Vår första destination. Sydney!!! Längtar så tills vi får se det kända operahuset!

Efter våra veckor i Aussie bär det av till Bali.. <3

Tänk att få spendera dagarna på Gili T med att BARA ligga på stranden och carpa diem!! 

D-R-Ö-M

...Här kommer vi fira in 2017. Känns helt sjukt. I Singapore (WHAAAAT?????!!!!!).

Några av ställena som vi ska resa till, och lite småtöntiga quotes... Men det tycker jag är hääääärligt... <3

17e oktober. Om exakt en månad bär det av till varmare breddgrader. EN månad! Nu är det alltså officiellt acceptabelt till att börja packa, det GÅR inte att hålla sig längre...! Nästan allt är införskaffat, förutom lite smågrejer som kläder man ska resa i osv men det är inget större problem.

Nu är det bara denna månaden vi har på oss tills äventyret börjar. Det är pepp hela tiden och eventuella stöttande samtal med föräldrar om att 3 månader GÅR fort. FaceTime finns ju. Umgås med alla nära och kära innan och bara njuta av att faktiskt LÄNGTA. Det är ju en grej i sig. 4-ish veckor går så jäääädrans fort, så snart står vi där på Landvetter och vinkar hejdå till familj och vänner med vad jag kan tänka mig, en gnutta vemod. Och förväntan. Pirr-i-magen-känsla. Rädsla. Lyckorus. Ja, jag tror att vi kommer känna alla världens känslor under en och samma gång.

31 dagar kvar...(!!!!!). Nu jäklar händer det grejer.

/ M

  • 18 readers

Likes

Comments

God morgon! (...God förmiddag?)

Denna söndag till ära har vi samlat ihop oss för ett litet möte om vår nästa destination efter att vi har firat in det nya året i Singapore. Det är nämligen fram tills Singapore vi har allt bokat, så vårt nästa stopp på vår resa blir paradisöarna som Filippinerna har att erbjuda.

Något extra roligt är att vi får ett tillskott på två resekompanjoner när vi lämnar Singapore. Nämligen Viggan och Elin! Så de ska vi tillbringa våra 2 veckor i Filippinerna ihop med. Kommer bli freakin' amazing. Så idag ska vi bestämma lite vart vi ska mötas upp, vart vi ska åka och vad vi tänker att vi vill göra. IIIIIIHH! Så peppad!

På torsdag är det bara 5 veckor tills vi åker så nu börjar det pirras lite i magen. Känner bara hur jag vill börja packa! Veckorna bara flyger förbi och snart är dagen här. Förstår inte. Känns så overkligt! Men än så länge får vi ta en sak i taget och det börjar vi med att planera våra veckor på paradisöarna.... Hej så länge!

/ M


Likes

Comments

Den 17 november bär det av, även fast det inte är långt kvar känns det fortfarande helt overkligt. Så många månader av längtan och väntan och nu är det mindre än två kvar, helt sjukt. Nu börjar vi bli stressade (haha) så idag bar det av till Ullared för billig shopping som till exempel tvål, plåster, mobilskal, tandborstar, ja en hel del kan man säga att vi fick med oss hem. Inte nog med det fick vi startat vår BLOGG (äntligen) som vi ska försöka samla så många minnen och känslor som vi kan på. Där nära/kära ja vem som helst ska kunna följa vår resa!

Dagens bästa: FISHEYE-OBJEKTIV, detta tror vi kommer bli användbart, minna öppnade den redan i bilen på vägen hem och vi älskar den redan.

Dagens sämsta: Efter att letat igenom hela julavdelningen fick vi inte med oss några tomteluvor hem..


/L

Likes

Comments