Header

So Good

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Torsdag idag, en dag kvar till fredag. Känner egentligen inte att energin är på topp idag men att vakna till fint väder gjorde dagen lite bättre i alla fall. Solen kan göra så extremt mycket!

Efter skolan idag ska jag sitta kvar och ta tag i lite plugg då jag helt från ingenstans har massa att göra. Efter det är det jobb på schemat och sen ska jag hem och sova bort mitt liv haha, livet som konstant trött :))

Har börjat få tillbaka mitt lockiga hår efter många många år av sönderplattat hår från fjortstiderna, love it!!

Likes

Comments

Idag är en bra dag hörrni. Både jag och Pau lyckades fixa jobb idag så det är riktigt skönt! Inte alls på samma ställe men vi lyckades pricka in att båda hade intervju samtidigt i stan. Tror även eventuellt att jag kommer kunna jobba heltid där efter sommaren så det är en enorm sten som lättar från bröstet att jag vet att jag har ett säkerhetsnät efter studenten. Så himla bökigt att stå där när man precis har tagit studenten och inte hitta ett jobb!

Så det fick firas med en liten fika på espressohouse innan vi begav oss till Åkersberga för den sista teorilektioner på intensivkursen. Att den kursen är klar är enormt skönt as Well, bra dag helt enkelt.

Likes

Comments

Idag är det fullt schema som gäller, vilket jag gillar. Nu på morgonen ska jag till tandläkaren (livrädd Woho) och fixa lite grejer, sen förbi skolan en snabbis och efter det bär det in till stan för jobbmöte. Efter det ska jag på teorikurs och sen eventuellt kanske möta upp en kompis. Så det blir en fullspäckad dag, men de gör inte mig något.

Eftersom att jag inte hade tandläkartid förens vid 11 så gav jag mig en välbehövd sovmorgon innan. Gjorde lite omelett och åt grapefruit, bästa starten på dagen.

Såhär ser jag ut idag. Vet inte hur lyckad outfiten blev egentligen men jag gick från att ha runt 2 timmar på mig imorse tills att jag stod och borstade tänderna i pyjamas när de va 6 minuter kvar tills min buss gick. Denna bild är alltså tagen ungefär 2 millisekunder innan jag gick (sprang) till bussen haha. Classic fantastiskt tidsplanering<3

Likes

Comments

Fruity morning

Idag är min första lektion inställd vilket betyder sovmorgon. Jag har faktiskt ganska många sovmorgnar framöver då jag inte har engelska på ett tag vilket är väldigt skönt, hela dagen blir bättre om man får sova ut lite på morgonen. Det bästa med sovmorgon är att man hinner fixa lite bättre frukost. Idag fick det bli en basic but oh so good frukt frukost. Avokado och grape fruit, sjukt fräscht och gott. Ger massa energi och vitaminer och är dessutom supergott.

Nu ska jag skynda mig lite och släpa iväg mig till bussen, efter skolan idag väntar (förhoppningsvis) lite träning och sedan körkortsteori i vanlig ordning. Puss

Likes

Comments

Jag hade me ordentlig musiktorka ett tag men just nu finns de så mycket bra ny musik att man knappt hinner lyssna på allt. Både Zara Larsson och Drake har släppt nya album nu som är helt fantastiska! Och såklart Ed Sheerans nya album - dör.

Här är några av de låtarna som spelas i mina lurar atm, njut<3

Likes

Comments

Måndag idag, mitt humör är ungefär lika färgglatt som mina kläder, och även mina selfies idag. Vaknade med 0 energi och en lång dag väntar, skola på dagen och körkortsteori ikväll. Skulle även behöva plugga när jag kommer hem, skolan är verkligen ett sjukt ångestmoment just nu.

Men veckan som kommer är ganska lugn och hela våren kommer vara fylld av roliga studentsaker, har det som motivation just nu. Hoppas ni får en fin måndag, puss

Nu har även jag fallit vika för fishnet trenden. Tycker det är sjukt snyggt även fast man lite ser ut som en punkare haha. Men äsch, att bara ha en stil är ju jättetråkigt.

Likes

Comments

När grät du senast och varför?

- För någon dag sedan bara, mest på grund av stress, missförstånd och saknad tror jag. Jobbigt dedär

När kan du vara dig själv till 100 %?

- Hemma med min lillasyster, vi kan vara extremt märkliga människor ibland.

Tre saker du avskyr?

-När folk förväntar sig att jag ska ändra på den jag är för deras skull (går ej sry not sry) , när folk sover och jag inte är trött och koriander.

Hur är/var du i skolan?

- Väldigt olika beroende på dag, humör, lektion osv men överlag har jag bra betyg och är ganska duktig. Jag kan ha lite svårt att lyssna på lektionerna men sånt kan man ta igen hemma tänker jag.

Vad blir du stressad av?

- Mina betyg och att tänka på framtiden och vad fan jag ska göra med mitt liv efter studenten. Fyyy. Finns så mycket ångestladdade funderingar kring det, vilket universitet ska man söka? ska jag läsa till civilekonom eller jurist? kommer mina betyg att räcka? kommer jag klara av att flytta till en ny stad för att plugga? hur många års paus ska man ta? ???? ??? ??? ??? orkar ej, fy

Hur tror du att andra uppfattar dig?

-Det beror nog heeelt på vem man frågar. Jag kan vara väldigt olika beroende på vilka jag umgås med. Ibland är jag väldigt "hård"och ärlig, och ibland trippar jag på tå.

Hur uppfattar du dig själv?

-Stressad af och lite oförutsägbar kanske haha

En situation som du tycker är jobbig/pinsam?

-När folk bråkar och man själv inte är inblandad. Finns inget värre på jorden än att som opartisk bli indragen i drama. Då tycker jag att det blir extremt obekvämt.

Tre otippade saker om dig själv?

Jag har vart förlamad i ansiktet, jag kan ha sinnessjuk damp och jag hade jättemärklig musiksmak när jag var mindre

När känner du dig som vackrast?

-När någon som betyder mycket säger att jag är det

Något du funderar mycket över?

-Livet efter studenten, vad ska de bli av mig egentligen

Likes

Comments

Hela min familj är fortfarande inne i någon slags förkylningsepedemi så det har blivit dåligt med mat på senaste. Ingen orkar handla och ingen orkar laga mat. Ingen orkar väl egentligen inte ens äta speciellt mycket heller. Så det har blivit en del hämtmat eller frysta rester, och idag köpte pappa med sig sushi hem. Lycka för mig eftersom att jag börjar bli frisk och har vart superhungrig hela dagen pga brist av mat i vårt kylskåp.

Sushi är verkligen en all time fave hos mig, kan äta det varje dag om jag får<3

Nu ska jag äntligen mysa ner mig i sängen och kolla lite serier med en kopp te. Känner verkligen mig förtjänt av att gå och lägga mig tidigt ikväll efter flera timmars intensivt arbete på vårt gymnasiearbetet samt mitt cv och massa annat "kul".

Älskar verkligen min säng, och hela denna lilla "hörna" i mitt rum. Både ljustavlan och ljuslyktorna ovanför min säng utger ett jättemysigt gult ljus. Sängen är absolut min favoritplats i hela huset, laddar mina batterier här och bara myser. Älskar.

Likes

Comments