Wow här ekade det tomt. Har liksom gått flera veckor sen jag bloggade sist?? Haha. Kollade igenom mina bilder och helt seriöst så är det nästan bara mat bilder. Men nu är sommaren är över tyvärr och det är nu HÖST. Nya kläder och nya möjligheter. Blogg eller inte blogg det vet jag inte än men det löser sig. Är iallafall ledig denna soliga och fina fredag, jobbar i helgen så har ingenting speciellt planerat. Ska snart iväg och hämta paket och köpa någon god lunch, är så sjukt sugen på skagenröra.....

PUSS
följ mig på Instagram @forsberghanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tre bilder från i fredags när vi var i Halmstad! Var där hela helgen vilket gjorde att det inte blev någon uppdatering här. Är tillbaka i stugan och har inte gjort mer än att sova, äta och vara ute i solen. Lutar mot en tennisturnering idag och kanske att vi tar ett dopp i havet, är ju inte jättevarmt...

Likes

Comments

Igår blev dagens stora händelse minigolf på Skrea! och jag kom sist..😁. Avslutade med en ''skreas special'' på glasshuset och spelade kort resten av kvällen innan vi somnade! Idag är det fredag och solen skiiiiner! Ska sitta ute några timmar innan jag börjar packa och tar tåget till Halmstad. Ska vara där tills imorgon så vi får se vad vi hittar på, tänkte att jag skulle försöka vlogga men inte säkert det blir något bra... haha. Nu ska det solas!!

Likes

Comments

Har äntligen köpt en Mac❤❤ Är verkligen sååå nöjd! Har tänkt på det väldigt länge och nu kändes det som att det var dags, de har ju ett rätt så saftigt pris så det är inget man bara går och köper sådär, eller iallafall inte jag. Blev en Mac Book air och jag är super nöjd! Kände verkligen att man behöver en dator, gillar att sitta vid paddan också men en dator känns skönare på något sätt. Materiell lycka!

Likes

Comments

Hej på eeeer! Har snart haft min första semestervecka och det har varit så skönt. Åkte direkt ner till stugan efter jobbet och har varit här sen dess. Har ätit massa god mat, gått promenader, varit i Varberg över dagen med mamma, spelat tennis och sovit länge! Vädret är väl sådär, har inte kunnat vara på stranden direkt men ändå helt okej varmt! Är glad så länge det inte regnar😊. Idag är det torsdag och det lutar åt en promenad nu efter frukost sen kanske minigolf och glass på Skrea! Helgen kommer spenderas i Halmstad, tar tåget imorgon men mer om det senare! Köpte mig även något som jag har behövt väldigt länge när vi var i Varberg.... men det får ni se lite senare!

Likes

Comments

Instagram@forsberghanna