Hej!

Har inte bloggat för varit trött i veckan så sorry för dålig uppgraderingen. Varit i skolan tisdag till fredag så varit lite sjuk med.

Min helg har varit bra. Mått lite så där typ hela helgen men har ändå haft en bra helg.

I fredags va jag i skolan som vanligt, sen på kvällen va jag bara hemma och tog det lugnt och va med familjen. Och min killkompis kom till mig utan att jag visste om det.

I lördags gick jag upp tidigt och sen åkte jag o lilla syster till stallet. När vi kom till stallet visade sig inte vara någon ridlektion alls, det var tydligen Gävle Horse Show så det var tävlingar hela denna lördag. Sen vid typ 17 tiden gjorde vi mat vi åt tacos och det var ju jätte gott. Senare på kvällen spela vi bowling och det var disco bowling.

Söndag i dag alltså har bara det lugnt i dag tills mina föräldrar kommer hem runt 20-21 tiden nån gång. Så bara lugn dag i dag.

Om det finns nått jag kan förbättra eller svara på nått är det bara och skriva. Och så kan jag se vad jag kan förbättra och göra nått åt det.

Ha det bra så hörs vi! Bye!

Likes

Comments

Hej.

Idag har jag varit i stallet och haft ridlektion. Fick ha den finaste och snällaste hästen idag som heter Tinka Bell. Hon är så fin häst.

Dom som är med på bilden är Tinka Bell, Rio och miss Kelly. Kelly är den jag tycker om men har inte ridit henne dock.

Nu ska jag bara vila hela dagen och ta det lugnt för på väg och blir sjuk.

Ha det bra nu hej.

Likes

Comments

Hej.

Detta är min första blogg inlägg. Så jag är ny på detta ni får gärna skriva och säga om det är nått som inte är så bra bara skriva och säga vad ni tycker.


Är i skolan nu sen efter skolan vet jag inte vad jag ska hitta på men kommer nog på nått.

Det känns att hösten har kommit de är kallt ute och det blåser lite grann kall luft. Så inte så långt kvar tills vintern är här.

Nått jag längtar till lite grann i alla fall även om det är kallt och så utomhus men inget man dör av i alla fall som tur är.

Ha det så bra och hitta på nått roligt i helgen. Bye 😊

Likes

Comments