Header

Hoy Hoy hoy!!!

Sommeren er på hell og det nærmer seg tid for oppkjøting mot 2018.

Vel, det er vel mange som har både Birken og andre ting igjen og kjøre. Men min sesong slutter som regel tidlig.

Etter Jotunheimen rundt har ikke alt godt etter planen. Måtte stå av rittet med et kne som ikke ville mer. Etter mye hvile og flere forsøk på setet har det bare blitt værre. Runners Knee er dommen og det betyr hvile. Satte bort syklen og går til massasje annenhver dag + tøying og runder på foamroller. Denne uka har vært tøff for beinet med mye juling. Trykkbølge behandling på KFA i Drammen. Mange som utfører trykkbølge,men ingen gjør det som Frank!

En uke til med behandlinger så håper jeg det er mulig og prøve seg litt på sykkel igjen.

Merker fort at formen synker etter noen uker fri. Det stresser meg egentlig lite. Det er bedre å bli helt kvitt plagene så jeg får en god oppkjøring i høst/vinter en og måtte bryte av igjen om et par mnd.

Planen var mange timer rolig i august og komme ned et par kg. til 1. Sept. Hadde håpet og starte 4kg mindre og litt mer watt en i fjor. Nå er det bare vekta jeg kan forsøke gjøre noe med. Foreløpig leder jeg på vekta og er ihvertfall i skrivende stund 2kg lettere en i fjor.

Det er litt småtøft når en ikke kan trene og holde vekt samtidig. Når forbruket går ned 1500kcal om dagen må også inntaket ned ...Enkel matte og enkelt i teorien.... Praksisen er noe tøffere😉Men med litt fokus klarer man det meste bare man vil nok!!

Mens vi venter er terrorboden klargjort med rullesykler og Per Arne har også denne sesongen ansvar for å få tjukken i form😀

Et litt annerledes program i denne sesongen. Vi justerte litt i forhold til hvordan jeg opplevde fjorårets program. Enda mer periodisering som enkelt betyr mer intervall i kapasitets uker,mer hvile i hvileuker og mer mengde i mengde ukene..

Tror dette skal passe enda bedre en det vi gjorde i fjor. Kjørte meg litt vekk på Gran Canaria ved juletider og brukte litt tid på å justere meg inn igjen. Men hadde en veldig god sesong og fomen har vel aldri vært bedre. Målet nå er og bygge opp litt mer watt og noen kg ned. Som er vel omtrent det samme alle andre ønsker også....😃

Ny sykkel er også bestilt. Etter 2 år på Giant TCR er det tilbake til Giant Propel. Denne gangen nyheten med skivebremser. Den er ikke offentligjort enda så for ikke lov og legge ut bilder av den. Men om et par uker har vi både bilder og modeller klart. Kan love den blir helt vill😁


Syklen jeg nok kommer til og bruke mest tid på er denne.

Giant Anthem SL pro. En helt ny rittfulldemper som allerde er en prisvinner verden over. Når jeg ikke sitter på rulla blir det mye mengde på denne. Trente minimalt på racer i år faktisk. Med unntak av ukene i Syden er det aller neste av rolig treningen i skogen. Langt trivligere uten trafikk. Vinden blir også mindre i skogen.

Aurora Borealis 2018

Dette året har vi vært litt "nede". Altså vi som har kjørt har fått jobbe å svette så det holder. Men vi har vært litt få og ikke vært på toppen av pallen med unntak av Tyrifjorden rundt. Det blir nok store forandringer i troppen og målsetti her neste år. Rekordforsøk på Trondheim-Oslo betyr større tropp som er mer skjerpet fra 1.mai.

Kan ikke si for mye men kan låve fullt trøkk fra første tråkk!!

Gleder meg enormt og håper alle de andre er like trigget som meg inn mot denne sesongen!

Så om et par uker blir det mye svette,watt og muligens noen tårer også fra denne klovnen😀

Heng på😊

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Da kom dommen på kneskaden jeg fikk under Jotunheimen rundt.

Kort fortalt så blir det hvile og Off road Finnmark går i vasken.

