Header

God aften!

Jeg tror, at vi alle ejer en neglelak, som vi aldrig bliver trætte af. Typisk er det en farve, som kan bruges året rundt. Sådan har jeg det med denne nude-farvede lak fra Sally Hansen, som er købt et par år tilbage. Derfor ved jeg også, at den aldrig skuffer mig, da jeg nu har brugt den i en del tid. Farven er i nr. 215 og hedder "Shore Enough".

/Hevin

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Jeg har længe ledt efter et læbeprodukt, som både gav farveeffekten af en læbestift, men også glansen af en lipgloss. Dior Addict Fluid Stick har sat en stopper for min søgen, for det har vist sig at være det mest geniale læbeprodukt, som besidder lige netop de to egenskaber.

Produktet sidder på læberne, som var det en ganske almindelig læbestift - man kan ikke mærke, at man har den på. Den klistrer ikke på læberne, som en lipgloss godt kan have en tendens til at gøre.

Jeg har i alt fået købt mig fire af slagsen. De er købt i hhv. Magasin og Matas. Farverne ser I (fra venstre på billedet) her:

219 Whisper Beige

289 Versatile

449 Ciel Rose

753 Open Me

Likes

Comments

En af de ting jeg absolut ikke kan få nok af her til efteråret, er alt det lækre tøj man kan gå i. Her deler jeg lidt inspiration til et outfit med jer. Dette er blandt andet noget, jeg selv ville gå i <3

/Hevin

Likes

Comments