Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sprang på denna väskan inne på Gina tryckt häromdagen när jag var på stan och första tanken som slog mig var att den är väldigt lik Gucci dionysys väskan, största skillnaden måste ju vara priset. Så är du sugen på Gucci-väskan men inte har ekonomin så har du ett annat alternativ på Gina, skynda fynda!

Likes

Comments

Mötte som sagt upp Kristin för att sätta oss på en uteservering, hamnade på Vau de ville som alltid är ett säkert kort. Även idag när det var lite kyligare ute så kunde man ändå sitta utan jacka tack vare att det är inglasat.

Efter några väl spenderade timmar med Kristin så mötte jag upp Molly för att gå till Un Poco. Var egentligen bara tänkt att vi skulle smaka på deras friterade Oreos, som var helt gudomliga, men blev även middag och lite planering inför London. En enligt mig väl spenderad måndag tillsammans med mina fina tjejer.

Likes

Comments

Gårkvällens biobesök blev lite mer än så, jag och julia möttes upp på Riche för att hinna med lite catch ups innan bion över en Gino. Sedan gick vi mot bion för att hinna hämta ut popcorn och så utan att stressa, vi såg La la land då vi hört mycket gott om den, föll dock inte mig hundra procent i smaken. Men kan samtidigt förstår jag varför den fått oscars nomineringar. Gick sedan tillbaka till Riche efter för att möta upp Molly, som jag saknat henne och fick ett så fint mobilskal av henne som hon vetat att jag velat ha. Tog oss sedan vidare med lite vänner innan jag rörde mig hemåt och rundade av min söndag. Är ledig idag så ska ta tag och göra mig iordning innan jag ska åka in och möta upp Kristin för att mysa på uteservering. Hoppas ni får en bra måndag. 

Likes

Comments

Även om helgen innehållit tre jobbdagar så har jag hunnit med lika mycket som på en ledig helg, det enda positiva med att jobba kortpass.

Startade min fredag med körlektion innan jag gav mig iväg till jobbet.  Väl där får jag reda på att det blir en spontan aw på kvällen och det tackar man inte nej till, speciellt inte när den skulle vara på en av mina favoritställen.

Fredagskvällen fortsatte in på småtimmarna och slutade lite senare än vad jag sagt till mig själv att den skulle göra, men spontant brukar bli bäst eller hur ? Men trots den sena hemkomsten så vaknade jag pigg och åkte iväg till stan för att möta upp Klara och inviga uteserveringen för i år. Blev lunch på Vau de Ville, deras uteservering har glasväggar runt sig och även värmelampor så man kunde sitta utan jacka och ändå slapp man frysa, riktiga sommarkänslor. Avslutade sedan min lördag med jobb och börjat min snödag på samma sätt. Har nu mellanlandat hemma och ska snart göra mig iordning, ikväll väntas obligatorisk söndagsbio med Julia, får se om även Molly gör oss sällskap, bra avslut på en bra helg.

Likes

Comments

Passade på att besöka mammas jobb när jag hälsade på hos henne och som vanligt kunde jag inte gå därifrån tomhänt, denna gång blev det en väska från pipol's bazaar. Fastnade för den direkt och så praktiskt att man får med en clutch i där man kan ha värdesaker, två väskor i en , bättre kan det ju inte bli ?

Likes

Comments

Ni har väl inte gått miste om SKAM ? Fick hem bland annat denna tröja från isecrets igår och älskar den, så mysig. Även fixat ett grymt erbjudande till er, om ni. uppger sara20 vid utcheckning så får ni 20% rabatt på ert köp, och denna kod är giltig till och med 3 april.

Likes

Comments

När jag igår nämnde att jag hade gjort något som jag var nervös för så var det min första tatuering. Har länge funderat på denna men aldrig vågat, men nu small det och var långt ifrån den smärtan jag föreställt mig. När han började tatuera mig så började jag skratta för jag tyckte nästan bara det var skönt. Är så nöjd, den är liten och clean. Som man brukar säga - less is more.

Likes

Comments

Vilken händelserik dag jag har haft, inte känts som tisdag kan jag säga. Startade denna tisdag med ett kort arbetspass för att sedan åka direkt till en väldigt spännande händelse, har varit så nervös hela dagen men det gick fort och smärtfritt. Tänkte berätta mer om det i ett annat inlägg i veckan när jag kan ha lite bilder på det också.Dagens roliga slutade inte där, nejnej, har även bokat en kortare Londonresa med Molly och det bär av om tre veckor. Vi har redan börjat planera vad som ska hinnas med på de få timmarna vi har där, kan lova att det blir händelserikt. Ser fram emot det så mycket, men får än så länge nöja mig med en kortare resa som går av stapeln imorgon, ska nämligen åka till mamma som bor i Alingsås. Har inte träffat henne sedan oktober, tiden går så fort verkligen, så ska bli så mysigt att få lite kvalitetstid med henne,. Ska inte göra annat än att äta gott och bara ta det lugnt, men ska även försöka klämma in lite övningskörning.

Likes

Comments

​Införskaffade mig denna underbara väskan förra året men har inte kommit till användning många gånger alls, vilket är synd för den kan verkligen liva upp en outfit, perfekt för mig som annars bara använder svart i princip. Så tråkigt egentligen, öppnar man min garderob så är det svart eller vitt man ser. 

Likes

Comments