Då välkomnar vi Jorvik Fashion Week tillbaka med rykande färska uppdrag. Något jag faktiskt sett fram emot. Normalt sett är det ju så att de uppdrag som Jorvik Fashion Week har kan man bara göra en gång så jag blev glatt överrraskad när jag fick veta att även vi som har gjort uppdragen skulle få lite nya uppdrag. Vilken känsla att få gå runt däruppe på catwalken. Personligen tyckte jag att spindlarna var supersöta. Nästan lite som Albertas bebisar. Spännande uppdrag och härliga effekter med pyrotekniken. Bra jobbat SSO teamet:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag måste säga att den här uppdateringen med tetatern var väldigt rolig. Speciellt glad blev jag för teatermaskerna. Så många snygga looks man kan skapa med dom. Personligen tyckte jag mest om de två svarta så de köpte jag. De kommer att passa utmärkt med min nuvarande outfit och allt som saknas nu är Halloween och vampyrsminket. Sedan är min look komplett. jag hade ju mer hoppats på nya quests i huvudstoryn eller ett nytt område men jag har på känn att det kommer att hända något snart med det också. Så det är bara att vänta och se, men som sagt den här teatern var en ovanlig men frisk fläkt kan jag ju lugnt säga. Jag hoppas den blir kvar ett tag för jag har ännu inte checkat ut kläderna som fanns i shoppen.

Likes

Comments

Enligt min egen erfarenhet och upplevelse när jag spelar SSO är att snabba kläder fungerar bäst. Alla har ju säkert sin egen åsikt om det här men det här är min och det har alltid fungerat för mig.


När det gäller kläder så är det vilken siffra det står vid rida som gäller. desto högre desto bättre. De andra sakerna så som kommando, och hopp med mera är irrelevant. De bästa jackorna har 8 i rida, byxor har 5 i rida och hattar, hjälmar,handskar och skor har 4 i rida.


När det gäller hästen så är det snabbhet som gäller, bokstavligt talat skit i det andra som står. Tyglar, träns och filt ska ha 3 i snabbhet och de bästa hästskorna har 2 i snabbhet.


Man kan vraka och välja i alla affärer på SSO. Mixa och matcha. Kombinationerna är så många och de flesta kläder är riktigt fina.

Nu är det ju inte säkert att det fungerar för alla men som jag upplever det så har det fungerat jättebra för mig och till och med resulterat i en del championat rosetter. Lycka till i alla tävlinga roch championat

Likes

Comments

1. "Lempo" By Korpiklaani

2. "Ämmänhauta" By Korpiklaani

3. Freaqshow 2014

4. "Come baby come" By K7

5. "Cowboys from Hell" By Pantera

6. "Lets get rocked" By Def Leppard

7. "Pour some sugar on me" By Def Leppard

8. "Unforgiven" By Metallica

9. "I wanna rock" By Twisted Sister

10. "Sweet home Alabama" By Lynyrd Skynyrd

Likes

Comments

Nej, att bli hackad och att bli lurad är inte samma sak. Att hacka någon kan kräva en enorm datakunskap och att man verkligen vet vad man gör. SSo har själva gått ut med att det inte går. Att bli lurad är en helt annan sak. det kan du bli om du:


1. Lämnar ut dina kontouppgifter till en vän eller låter någon levla dina hästar. Om någon anser att de behöver ditt login för att ge dig SC, Tacka nej. Det finns bättre sätt att skaffa SC på.


2. Välj aldrig ett förutsägbart lösenord. Till exempel " Jag har en häst som heter Pelle" ok så Pelle är lösenordet. sen kanske du postar en fin bild på Pelle på instagram eller annan social media samt hans namn. Tror väl fan det är det första folk provar att logga in med om de vill luras. Använd istället ett lösenord med blandat gemener och versaler dvs små och stora bokstäver samt tecken och siffror. Skriv ner det och göm det bra.


Det är värt att prova, jag lovar. Annars kan jag inte säga mycket mer än skyll er själva. det är BARA DU som har ansvar för DITT konto ingen annan. SSO återställer inte era konton samt ger er kläder, hästar och pengar tillbaka för att ni lämnar ut era uppgifter. Man kan aldrig heller gå ner i karaktärens level heller om man blir lurad, bara bli av med sina surt förvärvade ägodelar och pengar.


TÄNK PÅ DET. ERA KONTOUPPGIFTER ÄR NÅGOT SOM BARA TILLHÖR ER OCH INGEN ANNAN. LÄMNA ALDRIG UT DET TILL NÅGON, INTE ENS TILL DIN BÄSTA VÄN!!!

Likes

Comments

Gyllenåsarnas dal är en mytomspunnen, vacker dal som är mest känd för sina guldgula träd. Det har funnits många märkliga och väldigt intressanta varelser här sedan tidernas begynnelse. Men det är inte många som faktiskt vet något om dom.

