Header

Søndag bliver (næsten) altid brugt på afslapning herhjemme ved mig, hvilket især er lige, hvad jeg har brug for efter en travl uge med eksamenslæsning. Håber I alle nyder jeres søndag! <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg var i biografen her forleden for at se den nye thriller 'Kvinden i Toget'. Dels på grund af den gode trailer, men mest fordi, at jeg for første gang i lang tid har fået taget mig sammen til at læse en bog færdig, som så har samme titel. I takt med at jeg læste bogen igennem, fandt jeg ud af, at der var blevet lavet en filmatisering af bogen. Så selvfølgelig skulle jeg ind og se filmen, når den kom på lærredet.

Jeg vil dog nævne, at bogen var noget mere spændende, end filmen viste sig at være. Men er det ikke altid sådan med film, som er baseret på bøger? Måske havde det noget at gøre med, at jeg kendte til hele plottet på forhånd. Men så igen har jeg før haft oplevelser, hvor filmen har overrasket mere end bogen.

Alt i alt vil jeg helt klart anbefale bogen til jer, der godt kunne tænke sig at læse en god roman.

Likes

Comments

God aften!

Jeg tror, at vi alle ejer en neglelak, som vi aldrig bliver trætte af. Typisk er det en farve, som kan bruges året rundt. Sådan har jeg det med denne nude-farvede lak fra Sally Hansen, som er købt et par år tilbage. Derfor ved jeg også, at den aldrig skuffer mig, da jeg nu har brugt den i en del tid. Farven er i nr. 215 og hedder "Shore Enough".

/Hevin

Likes

Comments