90 dagar challenge

Nu har vi släppt nya platser till vårat populära program. Gå in och Sök innan dom är slut
http://www.coachfit.se/coachingprogrammet43/

Ta chansen idag!

Vi söker deltagare som har viljan att gå ner i vikt, öka muskler eller uppnå andra mål mot en friskare knopp och kropp! :)

Varma hälsningar
Charlotta Heydorn

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gjorde en ansiktsmask igår kväll. Så himla bra. Blir verkligen att kännas rent efter 👍innehåller Blandaannat grön lera från Normandies kust i Frankrike.

Återfuktar med nattkrämen som är skön att sätta på och väldigt dryg. Den är anti age och innehåller Blandaanna En botoxliknande ingrediens kallad Snowflake (snöflinga) slätar ut linjer och rynkor. 👍

Har även ögonserumet som dämpar mörka ringar.

Riktigt toppen produkter och är jätte nöjd över dom och resultatet. Har inga småplitor kvar som jag haft en längre tid. 👌👌👌

#zija

https://charlottah.myzija.com/myrep.html?language=SV&country=SE&_ga=2.158801465.229427078.1501139594-1376227944.1501139594

Likes

Comments

nu va det länge sen jag skrev.. varit fullt upp här hemma så har inte alls hunnit.. men nu är de lördag. tråkigt väder som vanligt, synd det inte är lika fint som de va igår. riktigt härligt ute då. fast de blåste lite. Leo sover redan middag så blir att äta frukost med ian, han har börjat sova hur länge som helst nu. 😊 blir nog jobbigt nästa vecka att behöva börja skolan igen och gå upp tidigt.

börjar morgonen med morgondrinken från zija. har fått så mycket energi sen jag började dricka den så de är underbart 😍

Likes

Comments

Så mycket mer energi jag fått av den här produkten.. från att knappt orka ur sängen vissa dagar och behöva sova varje gång Leo sover till att orka med hela dagen utan några tupplurar. Det känns helt fantastiskt . Med både fibromyalgi, utmattningssyndrom, hypotyreos, whiplash, Cervikokranialt,
Cervikobracialt, ibs .... Ja listan är lång, så mår jag iallafall så himla mycket bättre efter att dricka de här varje morgon. Smärtan är nästan desamma men att orka med vardagen att inte vara som en zombi det är helt fantastiskt. Är så lycklig ❤

här kan ni läsa mer om produkten !!

https://charlottah.myzija.com/myrep.html?language=SV&country=SE&_ga=2.128917135.229427078.1501139594-1376227944.1501139594

ni når mig även på
0736805371

Likes

Comments

på torsdag blir min stora kille hela 8 år. förstår inte vart tiden tar vägen. vi firade han med tårta och paket igår för nu är det pappa vecka igen :( . blir så tyst när han åker. han fick sin efterlängtade dator och är så glad. bytt rum har han med gjort. så nu har han källarrummet . 🙊 stor nu.

måste även tipsa om zijas hudvård. jätte bra produkter. huden blir jätte mjuk och får jätte fin lyster. och rengöringen kunde till och med tvätta bort allt smink. brukar inte sminka mig så väldigt ofta men i lördags var det dop för min bästaväns son, lilla Abbe. så då använde jag lite smink för en gång skull.

jätte mysig och trevlig stund 😍

Likes

Comments

förändringar tror jag är nyttigt så har testat att ta i min lilafärgbomb jag använde när jag hade mörkt hår.. resultatet blev över förväntan 😊 nya möjligheter, ny energi, framtiden ser inte lika svart ut längre.

Ibland måste man våga för att lyckas. pga av min smärta jag har dagligen med allt som det innebär. Har jag vågat att sattsa på någonting nytt. Genom att coacha människor genom träning och bättre mående hoppas jag kunna uppnå nya möjligheter. vill ni vara med och testa i 12 veckor så är ni välkomna att ansöka till vårat program.

http://www.coachfit.se/coachingprogrammet27/

Likes

Comments

Idag är en sådan dag där Varenda cm av min kropp värker.
Känns som min kropp försöker döda mej.
sömnen har varit nästan obefintlig i natt.
Jag är så jävla trött på denna eviga värk, trötthet, hjärn dimma och allt Annat som hör till.

