Header

Sånn... Ei uke med "tilvenning" tilbake på setet. Ei uke hvor jeg har vært veldig spent på hvordan skrott,kne og lunger skal reagere på litt trening igjen.

Kan med glede konstatere at det kun er lunger som ikke "virker"😀

Nesten 3mnd uten trening setter sine spor. Først ryker O2 relativt raskt, så detter watt nokså mye. Skal kjøre test neste uke og tipper at tetskelwatt har sunket mellom 70-100watt. Det er mye men ikke umulig og trene opp igjen.

Uken startet med lette vispe økter på rulla. 40-50 cadens. Økte lengde litt hver dag. Da dette fungerte bra var det ut en tur på fatbike. Var veldig spent på om kne skulle holde. 2t 15min senere var jeg var knallfornøyd med at alt funker. Det rare er at dagen etter trening har kne vært bedre.


Tok en fridag på fredag og sparte meg litt til lørdagen.

Kick off med laget og ca.3 timer sykling på planen. Tok sjansen på og bli med selv om jeg visste dette kunne bli i tøffeste laget. Både lengde,løypeprofil og en Slakter i form talte i mot at jeg skulle bli med. Vi hadde med bil og tenkte slenge meg i den om jeg kjente noe.

3 timer senere var vi inne igjen.. Dette var en av de tøffeste turene jeg noen gang har hatt. Max puls flere ganger og fikk et par dytt også.

Men så lenge kne holdt var det ingen planer om og gi seg. Glad for at så fort bakkene er over klarer jeg hente meg inn fort.

Så gleden overat kroppen holdt overskygget både Max puls og melkesyre😁

30min i sine 5 , 30min i sone 4, 1 time sone 3...

Ække no kjære mor😃

Så var det hu her da... Kan vel trygt si at hun også er i rute. Ble naturligvis tøft men henger på.

"Den som gir seg er en dritt"

Søndag fikk vi også tatt en tur. 10 mil i et litt roligere tempo med Rye xp gutta og eveig unge Johan😀

Så totalt ble det nesten 15 timer denne uken..

Over all forventning egentlig. Har en uke til med "tilvenning" før jeg går i gang med litt mer strukturert trening.

Nermer deg raskt nyåpning av butikken. Kan love en sykkelbutikk ingen har sett før😁 Så vi gleder oss enormt til åpning.

Torsdag 2. Nov har vi offisiell åpning hvor Mats Kaggestad kommer kl.18.00.

https://www.facebook.com/events/360945937689212/?ti=cl

Meld dere på her😁

Heng på😀

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nå har det gått litt over 2 uker siden operasjon på NIMI. Alt har fungert bra etterpå og lysten til og prøve sykle litt bare vokser. Fikk beskjed om og starte rolig med 15min lett sykling på ca. 40-50 cadens. Bestemte meg for og vente til over helgen da vi skulle til Dubai og feire fruens 40 års dag😀

Fantastisk langhelg med Jo og Michelle som også ordnet alt via sitt familie selskap Drømme reiser..

Jo er kaptein på Rye xp så litt sykkelprat ble det selvfølgelig også😀

Da alle de andre skulle gjøre unna dagens økt , klarte jeg ikke holde meg unna. Satt meg på denne fine saken og "trampet" i vei.. 50 cadens og 75watt.. 20min. Kjente ingenting så tok like godt 40 min dagen etter. 150watt Denne gangen.

Så lenge jeg ikke kjenner noe var det bare og øke gradivis hver dag.


Vi kom hjem noen timer før jeg trodde idag. Så etter litt jobb satt jeg meg på rulla.

1 time 200watt og 60 cadens. Fortsatt uten og kjenne noe😀

Resten av uken blir det times økter på rulla. Så lenge jeg ikke kjenner noe blir det 2 om dagen er par dager. Så får vi se om jeg klarer være med laget på samling lørdag.

Nå er jeg ihvertfall i god rute til oppstart av programmet 1 november. Frem til da blir det bare gradvis økning opp mot rolige 4 timers turer.

Heng på😀

Likes

Comments

Må si det kribler litt ekstra i beina om dagen. Har vært lenge nok uten sykling nå. Denne tiden av året er også den fineste. Høst med lange fine turer i skogen på fatbike er noe av det fineste ved syklingen. Men må si jeg også savner hardkjøret på rulla.

