Min förmiddag gick åt till att städa och rensa undan allt skit sedan jag flyttade. Gick hur bra som helst och jag är skit nöjd. Passade på att vädra sängkläder och byta rent i sängen. Plötsligt känns allt så mycket bättre och jag längtar till ikväll då jag kommer hem från matchen och bädda ner mig i en mysig varm säng. Men nu göra sig redo för en dag med brudarna på birsta sen GIF match! 😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 649 Readers

Likes

Comments


Fått mycket gjort på få timmar. Hann med att träffa Linnea, gå på banken, tvätta bilen, handla och laga mat. Imorgon ska jag njuta ännu en dag av ledighet innan jag går på mina 11 jobb dagar i rad..

  • 651 Readers

Likes

Comments


Stressen är påväg att släppa trodde jag. Men då åkte jag på en förskyldning så det sjunger om det. Då tänkte jag nu ska jag vila och bara sluta tänka på allt som gör mig stressad men när man ligger här i sängen så känner man stress för annat. Varför är det så? Jag har så mycket att göra låt mig bli frisk.

  • 663 Readers

Likes

Comments
dessa härliga middagar/frukosten/ och en utgång har varit mina senaste dagar. Idag njuter jag av en ledig dag i solen och ska snart åka och hälsa på Frida en stund. Hoppas ni har en underbar dag.

  • 730 Readers

Likes

Comments


Dagarna går sjukt fort och lika så tiden. Hur är det med er? Jobbar ännu en helg till sen efter 7 helger får jag vara ledig söndag nästa helg! Wiho. Har iallafall sovit hos Lina inatt och vi såg film och hade det super roligt. Nu ska jag fixa med schemat sedan sova öppning-stängning hela helgen (y) cash is king

  • 823 Readers

Likes

Comments

Godmorgon. Somnade som en stock igår runt tio då man vart uppe med tuppen och jobbat 8 dagar i rad. Två dagars ledighet väntas sedan jobba helgen. Idag ska jag städa, tvätta och handla. Även ut och gå och bara ta det lungt. Eventuellt att Cattis och hennes barn kommer hit och vi åker till Galtström, vi får se vad som väntas denna onsdag.


  • 847 Readers

Likes

Comments


gårdagen. Tog en fika med Frida efter jobbet och det var super mysigt. Trevlig helg!

  • 893 Readers

Likes

Comments

Idag är jag uppe med tuppen och drömde att Emma slutade på jobbet så blev ledsen och tvungen att ringa henne men hon svarade inte så kanske sover hon? Ska alldeles strax kliva upp tänkte ut och gå men är fortfarande förskyld så det får vänta. Idag kommer Frank till jobbet så det ska bli roligt, annars är det jobb som står på schemat och kanske en fika när jag slutat. :)


min frukost.

  • 920 Readers

Likes

Comments

Ibland känner jag mig lika stor och klumpig som en elefant. 

så kunde inte hitta en mer passande bild. Haha eller vad tycker ni?Likes

Comments