ASIEN 2017, VIDEOS

Här är min första vlogg! Känns så konstigt att filma sig själv, sen så var det inte det inte det lättaste att redigera genom telefonen men blev väl ändå helt okej, eller hur? Haha oj vad sacke kommer skämmas nu..;-) Detta var iallafall från i torsdags! Så konstigt att höra sin själv prata... har så ljus röst? Enjoy!

Likes

Comments

ASIEN 2017

Idag gick vi upp rätt tidigt för att åka båt ut och snorkla! Det var verkligen så häftigt och vi såg massa fina fiskar och sköldpaddor. Just nu så ligger vi helt utslagna i sängen och tänkte sova en stund. Det tar på krafterna att simma runt i några timmar!

Sen var det ju det här med vloggen, har filmat hela dagen för tänkte att det hade varit kul att visa när vi snorklade. Men när jag ska föra över alla videos till mobilen från gopron så fungerar det såklart inte. Har verkligen testat allt, så tyvärr blir det nog ingen video:-(. Tur det kanske haha, men det får bli en försenad vlogg när jag kommer hem till Sverige helt enkelt!

Likes

Comments

ASIEN 2017

Här är lite blandade bilder från resan som jag tror att jag inte visat än. Som pappa sa "kan du inte lägga ut på något mer än bara mat?" Haha och det är ju faktiskt sant.. har väldigt mycket bilder på mat och typ havet:-). Men det får vi ändra på!

Som jag skrev i det senaste inlägget så är vi nu framme på gili t. Vi åkte från nusa igår och gjorde inte så jätte mycket igår mer än att hitta ett boende och kolla runt lite. Väldigt fin och mysig ö! Idag har vi hyrt cyklar och lagt oss på en fin strand. Imorgon ska vi äntligen snorkla! Kan inte förstå att vi inte gjort det tidigare?? Ska bli jätte roligt! Skrev även i förra inlägget att jag skulle vlogga en dag på nusa men det gick inte alls bra, fick inte över alla klipp från kameran och det bara krånglade. Men tänkte testa från gopron imorgon när vi ska snorkla! Så vi får hoppas på att det funkar bättre då!:-)

Likes

Comments

ASIEN 2017

Nu är vi framme på ön Nusa! Gick väldigt snabbt att åka hit så det var skönt. Vi har hunnit med att checka in på vårt jättemysiga hotell, ätit lunch och nu ligger vi vid poolen. Tror inte vi ska göra så mycket mer idag vilket är så skönt!

Imorgon ska vi äntligen till stranden, inte badat i havet på länge nu (tufft liv man har;-)). Sen ska vi nog snorkla någon dag, hyra moppar och bara chilla helt enkelt. Ska sova här tre nätter sen åker vi vidare mot gili öarna!

Har tänkt att kanske göra min första vlogg nu när vi är här? Kanske är jätte dumt egentligen då jag endast har telefonen att redigera från men kanske ska testa det ändå.. vi får se vilket humör jag är på helt enkelt:-) Älskar att kolla youtube själv så varför inte. Vi får se!

Likes

Comments

ASIEN 2017

Bilder från de fina risfälten vi besökte idag! Det var verkligen så fint, ser ut precis som på bilderna! Dock så hade det regnat väldigt mycket innan vilket gjorde att det blev väääldigt lerigt... Men det var iallafall väldigt värt att besöka, som om ni är i ubud åk dit!! Nu ska vi äta våran sista middag här, boka flyg till Bangkok och sen åker vi vidare mot nusa tidigt imorgon. Kram!

Likes

Comments

Instagram@forsberghanna