Men nå går det fremover:)

Forrige onsdag ble det operasjon på NIMI. Et 10cm snitt på utsiden av kne så han kom inn til senen som holder muskulaturen mellom lår og legg sammen. Denne har "krympet" og må på et hvis strekkes ut igjen. Løsningen er mange små snitt i senen.

Fikk lov og ta noen bilder underveis også:)

Kjekkas eller stokk dum som det også heter takket jeg nei til både krykker og smertestillende når jeg dro..Kunne jo fint gå så null stress...."Det er mulig du kan få litt vondt om 8-9 timer" Sa`n... Da skal jeg sove allikevel svarte jeg..

Vel,vel... Sove blei ikke noe av...Makan det var en jævlig natt!!

Dagen etter ble det lånte krykker:)..

Men så har det bare godt gradvis bedre dag for dag. Til fredag skal jeg ta stingene og få en rapport på hvordan det ligger an videre. Ca. 2 uker igjen il jeg kan prøve sykle litt tilvenning igjen. Det blir stas.

Har også laget en plan for treningen og regner med oppstart 1. nov. om alt går bra fremover.

Nesten 7kg ned på vekta så klarer den biffen lett:)

Lørdag hadde vi en liten mini samling med laget. Rune Morten og Rune Rørvik var eneste av "gamle"gutta. De 6 andre fra ulike lag som nå ønsker være med oss og kjøre for rekord på Trondheim - Oslo. Ca 13 mil lang tur hvor jeg kjørte følgebil. Var litt spent på gutta, og tror de var enda mer spent da "slakter`n" annonserte rittfart i bakker.. Men må si jeg ble mektig imponert over hele gjengen. Dette lover utrolig godt fremover og tydelig at gutta tar dette på alvor!

Litt juging og pizzaetter endt økt.. Undertegnede på vann og....Vann:)

Heng på:)

Likes

Comments

I overkant positiv i sist blogg innlegg.. Det meste gikk bra og og kjente mindre og mindre til kne samtidig som jeg gikk oftere på mølla. Så var det klart for første tur på sykkel..

Planen var en time rolig på fatbike for og teste.. Etter 40min kom det tilbake.. Blei så ufattelig skuffa og trillet hjem.. Vondt et par dager til før jeg måtte ta noen grep.. Fikk noen tips om operasjon og sjekket litt rundt. Først via lisensen hvor jeg kunne ta det på forsikring. Alt ble raskt behandlet og godkjent...60 dagers behandlingstid!!! Not gonna happend!!

Fikk tlf nummer til en kar jeg har vært borti før på NIMI..

Odd - Arne Daljord...Fikk time tidlig dagen etter,altså i dag.. Gikk igjennom hele prosessen jeg har vært igjennom fra massasje, kortison,trykkbølge,tøy og bøy.. "Du kan holde på til neste år med det" sa`n. Men du blir ikke bra!

eneste som hjelper er og gå inn og snitte litt... "Kom edru i morgen så tar vi det."

Helt supert!

Da blir det 2-4 dager lett gange fø jeg sal begynne gå litt på mølla igjen.. Etter ca. 3 uker er jeg tilbake på sykkel:)

Fortsatt god tid til og trene seg i form igjen. Oppstart 1.nov og har en god plan på programmet.

Lav carbo dietten funker som fjell og er 6kg lettere alt..:)


Så mor får kjøre intervaller alene litt til.. Svære greier på gang for 2018 også der som vi får komme tilbake til:)

Plutselig tilbake:)

Likes

Comments

Treningsprogrammet skulle startet denne uken, og jeg har faktisk trent!! Ikke på sykkel enda men på mølla. Det går gradvis bedre og ser lyst på at jeg er på sykkel snart. Denne uken har jeg fått 2 trykkbølgebehandlinger og vært på mølla 4 ganger. I går og i dag ar jeg ikke kjent noe til kne:)

Formen synker raskt når man ikke trener. Det første en merker er pusten. Makan!! Blir andpusten av og stå opp...Etter en liten prat med terapeuten ble vi enige om og starte opp litt trening med å gå på mølla i "motbakke". Så litt tilbake trening jeg drev med for mange år siden.