Jag önskar mej inte ett smärtfritt liv, eller Jo helst av allt vill jag ha det. men jag önskar mig ett värdigt liv. Där jag orkar göra saker med min familj utan att bli liggande i dagar efteråt. orka ta hand om mitt hem och ha det så fint och städat jag egentligen vill ha det.

jag är så tacksam för min underbara sambo som står ut med mig och mina dåliga dagar. barnen som förgyller tillvaron, vet inte vad jag skulle göra utan dom. mina underbara vänner och mina katter 😍

och fk. jag förstår mig inte på dom. var så dålig i 3 veckor så min sambo, pappa och svärmor fått hjälpt mig. min sambo fick vara hemma från jobbet för att jag inte orkade ens gå upp ur sängen. hade så ont och kunde ändå inte sova/vila. och dom ska ha kompletteringar från läkaren. fast hon skickat in 2 st intyg redan.. dom sänker verkligen människor, sparkar på dom som redan ligger...

#fuckfibro

Likes

Comments

Kostnadsfri coachning i upp till 12 veckor!

Gör en helt fantastisk livsvändning, som Niklas! På bara 3 månader konstaterar vi att livet kan förändras! "Nedsatt humör, självkänsla, infektioner och dålig återhämtning minst sagt gav mig väckarklockan att göra ett aktivt val.. Jag tackar en mängd personer som gav mig den styrkan och hjälpen jag behövde för att klara av det.” Med det sagt vill jag nämna att detta är Niklas resa och ingen bör jämföra sig med hans resultat, då Niklas haft en högre mängd muskler innan och tränat mer styrke-fokuserat.

Dock går snitt deltagaren ner ca 15kg eller mer i vikt, hälsosamt genom ökad förbränning.
Nu söker vi nya taggade deltagare som har viljan att gå ner i vikt, öka muskler eller uppnå andra mål mot en friskare knopp och kropp kostnadsfritt! :) Klicka på länken och fyll i en ansökan så kontaktar vi dig inom kort.

http://www.coachfit.se/coachingprogrammet27

Varma hälsningar
Charlotta Heydorn

Likes

Comments

Helgen har varit tuff för kroppen. Väldigt ont och haft svårt att sova pga av all smärta och myrkryp. Känns som att benen ska ramla av 😐. Jag är så glad för min fina sambo som håller ställningarna här hemma när jag ligger däckad ❤.

Men igår eftermiddag packa vi bilen och åkte ut till sjön och fiska lite. Skönt att bara sitta vid sjön och andas. väldigt rogivande 😊. Men någon fisk fick vi inte, som vanligt. Vet inte vad vi gör för fel..

Några bilder från helgen 😍

Likes

Comments

idag är det 4 månader sen min älskade Humle tassade över regnbågsbron. 4 månader av saknad och sorg. min älskade fina katt vad jag saknar dig. Du skulle ju följa med när vi flytta till nya huset, 2 dagar innan flytten kom det en idiot som körde på dig. En idiot som inte ens kunde stanna och kolla hur det gick med dig och hitta ditt hem. Ensam låg du på vägen. Älskade, älskade Humle fy fan vad jag saknar dig.

Det finns en bro som går från jorden till himlen och den kallas för Regnbågsbron.

 

När ett djur som varit särskilt betydelsefull för dig dör, så kommer det till Regnbågsbron.
Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns mat, vatten och solsken och våra vänner har det varmt och skönt.
Alla djur som har varit sjuka och gamla får tillbaka sin hälsa och blir unga igen.
De djur som har varit skadade eller handikappade blir åter friska och starka.

Djuren är lyckliga och leker med varandra hela dagarna, det är bara en sak som dom saknar, personen som de älskade och blev älskad av här på jorden

 

Alla djuren springer omkring och leker tillsammans, tills en dag då någon av djuren plötsligt stannar upp och börjar nosa i luften, öronen står rakt upp och ögonen blir intensiva och nyfikna. 
Plötsligt så lämnar ett utav djuren gruppen... han har sett dig.

Han springer allt fortare och fortare. Han nästan flyger fram över det gröna gräset...
Du och din speciella vän möts igen i en lycklig återförening, Ni kramas och pussas om och om igen och lyckan är total..
Ni dansar runt i det gröna gräset och skrattar tillsammans av lycka.

Du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur som så länge har varit frånvarande från ditt liv men aldrig från ditt hjärta.

Ni går över Regnbågsbron tillsammans... 

Med vetskapen om att ni aldrig mer behöver skiljas åt.

mitt hjärta är trasigt men vi kommer att ses igen Humle ! jag älskar dig ❤💔

Likes

Comments