Men i steden for og deppe vil jeg heller gledes over sesongen i år. Full av gode minner med gode venner. Jeg klarte målet om og trene meg opp til og bli en av de safe, en av de som sitter inn på rittene. Det kan jeg takke Per Arne for og det småsjuke hue mitt som gidder holde på😀

Selv om laget totalt sett ikke har prestert som vi normalt gjør, har den lille kjernen som har vært med blitt enda sterkere. Det lover godt for 2018 hvor både gruppa vokser og målene blir større.

Denne gjengen altså...

Litt rart at de 6-8 gangene vi møtes året betyr så mye. Trener 15 timer i uken året rundt og vi treffes et par ganger utenom ritt. Men alikevel trigger dette så mye at en klemmer på igjen. Det må være folka..

Tusen takk for i år gutta. "Vi sees neste år" som Ole K. Rignes sa på banketten😀

Dette året blir mitt siste på dette nivået. Det skal også bli det beste! 2018 er året hvor rekordene skal settes,. Troppen blir utvidet med ryttere som trigges av Trondheim - Oslo. Trigges av fart og råskap. Det er det som skal til. Er knippe fantastiske ryttere som har råskapen og ydmykheten som skal til for å slå rekorden fra 2009.

Rart at noe så "kjedelig" som denne distansen betyr så mye! Helt siden jeg satt smålubben og uvitende om trening på kontoret til Henrik Oftedal har dette murret bak i hue. Han jobber som PT på Sats og skulle sette opp treningsprogram for meg.

"Hva er målet ditt?" sa han..... "Vinne Trondheim - Oslo og sette rekord"sa jeg. Noe stort mål og veeeldig langt frem i tid... Han sa bare uten en mine: "Det kan du!"

13 år etter er jeg nærmere målet en noen gang. Skjønte fort at måsettingen var hårete og rekorden er slått flere ganger siden da.

Men har aldri sluppet tanken,aldri tenkt at det ikke vil gå.

Nå er vi i ferd med og samle en gjeng unike mennesker som har samme mål av forskjellige grunner. Flere av de har den alt og mener den kan slås.

Så etter litt hvile nå, litt kos med familien og late dager blir det fullt fokus igjen fra 1.september.

Per Arne styrer treningen også denne sesongen. Vi bygger videre på jobben som er gjort.

Mine personlige mål

4kg ned

25watt opp

Ikke for jeg må,men for jeg vil!


Det er dette konkurrentene ser av oss neste år!

Tar blogg pause til sept. Så god sommer till alle som har fulgt med litt på hva denna nissen driver med😀


Heng på😀

Likes

Comments

Liten "krise" her nå.....

Krise er vel å ta i men for meg akkurat nå kaller jeg det krise...

Off road Finnmark er om 3 uker og her ligger jeg på såffan.

Vridningen i kne jeg fikk på Jotunheimen rundt er ikke bra.

Forsøkte en liten tur i går bare for og sjekke. Måtte snu etter 10min og gikk faktisk siste 20m til huset.

Fått bestilt MR og var så ivrig på svar at jeg satt i dag på venterommet bare for og vinne ut at jeg hadde møtt et døgn før tidlig😨

Det kan jo være klovnen som har halsbrann!!!????

Får bare hvile denne uka og få et svar fra MR. Er det noe jeg er sikkelig dårlig på et det venting. Nå må jeg i tilegg slappe av lizzom....HAT!


Selger dette smykket nå..

Giant TCR SL 0

Str. M/L

Dura ace di2

Giant carbon integrert styre

Duke 1814 carbon tubular hjulsett

Quarq Dzero watt krank.

Gi lyd om du vil ha "ny" sykkel...Brukt stort sett 4 uker på GC og ritt. Har trent for det meste i skauen så har få mil totalt.

Hviler litt jeg......😦😤

Likes

Comments

The wild bunch!

Magiske øyebilkk og opplevelser kommer ikke av seg selv. Jotunheimen rundt og rittleder Håkon Nesset klarer skape dette år etter år. Nå også for oss som liker lagkonkurranse. Det blir noe helt spesielt når 6 stk skal kjøre så langt og lenge. Vi kommer tettere på hverandre og samholdet blir ekstremt viktig. Noe som skulle vise seg bli avgjørende for at vi vant denne gangen.