5x5min med litt puls... 7km/t og 10% stigning... Gå i motbakke er en undervurdert treningsform. Fantastisk o2 trening uten og belaste beina for mye. Rett i sone 4...Helt topp og synes det er digg og både puste og svette litt igjen!

Har gjort unna 4 sånne økter denne uka og er strålende fornøyd.. Merker ikke kne!!

De to siste økte jeg litt og gikk på 12% og siste min i dag på 15%... Da kom pulsen gitt:)

Trodde max puls var 181 jeg...Digger og strekke skrotten så til uka blir det å dr på litt mer.. Er nok litt mer og hente:)

Etter mange år med tull i matveien skal jeg prøve gjøre noe med dette. Så shake og rosiner er bytta ut med mat...Mye mat:)

Masse grønt,fisk,svin og kylling.. Faktisk masse god mat og vekta går ned. Kan det bli bedre???

Ny behandling i morgen og forhåpentligvis siste på torsdag..

Har også en del enkle styrkeøvelser jeg tar hver dag. 3 forskjellige og sett av 3x12, 2 ganger om dagen.. Ser ut til at det hjelper veldig. Skikkelige husmor øvelser for og styrke hofte muskulaturen.

Så akkurat nå er jeg storfornøyd og gleder meg veldig til oppstart på programmet i oktober. Frem til da blir det rolig tilvenning på sykkel og gradvis økning av mengde.. :)

The Duke sport

Vi flytter butikken! Noe vi gleder oss enormt mye til. Har en stund lett etter nye lokaler da den gamle byggning vi ligger i etter hvert rives. Gleden var derfor stor da det dukket opp et lokale, akkurat passe stort kun 150m unna...

Dagens beliggenhet det røde huset nederst til venstre.. Nytt lokale i det brune huset til høyre!

1. oktober blir lagerport til venstre byttet ut med nytt inngangsparti. Så bruker vi hele oktober på og bygge noe jeg kan garantere bli Norges råeste sykkelbutikk!!

Dette blir en butikk folk vil snakke om:)

Vi vil også legge større vekt på verkstedet og øke servicen. Dette vil komme tydelig frem når vi åpner ca. 1. november. Så følg med på Facebook siden vår fremover..

https://www.facebook.com/thedukesport/?fref=ts


Heng på:)

Likes

Comments

5 uker uten trening. Er fortsatt ikke bra men nå ser det lyst ut😀Har vært helt håpløst etter Jotunheimen rundt og fikk dommen "løpe kne".

Etter mye massasje,strekk og bøy uten bedring tok jeg til slutt kontakt med Frank Herbro på KFA klinikken i Drammen. Han har hjulpet mange idrettsfolk tidligere og vet flere anerkjente syklister går dit . Han utfører trykkbølge behandling som ingen andre....

Normalt varer en behandling i 5-8min og 1500 -2500 slag...

Nå kjenner han meg (uheldigvis😨) fra før og veit jeg tåler litt bank,men denne gangen ble det nesten litt mye... 40 min og 12000 slag rundt kne...😨😨 Biter tenna sammen og veit det hjelper... En runde til etter ei uke men er fortsatt ikke bra.. Testa en time på fatbike og kjente at det ikke er som det skal.

Vi gjør noen tester og utelukker nerver i klem og prolaps. Får en del enkle styrke øvelser og vi "skyter" med trykkbølge mer rett på punktene som er vonde. Merker bare nå etter noen dager at det hjelper😁

Treningsprogrammet starter egentlig mandag. Men nå blir det fokus på og bli helt bra. Derfor utsettes oppstart til 1.oktober.

Formen synker latterlig fort og den lille timen jeg syklet i forige uke lå pulsen hele 40 slag over normalen. På toppen ble jeg sjuk😨 av litt frisk luft. Må si jeg jeg datt litt i kjelleren og tenkte "nu jævlar, nu kjør vi bayer og peanøtter"..Heldigjvis tok fornuften overhånd...Må være alderen😁

Så isteden for tidens forfall har jeg bestemt meg for å strekke strikken andre veien.

Hva må til for og trene seg opp til 5w pr.kg ?

En kombinasjon av økt watt og redusert vekt..Enkelt men alikevel så vanskelig..

