÖRSÖKA(!!) ta tag i detta och vara lite mer aktiv men vi får se hur det går!
puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

eftersom att jag går frisör så får vi ju låna en del grejer från skolan när vi går där. Vi får en så kallad "klippväska" med massa verktyg i. Så jag tänkte att det kanske skulle vara kul om ni fick se vad som finns i och med tanke på att jag inte alls vet vad jag ska lägga ut här så tänkte jag att det vore en bra idé!

här är alltså allt vi har fått lånat från skolan! när vi tar studenten har vi också möjlighet att få köpa ut dessa väskor för ett rimligt pris vilket jag tycker ät väldigt generöst! det är dock ganska orättvist med tanke på att ettorna har fåt JÄTTEmycket fler grejer än oss:( och dom har också mycket bättre väskor, menmen.. haha


här är alltså väskan.. haha

i väskan får vi med ett hölster som vi ska ha alla grejor (som klipps) i när vi klipper och grejar.

en vanlig klippsax

en effileringssax

en effileringskniv

en massa skär till kniven

en klippkam, toupperingskam och en pinnkam

en fönborste

en paddelborste

ett förkläde, som är ganska skitigt nu haha. men till försvar så färgar vi ju och så, då blir det faktiskt skitigt..

och sist men inte minst massa hårspännen och snoddar osv..

Likes

Comments

dämpar söndagsångesten men lite gurka, morötter och dipp! och Tobbe ville hellre trycka i sig en massa chips.. haha

Likes

Comments

tycker att det är så otroligt skönt att ha ett nystädat rum. blir så att jag på en gång vill göra iordning te och bara lägga mig i sängen och ta det lugnt och inte ha någon ångest över någonting, bara ta det lugnt! känner att jag behöver vila lite nu faktiskt, har varit full fart hela veckan känns det som, iallafall nu när jag känner mig lite smått sjuk.

ingen skola för mig imorgon iallafall, skönt trotts omständigheterna, speciellt för att det kommer vara en ganska jobbig dag.

nu tänker jag iallafall slå på ett avsnitt av "under the dome" och BARA vila! ha det bra. pusspus.

Likes

Comments

fick mitt hår färgat i skolan förra torsdagen, blev riktigt nöjd och är det fortfarande! känner verkligen att en mörk brun är min färg. trivs verkligen bäst i det!

varför jag fick färga det, och även gratis! var för att vi håller på med färg i skolan och jag var "färg modell", vi delade alltså upp klassen i två delar så jag hade då ca 10 personer som stog runt mig och kollade och färgade, haha

här är några före och efter bilder, behövdes en färgning som ni ser på min hårfärg jag hade innan, haha!

Likes

Comments

ligger i min säng och gör absolut ingenting, var ganska skönt ett tag men nu har jag tröttnat.. haha

var ute och övningskörde med pappa för ett tag sen. typ första riktiga körningen, ÄNTLIGEN! så det var spännande. vi har varit ganska så väldigt sega med att börja på mitt körkort men nu är vi äntligen igång!

senare idag ska jag iväg och träna med wilma, skaffade gymkort nu i veckan men har tränat på sen i måndags varje dag utom igår då vi hade våran vilodag! är så pepp på att gymma ordentligt (än så länge) men hoppas det håller i sig!

hade även min första riktiga kund igår i salongen. riktigt kul faktiskt, var väldigt nervös över det men det gick faktiskt bra! eller jag och wilma "delade" på henne kan man säga då vi hjälpte varandra med att slinga henne och sedan fick jag toppa henne lite!

ha en fortsatt bra dag, puss

Likes

Comments

nu är det så att jag vill tipsa ER som färgar håret fram och tillbaka HELA tiden! LÅT HÅRET VILA!!!

förstår er att ni vill ha en "förändring" men håret KOMMER att gå av!!

för det första blir det äckligt, ofräscht, slitet och bara allmänt fult med dålig kvalitét.. om ni vill färga håret gå till en frisör som vet vad han/hon gör och be om råd först och främst!

för det andra så kan man inte bara vara jättemörk i håret och färga till platinablond på 2 sekunder, för att det ska bli bra så kan det ta månader innan det blir till det resultatet du vill ha. och ni kanske har känt att håret kan kännas som ett gummiband efter man färgat det, då är det verkligen dags att låta håret vara ett tag.

och att bara vara "spontan" och helt plötsligt bara färga det, jag blir typ chockad. ska jag byta färg måste jag verkligen tänka och bestämma mig ett halv år innan (typ) innan jag verkligen gör det. och att färga själv hemma dessutom.. det blir nästintill aldrig som man tänkt sig.

är ingen expert heller, det menar jag absolut inte med något av det här. men jag vet iallafall hur man tar hand om ett hår och vill endast hjälpa er så ni inte får hem håret i en plastpåse och att det sitter kvar på huvudet. ❤

puss

Likes

Comments

sitter just nu och äter frukost pch ska snart göra mig iordning! det är typ första gången på länge jag faktiskt äter något ordentligt och inte bara stressar i mig någon äcklig halv macka osv.. är inte ett sånt stort fan av frukost såhär tidigt på morgonen men försöker äta så gott det går!

klockan 7 går bussen och då bär det av mot skolan för frisör lektion, matte och historia! så ha en bra dag! puss

Likes

Comments

idag har det varit tobbes dag, började med att ge honom frukost på sängen sedan bar det iväg hem till honom där han blev firad med massa god mat och efterätt + en MASSA presenter! så nu har man verkligen proppmätt!! har varit en superbra dag iallafall! hoppas nu ni också haft en bra dag, puss

Likes

Comments