Hej hej!


Jag vet att jag inte lagt ut på länge nu igen. Haft fullt upp med allt med skolan och häst. Men försöker lägga tid på bloggen med.


Hoppas ni haft en bra dag alla hoppa!


Kommer inte handla om min dag, det kommer handla om allt annat med som t.ex. sminka tips, tips på vad jag kan lägga ut på bloggen och massa annat.


Behöver smink råd lite vad ni tycker är bra märke på smink som skulle kunna funka bra. Ge mig lite tips på märke på smink och lite hur man kan sminka sig.

Säg vad ni tycker om jag passar i smink, först bilden på vänster sida har jag ingen smink på mig och på andra bilden till höger har jag smink. Ni får gärna kommentera och gilla och säga vad ni tycker om jag passar i smink eller inte.

Tips på vad jag ska lägga ut och skriva om på bloggen och ni får gärna slänga i några frågor om ni skulle undra över något. Har inte så mycket vad jag ska kunna skriva här på bloggen så ge mig lite tips på vad.

Har haft en bra vecka hittills men det går lite upp och ner hela tiden typ men det går.

Ha det så bra!! 🙂🙂🙂

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Har inte bloggat för varit trött i veckan så sorry för dålig uppgraderingen. Varit i skolan tisdag till fredag så varit lite sjuk med.

Min helg har varit bra. Mått lite så där typ hela helgen men har ändå haft en bra helg.

I fredags va jag i skolan som vanligt, sen på kvällen va jag bara hemma och tog det lugnt och va med familjen. Och min killkompis kom till mig utan att jag visste om det.

I lördags gick jag upp tidigt och sen åkte jag o lilla syster till stallet. När vi kom till stallet visade sig inte vara någon ridlektion alls, det var tydligen Gävle Horse Show så det var tävlingar hela denna lördag. Sen vid typ 17 tiden gjorde vi mat vi åt tacos och det var ju jätte gott. Senare på kvällen spela vi bowling och det var disco bowling.

Söndag i dag alltså har bara det lugnt i dag tills mina föräldrar kommer hem runt 20-21 tiden nån gång. Så bara lugn dag i dag.

Om det finns nått jag kan förbättra eller svara på nått är det bara och skriva. Och så kan jag se vad jag kan förbättra och göra nått åt det.

Ha det bra så hörs vi! Bye!

Likes

Comments

Hej.

Idag har jag varit i stallet och haft ridlektion. Fick ha den finaste och snällaste hästen idag som heter Tinka Bell. Hon är så fin häst.

Dom som är med på bilden är Tinka Bell, Rio och miss Kelly. Kelly är den jag tycker om men har inte ridit henne dock.

Nu ska jag bara vila hela dagen och ta det lugnt för på väg och blir sjuk.

Ha det bra nu hej.

Likes

Comments

Hej.

Detta är min första blogg inlägg. Så jag är ny på detta ni får gärna skriva och säga om det är nått som inte är så bra bara skriva och säga vad ni tycker.


Är i skolan nu sen efter skolan vet jag inte vad jag ska hitta på men kommer nog på nått.

Det känns att hösten har kommit de är kallt ute och det blåser lite grann kall luft. Så inte så långt kvar tills vintern är här.

Nått jag längtar till lite grann i alla fall även om det är kallt och så utomhus men inget man dör av i alla fall som tur är.

Ha det så bra och hitta på nått roligt i helgen. Bye 😊

Likes

Comments