Men er det mulig? Er jo snart 50 år!!

En ting er helt sikkert. Jeg finner det aldri ut om jeg ikke prøver.....

Som Hertug har du noen fordeler😁 En av dem er at en har folk til det meste....Eirik er en av lakkeine som fikser det meste😁 Nå også kostholdsplan....Eirik har snart tatt av 20 kg så da burde jeg klare 8kg mot våren.

Så 1. Mai skal vekta vise 74kg. Kan du litt om watt så bør terskelwatt ligge på 370w for og komme på 5w pr.kg....

Både ser og høres helt fjernt ut, men var nærme på terskelwatt på det beste i år...Vekta derimot.....


Lar meg lett rive med av denne....

Så isteden for trening til uka starter kostholdsplanen. Det blir knall😁 Det blir også test av kne på mølla. Gå litt i motbakke og etterhvert med litt puls så pumpa får jobbet litt.

Ritt maskin i 2018...Kan jo ikke bli annet en motivert av denne😀

Heng på😀

Likes

Comments

Hoy Hoy hoy!!!

Sommeren er på hell og det nærmer seg tid for oppkjøting mot 2018.

Vel, det er vel mange som har både Birken og andre ting igjen og kjøre. Men min sesong slutter som regel tidlig.

Etter Jotunheimen rundt har ikke alt godt etter planen. Måtte stå av rittet med et kne som ikke ville mer. Etter mye hvile og flere forsøk på setet har det bare blitt værre. Runners Knee er dommen og det betyr hvile. Satte bort syklen og går til massasje annenhver dag + tøying og runder på foamroller. Denne uka har vært tøff for beinet med mye juling. Trykkbølge behandling på KFA i Drammen. Mange som utfører trykkbølge,men ingen gjør det som Frank!

En uke til med behandlinger så håper jeg det er mulig og prøve seg litt på sykkel igjen.

Merker fort at formen synker etter noen uker fri. Det stresser meg egentlig lite. Det er bedre å bli helt kvitt plagene så jeg får en god oppkjøring i høst/vinter en og måtte bryte av igjen om et par mnd.

Planen var mange timer rolig i august og komme ned et par kg. til 1. Sept. Hadde håpet og starte 4kg mindre og litt mer watt en i fjor. Nå er det bare vekta jeg kan forsøke gjøre noe med. Foreløpig leder jeg på vekta og er ihvertfall i skrivende stund 2kg lettere en i fjor.

Det er litt småtøft når en ikke kan trene og holde vekt samtidig. Når forbruket går ned 1500kcal om dagen må også inntaket ned ...Enkel matte og enkelt i teorien.... Praksisen er noe tøffere😉Men med litt fokus klarer man det meste bare man vil nok!!

Mens vi venter er terrorboden klargjort med rullesykler og Per Arne har også denne sesongen ansvar for å få tjukken i form😀

Et litt annerledes program i denne sesongen. Vi justerte litt i forhold til hvordan jeg opplevde fjorårets program. Enda mer periodisering som enkelt betyr mer intervall i kapasitets uker,mer hvile i hvileuker og mer mengde i mengde ukene..

Tror dette skal passe enda bedre en det vi gjorde i fjor. Kjørte meg litt vekk på Gran Canaria ved juletider og brukte litt tid på å justere meg inn igjen. Men hadde en veldig god sesong og fomen har vel aldri vært bedre. Målet nå er og bygge opp litt mer watt og noen kg ned. Som er vel omtrent det samme alle andre ønsker også....😃

Ny sykkel er også bestilt. Etter 2 år på Giant TCR er det tilbake til Giant Propel. Denne gangen nyheten med skivebremser. Den er ikke offentligjort enda så for ikke lov og legge ut bilder av den. Men om et par uker har vi både bilder og modeller klart. Kan love den blir helt vill😁


Syklen jeg nok kommer til og bruke mest tid på er denne.

Giant Anthem SL pro. En helt ny rittfulldemper som allerde er en prisvinner verden over. Når jeg ikke sitter på rulla blir det mye mengde på denne. Trente minimalt på racer i år faktisk. Med unntak av ukene i Syden er det aller neste av rolig treningen i skogen. Langt trivligere uten trafikk. Vinden blir også mindre i skogen.