Västkobbens fiskeby var en gång i tiden ett stort stridsfort och det lilla stallet norr om det födde upp hästar till Jorviks armé. De farliga tingen är många och det är därför som grinden är låst. Dom är bara aktiva under vintern så varje senhöst låses grinden för att sedan låsas upp varje vår. Personligen så måste jag säga att det jag älskar mest med gyllenåsarnas dal är mystiken, de vackra träden, ja allting. Jag brukar flytta dit i början på oktober och bo där under hösten och vintern för att sedan framåt vårkanten flytta till Fort Pinta och spendera sommaren där. Men det som fascinerar mig mest är fornkungen och vad som finns på bergen vid den trasiga bron. mans er ju en bro som är likadan på andra sidan den låsta grinden inne i den hemliga stencirkeln i Valedale. Det sägs också att på motsatt sida om grinden om man går ut på klippspetsen så ska man kunna se både barrträd och de guldgula bladen från träden i gyllenåsarnas dal skymta långt därnere. jag vet att den här teorin har varit på tapeten förut men stämmer den verkligen? Om man står inne i den hemliga stencirkeln, om den grinden låses upp i framtiden och man får lov att gå in där. Kommer man då verkligen att kuna ta sig över den trasiga bron därinne? är det samma bro som man ser ovanför fornkungen i gyllenåsarnas dal? Kommer man då över till dom där bergen högt däruppe? Ja det är ännu en sak som även jag har funderat på länge och som jag hoppas att vi i framtiden får veta. men jag hoppas också att en del saker faktiskt förblir olösta teorier så attJorvik får behålla lite av sin mystiska, magiska och otroligt vackra natur och historia.

Likes

Comments

Den gömda dinosauriens dal eller förkortat dinodalen är en mytomspunnen krater eller dal som ligger norr om Valedale. Klimatet är mycket kallare än i resten av Jorvik. Kratern i dalen var en gång i tiden helt vattenfylld och bildade en gigantisk sjö av is. Vattennivån sjönk drastiskt vilket ledde till att en enorm grotta formades under isflaken. Efter det legendariska snöovädret 1912 kollapsade isen och orsakade att alla forskare som höll sig i området lämnade dalen. Dalen har sdan dess varit helt orörd av omvärlden fram till nutid.


Det finns två teorier för den bitande kylan. AAE misstänker att asteroiden som slog ned är gjord av något extremt kyligt och okänt material från yttre rymden och att den ska ligga begravd under jordskorpan så att den håller hela dalen nedkyld. Bergen som omger kratern ska fungera som skydd och hålla kylan inne så att den inte sprider sig över hela Jorvik.


Den andra teorin är att asteroidns nedslag frigjorde så mycket energi att den pressades samman med magi och extremt kalla iskristaller bildades som håller kratern nedkyld underifrån. Ja, teorierna kan egentligen bli många desto mer man funderar menvilken är det som i själva verket stämmer?


Efter allting som har hänt så befinner sig nu i dagsläget forskaren och upptäcktsresanden Nic Stoneground sig där på en expedition. Efter att ha kraschlandat med sin ballong på Everwindfälten nådde han med många om och men sitt mål.


Vi har också fått träffa Nic där i olika uppdrag efter att vi hjlpt honom att komma dit. Bland annat så har vi lagat hans ballong efter ytterligare en krasch vid ankomsten. Vi har också fått träffa en del andra trevliga men också märkliga karaktärer. Ja mystiken tätnar. Tankarna och funderingarna är många. Vad finns egentligen i det där kylskåpet som Nic har fastkedjat vid sig? Vilka är kallterna och vart leder isenport? Vad hade hänt med veterinären vi hittade nästan ihjälfrusen i dimmornas dal? men den fråga jag tror vi alla ställer oss själva mest är:

Vem var ishäxan och vad är det som finns i isendell som lyser så konstigt om natten?


Kommer vi någonsin att få svar eller förblir det för evigt teorier?

Likes

Comments

Givetvis så måste man ha iallafall några regler för att kunna bibehålla en fungerande och trevlig atmosfär i klubben och på SSO. Följs inte reglerna så kommer man att få två varningar beroende på hur illa det är sedan avlägsning.

ALLTID följa SSO´s egna regler

Det är absolut INTE tillåtet att hänga ut någon i någon social media oavsett vad som har hänt. Prata med ledningen istället.

NOLL TOLERANS mor mobbning av alla de slag. Resulterar i omedelbar avlägsning.

För klubbens och för ert eget rykte så ber vi er att uppföra er på alla sociala medier. Ser ni någon medlem som uppför sig illa printa det och skicka det till mig.

