Paris // en bild på mig ifrån september

Jag tar typ aldrig bilder längre, har inget att ta kort på längre! Allt jag gör är att gå till skolan & sen hem o pluggar typ haha men snart har vi äntligen lov och förhoppningsvis gör jag lite roligare saker haha.

I onsdags hade jag ett biologi prov, det gick as dåligt känner jag så vi får la se vad gör betyg jag får för den, sen igår hade jag både musik & fysik prov och musik gick såå dåligt men fysik gick faktist rätt så bra? Hoppas jag haha. Sen efter skolan åkte jag hem till henne eftersom hon åker till Indien på onsdag så jag kommer inte se henne på ett jätte långt tag :((

Idag hade vi ett surprise svenska prov (://) och sen efter skolan åkte jag till Frölunda och åt på mc med dana, Hebron & Christina och sedan efter det kom tessa till Frölunda och vi köpte lite olika presenter till vänner & familj!

Nu sitter jag hemma och kollar på the vampire diaries!!! Besitos!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tisdag idag, 16 dagar kvar till Jul lov och jag är så extremt taggad! Imorgon har vi biologi prov och känner verkligen att jag kommer få så dåligt på detta provet, vilket jag Verkligen inte vill :(. Sedan på torsdag har vi en religion uppsats som ska in och två prov - Ett musik prov och ett fysik prov :// Känner verkligen att de två nästa dagarna kommer bli riktigt, extremt, jobbigt men jag kommer att klara det, Kommer få typ E på alla av proven känner jag just nu men jag måste bara hoppas på det bästa! Sedan nästa vecka har vi 3 prov plus 2 uppsatser som ska in som det ser ut just nu. Det kanske inte låter som mycket men det känns verkligen som det är så mycket jag vet inte ens vart jag ska börja, 6 prov på minde än två veckor, vart ska man börja? vilken ska man plugga till Det är så jobbigt när skolan gör så här, jag får panik!!! Mot sluted tycker jag även man tappar all motivation, för mig i alla fall så känner jag mest att jag ville bara klara dessa två veckor utan ett underkänt haha.

Nu måste jag fortsätta plugga och försöka lära mig alla delar av ögat osv! haha för jag kommer ju nog behöva veta det när jag blir äldre ;) Önska mig lycka till för det kommer verkligen behövas imorgon... :// bara 16 dagar kvar tills vi har ca 3 veckor lov <3 We can do this! Xxx

Likes

Comments

Det finns inget godare än en English Breakfast!

Igår blev som sagt äntligen köket klart så idag bestämde jag mig för att göra en frukost till familjen, så jag drog pappa ut till affären så köpte vi massa goda saker till frukosten och sedan lagade jag allt! Det blev riktigt gott och det var så härligt att äntligen få ät där vi har väntat på detta så länge och nu är det äntligen klart!

Nu ska jag sätta mig och plugga till ett biologi prov jag har på onsdag :/


xx

Likes

Comments

Solnedgången ännu en gång! WOW!!

Lördag idag! Planerarna för idag var att plugga men klockan är nu fyra och jag har inte ens öppnat datorn hehe :/// men det är så att vi håller på att renoverar huset och vårt nya kök blev precis klart idag så vi har håller på att lägga in alla koppar & oså i alla skåpen!

Xx

Likes

Comments

Efter skolan åkte jag, Dana, Hebron & Christina hem till och jul bakade!! Vi bakade båda lussekatter & pepparkakor. Det blev ganska misslyckade & inte så goda men det var roligt att baka ;)) vi lyssnade även på massa jul musik vilket gjort allt 100x bättre <3

Nu kollar jag på TVD och ska nog fortsätta kolla resten av kvällen för jag är besatt atm
Gn xx

Likes

Comments

Wihoooo dagen vi all har längtat till sen vi började skolan haha!! Första December aka jul-månaden!!
Jag älskar verkligen jul så mycket, jul musik & jul bak är
Något av det bästa jag vet. Jag längtar så mycket efter jul nu!! Men tyvärr så kommer de nästa två veckorna vara riktigt jobbiga i skolan, vi har så många läxor & prov det är helt sjukt!! :((( Är även extremt stressad för jag har fått för mig iår att köpa julklappar till ALLA haha så jag måste in till stan snart & köpa massa presenter med pengar jag inte har haha :D trevligt!

Atm: koller på TVD, är på season 5 och älskar denna serie så mycket!! Ska snart gå & lägga mig men jag ska för dricka upp min varmchoklad som jag gjorde, mmm den är så god <33
Imorgon är det även fredag!!! Wihoooooo

GN XX

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag tagit bild på solnedgångarna varje dag, det är bara så fina & coola. Solnedgångar är verkligen min favorit eftersom de är så himla fina.

Xx

Likes

Comments

Gm!! Idag är det första advent!! Moa sov över hos mig igår och vi spenderade kvällen med att kolla på julfilmer! Imorse kom sedan mamma in och berättade att hon hade köpt nybakade lussebullar så vi åt lussebullar & french toasts till frukost! Resten av idag ska spenderas med passa plugg som jag har skurit fram till idag ://

Xx

Likes

Comments

Efter skolan igår åkte jag in till stan med Dana, Hebron & Christina. Vi skulle köpa julklappar till varandra så jag och Christina gick först runt tillsammans och sedan åt vi och då bytta vi och jag gick med Dana. Hittade ingenting till mig själv förutom en contour pallet från Grand, men jag fick med mig ganska många presenter! Önskar de va till mig hahah!

Nu ska jag strax äta frukost och sedan ska jag träffa mamma i stan för vi ska köpa en present till min kusin som fyller år på måndag. Sedan åker vi då till min kusin och lämnar presenten och firar hans födelsedag!

Xx

Likes

Comments

Instagram@amy_croxton