Aurora Borealis 2018

Dette året har vi vært litt "nede". Altså vi som har kjørt har fått jobbe å svette så det holder. Men vi har vært litt få og ikke vært på toppen av pallen med unntak av Tyrifjorden rundt. Det blir nok store forandringer i troppen og målsetti her neste år. Rekordforsøk på Trondheim-Oslo betyr større tropp som er mer skjerpet fra 1.mai.

Kan ikke si for mye men kan låve fullt trøkk fra første tråkk!!

Gleder meg enormt og håper alle de andre er like trigget som meg inn mot denne sesongen!

Så om et par uker blir det mye svette,watt og muligens noen tårer også fra denne klovnen😀

Heng på😊

Likes

Comments

Da kom dommen på kneskaden jeg fikk under Jotunheimen rundt.

Kort fortalt så blir det hvile og Off road Finnmark går i vasken.

Men i steden for og deppe vil jeg heller gledes over sesongen i år. Full av gode minner med gode venner. Jeg klarte målet om og trene meg opp til og bli en av de safe, en av de som sitter inn på rittene. Det kan jeg takke Per Arne for og det småsjuke hue mitt som gidder holde på😀

Selv om laget totalt sett ikke har prestert som vi normalt gjør, har den lille kjernen som har vært med blitt enda sterkere. Det lover godt for 2018 hvor både gruppa vokser og målene blir større.

Denne gjengen altså...

Litt rart at de 6-8 gangene vi møtes året betyr så mye. Trener 15 timer i uken året rundt og vi treffes et par ganger utenom ritt. Men alikevel trigger dette så mye at en klemmer på igjen. Det må være folka..

Tusen takk for i år gutta. "Vi sees neste år" som Ole K. Rignes sa på banketten😀

Dette året blir mitt siste på dette nivået. Det skal også bli det beste! 2018 er året hvor rekordene skal settes,. Troppen blir utvidet med ryttere som trigges av Trondheim - Oslo. Trigges av fart og råskap. Det er det som skal til. Er knippe fantastiske ryttere som har råskapen og ydmykheten som skal til for å slå rekorden fra 2009.

Rart at noe så "kjedelig" som denne distansen betyr så mye! Helt siden jeg satt smålubben og uvitende om trening på kontoret til Henrik Oftedal har dette murret bak i hue. Han jobber som PT på Sats og skulle sette opp treningsprogram for meg.

"Hva er målet ditt?" sa han..... "Vinne Trondheim - Oslo og sette rekord"sa jeg. Noe stort mål og veeeldig langt frem i tid... Han sa bare uten en mine: "Det kan du!"

13 år etter er jeg nærmere målet en noen gang. Skjønte fort at måsettingen var hårete og rekorden er slått flere ganger siden da.

Men har aldri sluppet tanken,aldri tenkt at det ikke vil gå.

Nå er vi i ferd med og samle en gjeng unike mennesker som har samme mål av forskjellige grunner. Flere av de har den alt og mener den kan slås.

Så etter litt hvile nå, litt kos med familien og late dager blir det fullt fokus igjen fra 1.september.

Per Arne styrer treningen også denne sesongen. Vi bygger videre på jobben som er gjort.

Mine personlige mål

4kg ned

25watt opp

Ikke for jeg må,men for jeg vil!


Det er dette konkurrentene ser av oss neste år!

Tar blogg pause til sept. Så god sommer till alle som har fulgt med litt på hva denna nissen driver med😀


Heng på😀

Likes

Comments

Liten "krise" her nå.....

Krise er vel å ta i men for meg akkurat nå kaller jeg det krise...

Off road Finnmark er om 3 uker og her ligger jeg på såffan.

Vridningen i kne jeg fikk på Jotunheimen rundt er ikke bra.

Forsøkte en liten tur i går bare for og sjekke. Måtte snu etter 10min og gikk faktisk siste 20m til huset.

Fått bestilt MR og var så ivrig på svar at jeg satt i dag på venterommet bare for og vinne ut at jeg hadde møtt et døgn før tidlig😨

Det kan jo være klovnen som har halsbrann!!!????

Får bare hvile denne uka og få et svar fra MR. Er det noe jeg er sikkelig dårlig på et det venting. Nå må jeg i tilegg slappe av lizzom....HAT!