Det är inte tilåtet att lämna ut sina inloggningsuppgifter till andra medlemmar i klubben eller spelare utanför klubben. Så kallade "levlare". Hur mycket ni än litar på dom så kan det få katastrofala följder för ert konto. Det är inte klubben som tar ansvar för ditt konto. Det är DU SJÄLV. Resulterar i omedelbar avstängning för alla inblandade.

Det är inte heller tillåtet att tigga starcoins av andra spelare eller medlemmar. Resulterar i omedelbar avstängning för alla inblandade.

OM något problem uppstår så ta det med mig privat eller någon i ledningen så att det inte går ut över dom som inte är inblandade. Känns det nödvändigt så kommer det att tas upp på kommande klubbmöte och åtgärder vidtas.

Ser ni någon som kanske känner sig ensam eller ledsen, stanna upp och säg Hej, fråga hur det är eller om de behöver hjälp med något. Ett ord, en handling eller ett lyssnande öra kan betyda så otroligt mycket för den som verkligen behöver det. Plus att det visa vilka vi egentligen är. Just detta är inget ni tvunget måste följa men det visar godhet, hjälpsamhet och omtanke.


LEVELKRAV:

Vi ser helst att du är i så hög level att du kommer in överallt. Det blir både enklare och roligare att planera event och aktiviteter.

EVENTKRAV:

Minst ett event i månaden vill vi att ni närvarar vid, det visar att ni som är aktiva medlemmar visar framfötterna och fortfarande vill vara aktiva.

När vi har lediga dagar eller efter event så stör inte andra klubbar när dom har event. Det visar brist på hänsyn och respekt samt ger oss och er själva dåligt rykte. Ni skulle väl inte vilja att andra störde oss när vi har event?


REGLER FÖR KLUBBMÖTEN

Sitt ner under mötet om inte annat anges så slipper vi spring och kaos.

När det hålls möte i klubbhuset (KH) ha på er outfit och ha med rätt häst

Anges annan plats för mer avslappnat möte är klädsel och häst valfri

Alltid outfit och häst vid insläpp och officiella evenemang

Om du under mötet har en fråga så skriv ett "?" i klubbchatten

Om du under mötet vill tillägga något skriv ett "!" i klubbchatten

Det gör det enklare för mig och ledningen att kunna anteckna förslag på event och annat utan att alla pratar/skriver i mun på varandra.

Likes

Comments

Här kommer lite information om klubbens officiella outfit och hästar. Vi ser helst att den aktiva avdelningen äger hela outfiten och minst en av hästarna. Har nå båda så är det givetvis valfritt vilken av dom ni tycker bäst om och vill använda.


FÖR DIN KARAKTÄR:

Kolsvart cowboyhatt. Den finns på Marleys gård och kostar 9770 JS eller 96 SC

Flotta/Coola solglasögon. Dom finns på glasögonfortet i Fort Pinta och kostar 96 SC

Team starstable ridväst. Den finns i gallerian och kostar 8100 JS eller 102 SC

Everwind handskar: Dom finns på Marleys gård och kostar 3800 JS eller 21 SC

Svarta jeans. Dom finns i silvergladebyn i affären som heter "slottet" och kostar 9770 JS eller 96 SC

Svarta arenastövlar. Dom finns i silvergladebyn på Steves second hand och kostar 127 SC


FÖR DIN HÄST/HÄSTAR

Svart hannoveranare. Den finns på silverglades hästsportcenter och kostar 890 SC

Svart engelskt fullblod. Den finns i Fort Pinta och kostar 890 SC

Lila skymningsträns. Det finns i gallerian och kostar 5550 JS eller 76 SC

Lila skymningssadel: Den finns i gallerian och kostar 7770 JS eller 75 SC

Lila skymningsschabrak. Det finns i gallerian och kostar 8050 JS eller 89 SC

Vita VIP-benlindor. Present man får när man är lifetime

Alternativt vita benlindor. Dom finns i gallerian och kostar 90 SC

Likes

Comments

För er som väljer att vara oaktiva kommer titeln att vara "Stallflicka" mest för att jag ska kunna hålla reda på saker och ting. Ni kommer inte att behöva uppfylla eventkraven eller använda klubbens officiella outfit och häst.. Klubbmötet är för er valfritt men om det är något jag anser er behöver veta så brevar jag er istället om ni inte vill närvara. Ni får naturligtvis välja att bli aktiva precis när ni vill men då får även ni genomgå de två veckorna med prövotid. Ni uppgraderas då automatiskt till "Elev". Då gäller informationen och alla regler för den aktiva avdelningen. Om ni sen känner att det var inget för er så får ni byta tillbaka eller gå ur om så önskas bara ni säger till i god tid så jag hinner ändra vad som behövs ändras.

Likes

Comments