Header

Skönhet

Ord kan inte beskriva lyckan när denna underbara palett fanns inne igen på på kicks och de hade 20% rabatt på hela webbsidan. DRÖM! Testat den en gång och är verkligen allt annat än besviken.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tips

STRANGER THINGS.

Asså ord kan inte beskriva hur bra jag tyckte att andra säsongen av Stranger things var, såg klart allt på ungefär två dagar haha. I alla fall, handlingen kretsar kring försvinnandet av en pojke och flickan Eleven som har teletekniska krafter. Serien utspelar sig under 1980-talet i Indiana. Riktigt spännande!

ARROW.

Har precis börjat kolla på denna serien (bara 100år efter) och den är riktigt spännande hittills, är bara på femte avsnittet men är fast. Oliver Queen är en playboymiljardär, som tillbringat fem år strandsatt på en ö, efter att familjens yacht sänkts. När han återvänder återförenas han med sin familj och vänner som trodde att han varit död. Oliver berättar inte vad som hänt på ön. Genom återblickar blir det dock klart att Queen under tillvaron på ön inte var ensam och att han upplevde såväl tortyr som avancerad träning.

BLACK MIRROR.

Denna serie är verkligen bra och får ofta mig att tänka till om saker och ting. Här är avsnitten fristående, samtida och med örat mot marken samt en blick mot framtiden. Samtidigt handlar ”Black Mirror” ständigt om människor, hur vi fungerar och vad vi är villiga att utsätta andra och/eller oss själva för.

Likes

Comments

Kläder

I SAMARBETE MED JFR.SE

RABATTKODEN HC15 = 15% RABATT PÅ ALLT FÖRUTOM REA & JACKOR!

Klicka hem kepsen HÄR.

Jackan är från Boohoo, blusen från Newyorker, byxorna från Vero moda och skorna från Johnny bulls om någon skulle undra!

Likes

Comments

Foto

Fotat med Canon EOS 600D - 50mm - 1/80, F2.8, ISO 400.

Likes

Comments

Kläder

​BEHÖVLIGT MED NYA JOBBSKOR

Har haft mina förra jobbskor allt för länge nu och började få ont i fötterna efter varje pass, so this was about time! Hade jobbat i dem en gång när dessa bilder togs så det är därför dem inte ser helt sprillans ut. Förutom att det ser ut som jag har storlek 40 i dessa skor även fast det är 36 så gillar jag dem starkt!

Länk till skorna HÄR.

Likes

Comments