Selger dette smykket nå..

Giant TCR SL 0

Str. M/L

Dura ace di2

Giant carbon integrert styre

Duke 1814 carbon tubular hjulsett

Quarq Dzero watt krank.

Gi lyd om du vil ha "ny" sykkel...Brukt stort sett 4 uker på GC og ritt. Har trent for det meste i skauen så har få mil totalt.

Hviler litt jeg......😦😤

Likes

Comments

The wild bunch!

Magiske øyebilkk og opplevelser kommer ikke av seg selv. Jotunheimen rundt og rittleder Håkon Nesset klarer skape dette år etter år. Nå også for oss som liker lagkonkurranse. Det blir noe helt spesielt når 6 stk skal kjøre så langt og lenge. Vi kommer tettere på hverandre og samholdet blir ekstremt viktig. Noe som skulle vise seg bli avgjørende for at vi vant denne gangen.

Men før jeg begynner min fortelling om rittet.....

Vi stilte til start med mål om og sette rekord. Et hårete mål som vi ikke klarte. Grunnen er enkel:

VI SYKLET IKKE FORT NOK!!

Ferdig snakka. Skal du vinne må du sykle fortest og skal du slå rekorder må du sykle raskere en den/de som har rekorden.


Vi kom til Lærdal tidlig og hadde god tid til det meste. Alle var vel egentlig klar for å kjøre med engang. Eirik og Janna sørget for fylling av flasker merking av mat osv. Disse kara fulgte oss hele veien og gjorde en fantastisk jobb med langing og oppmuntring.

2 spente og 2 klovner😀


Forsøkte duppe av litt før start i bilen. Ble ikke all verdens søvn. Men fikk da eier litt ned. De andre gutta på i sovepose på gresset utenfor Kiwi. Litt av et syn for Japanere med fotofetisj 😁

Sånn...Endelig rittstart. Siste lag ut av 12 som stilte til start. Rye gutta 15 min før og Mosjonsklubben fra Nedre Lågen 30 min før. Men det var kun klokka vi kjørte mot.

Vi sette i gang med rulle og klemte på mot Filefjell. Fikk en fin flyt og alt så og kjentes bra ut. Vi hadde på forhånd avalt at jeg skulle ligge på ca.320w i de lengre bakkene. Den planen røyk i første kneik hvor vi var til tider over 400watt.

Crap tenkte jeg. De andre ser uforskremmet pigge ut. Nå er jeg av før det starter tenkte jeg. Så flatet det litt ut igjen og da går det fint igjen. Når de første virkelig stigningene starter er det på'n igjen.. 350-370w 😨

Det går for fort sier jeg. "Legg deg bak" kom det fra slakter'n... Han var helt ustoppelig og pigg så tenkte her var det bare og lystre. Men det skulle vise seg at det var flere som synes det gikk fort. Bjarte kom bak og like etter Øystein. Sånn ja... 3 mann på hæla med 40 mil igjen😨

Vi roet litt ned,men bare litt. Vi lå helt på grensen men kjørte på. For min del vet jeg at jeg karrer hente meg inn i lettere terreng. Bjarte fikk det etterhvert fryktelig tungt. Kastet opp og fikk ikke inn mat. Forsøkte oppmuntre litt oppover dalen men skjønte at han hadde det forferdelig.

Hold ut til lettere terreng sa jeg. Så skal vi ta igjen og riste han lille muggen ned mot Fagernes.☺

Så fikk Øystein trøbbel. Oppkast og klarte ikke ta inn næring.

Endelig på toppen av Filefjell. Det løsner for min del. Geir , Martin og Rune M virker uberørt. Vi får en skundering på at vi hadde kjørt inn Rye med 6 min på første 5mila...

Ned mot Fagernes går det tidvis fort. Vi er 4- 5 som kjører. Bjarte og Øystein sliter fortsatt men gir seg ikke. Etterhvert går Bjarte helt tom og må slippe.

Vi passerer Fagernes og tar en kjapp stopp rett etter. Pisser og fyller på med mat og drikke. En kompis og kone dukker opp og heier på oss. Kjempekult😀

Strekket opp mot Beito liker jeg veldig godt og gleder meg til og kjøre her. Rulla fløyt til tider veldig bra også. Øystein sleit sikkelig nå. Han "brøyt" og "brøyt" men ga seg aldri. Det vil si han ga seg et par ganger. Men når Eirik skriker at du skal ta deg sammen så lystrer du! Tror Øystein ble livredd og bare beit seg fast i fare for juling😀

Spøk til side. Det Øystein presterte fra Fagernes, over Fløya og ned til Lom er det råeste jeg noen gang har sett. I 6 lange timer ville han bryte. Hente seg inn og til slutt vinne.... Helt vilt.

Etterhvert var vi oppe på Fløya. Rask stopp med påfyll og på med klær. Vi holdt litt igjen for og ha med Øystein over. Da vi så Rye sin bil foran oss ble det litt vanskelig men Geir tok litt ansvar og passet på at vi ikke kjørte fra.

Så ned av Fløya så vi lyset fra Rye gutta. De kjørte fra litt nedover men vi hadde god kontroll. På dette partiet og til nedkjøringen etter Lemonsjøen hadde jeg knallbein. Passer meg perfekt og hadde lyst til å kjøre hardere.

Vi kneppet innpå Rye i hver kneik og til slutt tok Geir føringen forbi. Den var litt "slapp"😊 så var på vei opp for og klemme på litt ekstra. "Nå gir du deg. Legg deg inn igjen" kom det fra Øystein.

Bratt nedkjøring og jeg er håpløst pingle på vårt føre. Ligger et stykke bak de fremste med Geir bak meg. Trodde han passet på meg litt men han frøys sikkelig ned der.

180 grader sving i bånn og da skjer det.

Trår på et vis feil og vrir kne. Sinnsykt vondt og mista brått all kraft i venstre beinet. Til tider desperat vondt. Må legge meg bak og signaliserer at bilen må opp. Trenger paracet. Sier til gutta at jeg må klikke ut foten i neste bakke. Prøver riste litt. Janna langer meg 2 Paracet og ligger bak til de virker. Passerer Lom og begynner på Sognefjell. Enda værre i motbakke. Prøver litt på slettene igjen men har ikke kraft i beinet og gjør satans vondt. Bak igjen... Innser at det er over. Men prøver henge på litt til .

Tenkte på Øystein og hvor lenge han hadde vondt. Kan jo gå over håper jeg. Men neste kneik ble bare værre. Rett i bilen...Skuffa men sånt skjer.

Rett etterpå ser vi Geir sige bakover. Nei nei..Nå er det kritisk. 3 mann må inn og nå har vi ikke flere og spille på.


11mil igjen. Kaldt og regn over fjellet. Gutta kjemper som løver. Rulle opp fjellet. Skulle gjerne vært mer aktiv med heia rop og langing.Men kne ble bare værre og klarte faktisk ikke gå. Bilturen ble et helvete....

Gutta over toppen og kjørte forbi Lågen kara før nedkøringen. Rask stopp igjen og nå røyner det på for gutta. Må ha hjelp til klær og fryser,skjelver og rister.

Kommer seg ned og samarbeider fantastisk bra. Gjevn og fin flyt helt inn til Sogndal.

Vinner med god margin til neste lag.

Nå skulle det kommet noen fine bilder av gutta som sikret seieren. Men tlf streiker😨

Vil igjen takke Eirik og Janna. Frode og Lene som heiet. Alle andre som stod langs veien midt på natta og ropte. De vi passerte som heiet. Morten på Fløya med bobilen.. Utrolig mye folk i fjellet som så på. Det gjør turen ekstra spesiell.

Vi lærte endel denne gangen. Nyttige erfaringer til neste år. Ja, for vi må jo tilbake. Fikk vandrepokal og den må jo ikke glippe😀

Rekorden er mulig og tukte selv med bare 6 mann. Det er bare en ting og gjøre med det:

SYKLE FORTERE!!


Heng på😊

Jøss.....Virker igjen😀

Så var det hu her da.....

Sørget for at Aurora Boreails fikk en seier til. Skulle bare"kose" seg på tur med pappae sin. Se hva kroppen tålte og ikke stresse med tiden. Vant like godt med nesten 1 time på neste dame.


Tror hun også var eneste over fjellet uten hansker😨😨😨

Foto: Ola Morken

Likes

Comments