Några bilder från förra fredagen när vi firade Johanna! Vilket man kanske inte kan tro eftersom att hon inte är med på en enda bild haha. Vi blev bjuda på tapas och allt var sååååå gott!

Idag är det är fredag och humöret har varit på topp hela dagen! Åkte hem till Emma en stund för att gratta henne på 20 års dagen!! (Goals). Nu sitter jag i soffan och ska sitta kvar här tills jag ska sova, jobbar i helgen och sen på söndag blir det förhoppningsvis lite Valborgs firande!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

TISDAG

Idag hade jag hoppats på lite finare väder eftersom att jag är ledig men icke.... kallt och blåsigt. Men jag ska passa på att tvätta, städa, träna och även äta lunch med Emma! Så skönt med en ledig dag mitt i veckan.

ONSDAG

Ledig på förmiddagen så ska passa på att träna. Sen ska jag iväg och jobba på eftermiddagen!

TORSDAG

Även här ledig på förmiddagen så ska börja kolla hur jag ska ta mig till Örebro nästa helg, gäller att vara ute i god tid eftersom att priserna på tåg osv höjs snabbt. Sen stänger jag på jobbet som varje torsdag, skönt med en vecka där jag verkligen kan sova ut.

FREDAG/LÖRDAG/SÖNDAG

Jobbar förmiddag hela helgen! Så på söndag kväll planeras det lite grillkväll eftersom att det är valborg och vi är lediga på måndag! Ska försöka komma iväg till Ikea också för att kanske äntligen köpa oss en tv bänk haha.. Känns som en bra vecka!

Likes

Comments

God middag! Söndag idag och snart är helgen slut. Har precis ätit lunch hos mamma och pappa och ska snart åka iväg för att stänga på jobbet ikväll. Har blivit många helger i rad med jobb nu men snart så har jag några lediga helger framför mig!
Annars så var jag och firade Johanna i fredags (bilder kommer) som jag skrev i förra inlägget. Hoppas ni haft en bra helg!!

Har dock klippt av mitt slitna hår. Kände att efter Asien resan så var det ända som kunde rädda var att klippa av det haha, blev rätt så nöjd. Kort men skönt!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heeeeeej freeeedag!!! Hoppas att allt är toppen med er och att ni har en rolig helg att se fram emot! Själv är jag ledig hela långa dagen och jag har en spännande dag framför mig. För det första så sitter jag och kollar på jeans, för att de senaste typ tre veckorna så har två av mina favvo jeans gått sönder. Ett par sprack i sömmen och på de andra så gick dragkedjan sönder. Så det suger:(. Väldigt svårt att beställa jeans jämfört med tröjor med storleken och så, men jag hoppas på att några passar iallafall. Ovan är några favvisar! Ska snart iväg och handla lite grejer, hämta lilla sazza, städa lägenheten sen göra mig redo för ikväll då vi ska fira Johanna som har fyllt 20!!!

Ska jobba lördag och söndag kväll så vi hörs när vi hörs! Vad tyckte ni om val thorens videon förresten?? (bästa youtubern, de e jag de;))

Likes

Comments

Instagram@forsberghanna