Okej! Så nu har jag äntligen tagit tag i detta och skapat mig en blogg, haha. Tanken med att ha den här bloggen är att jag ska kunna skriva om min progress i att bli biffig ;) ;). Mitt mål är att bygga mycket muskler, få en platt mage och ja, just det, bygga upp en större/rundare rumpa. Jag kommer även lägga upp bilder som motiverar mig, kanske även quotes, olika träningsövningar som jag vill testa och jag kommer även lägga upp bilder på vad jag käkar + mitt träningsschema och övningar som jag kör.

Jag är verkligen riktigt taggad på detta, har en plan på hur jag ska göra för att lyckas och är verkligen motiverad på att träna :). Tanken är att jag ska gymma minst 6 gånger i veckan och att jag ska köra mest armar och rumpa för det är där jag vill få mest muskler. Känns så jävla bra att jag äntligen har börjat med det här på riktigt :).

Detta är då min före bild och sen om ca 3 månader kommer jag att ta en ny bild och jämföra dessa 2. Synd att jag inte tog en helkroppsbild men får fixa det nästa vecka istället så att man kan få med armar osv.

Peace!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments