Header

Lidt inspiration til sæsonens frakker med lidt mere farvespil <3

/Hevin

Likes

Comments

Jeg har længe ledt efter et læbeprodukt, som både gav farveeffekten af en læbestift, men også glansen af en lipgloss. Dior Addict Fluid Stick har sat en stopper for min søgen, for det har vist sig at være det mest geniale læbeprodukt, som besidder lige netop de to egenskaber.

Produktet sidder på læberne, som var det en ganske almindelig læbestift - man kan ikke mærke, at man har den på. Den klistrer ikke på læberne, som en lipgloss godt kan have en tendens til at gøre.

Jeg har i alt fået købt mig fire af slagsen. De er købt i hhv. Magasin og Matas. Farverne ser I (fra venstre på billedet) her:

219 Whisper Beige

289 Versatile

449 Ciel Rose

753 Open Me

Likes

Comments

En af de ting jeg absolut ikke kan få nok af her til efteråret, er alt det lækre tøj man kan gå i. Her deler jeg lidt inspiration til et outfit med jer. Dette er blandt andet noget, jeg selv ville gå i <3

/Hevin

Likes

Comments

Har du ikke en idé om, hvad du kan lave her i ferien? Hvis du har mulighed for at tage ind til byen, så synes jeg uden tvivl, at Tivoli skal besøges. Halloween-pynten er yderst gennemført, og det er simpelthen så (u)hyggeligt at gå rundt og nyde omgivelserne, selv hvis der ikke skal prøves forlystelser.

Man kan også benytte sig af de forskellige caféer og restauranter derinde. Eventuelt kan man sidde og få sig en kop te. Det hjælper i hvert fald på kulden.

/Hevin

Likes

Comments