Var bara tvungen att beställa denna!
Inte börjat läsa än men måste säga att jag blev ganska besviken på att det inte alls är många sidor och att texten är väldigt stor = kommer läsa ut den väldigt snabbt. Men hoppas att den är bra, ska bli spännande att läsa om hennes liv och allt hon har varit med om bloggvärlden :).

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8

Om man ändå hade haft råd att klicka hem dessa fina. Men nej, jag har shoppat tillräckligt denna månad. Är dock väldigt sugen på nummer 6, och även klockan!

Idag har jag bara varit hos Oscar hela dagen och pluggat, han är inte hemma, men jag tycker det är skönt att plugga nånstans där det inte finns lika mycket distraktioner (som det gör i min lägenhet, mitt playstation till exempel), och pluggar jag i skolan sitter jag mest och glor på folk som går förbi haha.

Likes

Comments

Tentaveckan är här och ingen är mindre taggad än jag. Förutom tenta på fredag har vi även 2 inlämningar, även dem på fredag..
Såå, i dessa stressiga tider är jag väldigt nöjd med mitt inköp av denna målarbok, här snackar vi avslappning. Det negativa är att när jag väl börjat kan jag knappt sluta förrens jag är klar och det har gått 3h haha. Köpte iaf denna på akademibokhandeln i våras, detta är ett stort tips om du vill koppla av!

Likes

Comments

Före // Efter
Har under något år använt St Tropez brun utan sol men nu när jag bara får CSN varje månad och är fattig student var det dags för något billigare!
Bilderna ovan är före användning och ca 1-5 minuter efter jag smörjt in mig. En del av färgen försvann efter duschen dock, men så är det med alla bus-mousser jag testat.
Jag har testat ca alla brun utan sol som finns då jag var beroende och såg ut som en vandrande fläckig morot under gymnasiet :).
Denna hamnar på min top 3 tillsammans med St Tropez & Loreals sublime bronze gel. Tips tips!

Likes

Comments

Sen första gången jag testade ProPuds med smak av choklad, vanilj och caramel har jag varit ganska fast, dem är så bra att ha hemma när man är sötsugen 24/7 som jag är.
Såg att Anty testade ungefär alla smaker på sin youtubekanal, då blev jag också sugen på att testa de smaker jag inte testat :).
Betyget för denna blev dock inte lika bra som choklad (min favvis), den luktar verkligen som kulglass med smak av blåbär, den smakade inte så tyvärr, den smakar ganska mycket sötningsmedel. Men den var god, kommer äta upp den, den kommer dock inte upp på min topplista.

Likes

Comments

Förra veckan hade vi en rolig uppgift i skolan, vi skulle göra egna poster med olika musikteman. Vi fick inte använda bilder eller något liknande, utan skulle rita/skriva allt själv i vektorgrafik i programmet Adobe illustrator, här är mina resultat! Det är första gången vi gör något sånthär så jag är faktiskt ganska nöjd med mitt resultat :).

Det är så kul att sitta och leka i alla Adobes program! Igår hade vi även en föreläsning om hur man ska tänka ifall man vill få till bra bilder när man använder en systemkamera, så kul och intressant! Synd att vädret är skit, då blir man inte lika pepp på att gå ut och testa alla inställningar i kameran..

Likes

Comments

Har suttit i skolan med Andrea och skrivit rapport halva dagen och fått ihop 1000 ord, bara 600 kvar nu!
Nu ska jag snart cykla mot min pojkvän, vi ska laga hamburgare och äta någon god paj. All we do is eat!

Likes

Comments

Nu blev jag sugen på att byta ut ca allt i min lägenhet haha!
Kan sitta i evigheter och bara kolla på sånhär inspo från weheartit, antar att jag inte är ensam om detta :).

Likes

Comments