Men før jeg begynner min fortelling om rittet.....

Vi stilte til start med mål om og sette rekord. Et hårete mål som vi ikke klarte. Grunnen er enkel:

VI SYKLET IKKE FORT NOK!!

Ferdig snakka. Skal du vinne må du sykle fortest og skal du slå rekorder må du sykle raskere en den/de som har rekorden.


Vi kom til Lærdal tidlig og hadde god tid til det meste. Alle var vel egentlig klar for å kjøre med engang. Eirik og Janna sørget for fylling av flasker merking av mat osv. Disse kara fulgte oss hele veien og gjorde en fantastisk jobb med langing og oppmuntring.

2 spente og 2 klovner😀


Forsøkte duppe av litt før start i bilen. Ble ikke all verdens søvn. Men fikk da eier litt ned. De andre gutta på i sovepose på gresset utenfor Kiwi. Litt av et syn for Japanere med fotofetisj 😁

Sånn...Endelig rittstart. Siste lag ut av 12 som stilte til start. Rye gutta 15 min før og Mosjonsklubben fra Nedre Lågen 30 min før. Men det var kun klokka vi kjørte mot.

Vi sette i gang med rulle og klemte på mot Filefjell. Fikk en fin flyt og alt så og kjentes bra ut. Vi hadde på forhånd avalt at jeg skulle ligge på ca.320w i de lengre bakkene. Den planen røyk i første kneik hvor vi var til tider over 400watt.

Crap tenkte jeg. De andre ser uforskremmet pigge ut. Nå er jeg av før det starter tenkte jeg. Så flatet det litt ut igjen og da går det fint igjen. Når de første virkelig stigningene starter er det på'n igjen.. 350-370w 😨

Det går for fort sier jeg. "Legg deg bak" kom det fra slakter'n... Han var helt ustoppelig og pigg så tenkte her var det bare og lystre. Men det skulle vise seg at det var flere som synes det gikk fort. Bjarte kom bak og like etter Øystein. Sånn ja... 3 mann på hæla med 40 mil igjen😨

Vi roet litt ned,men bare litt. Vi lå helt på grensen men kjørte på. For min del vet jeg at jeg karrer hente meg inn i lettere terreng. Bjarte fikk det etterhvert fryktelig tungt. Kastet opp og fikk ikke inn mat. Forsøkte oppmuntre litt oppover dalen men skjønte at han hadde det forferdelig.

Hold ut til lettere terreng sa jeg. Så skal vi ta igjen og riste han lille muggen ned mot Fagernes.☺

Så fikk Øystein trøbbel. Oppkast og klarte ikke ta inn næring.

Endelig på toppen av Filefjell. Det løsner for min del. Geir , Martin og Rune M virker uberørt. Vi får en skundering på at vi hadde kjørt inn Rye med 6 min på første 5mila...

Ned mot Fagernes går det tidvis fort. Vi er 4- 5 som kjører. Bjarte og Øystein sliter fortsatt men gir seg ikke. Etterhvert går Bjarte helt tom og må slippe.

Vi passerer Fagernes og tar en kjapp stopp rett etter. Pisser og fyller på med mat og drikke. En kompis og kone dukker opp og heier på oss. Kjempekult😀

Strekket opp mot Beito liker jeg veldig godt og gleder meg til og kjøre her. Rulla fløyt til tider veldig bra også. Øystein sleit sikkelig nå. Han "brøyt" og "brøyt" men ga seg aldri. Det vil si han ga seg et par ganger. Men når Eirik skriker at du skal ta deg sammen så lystrer du! Tror Øystein ble livredd og bare beit seg fast i fare for juling😀

Spøk til side. Det Øystein presterte fra Fagernes, over Fløya og ned til Lom er det råeste jeg noen gang har sett. I 6 lange timer ville han bryte. Hente seg inn og til slutt vinne.... Helt vilt.

Etterhvert var vi oppe på Fløya. Rask stopp med påfyll og på med klær. Vi holdt litt igjen for og ha med Øystein over. Da vi så Rye sin bil foran oss ble det litt vanskelig men Geir tok litt ansvar og passet på at vi ikke kjørte fra.

Så ned av Fløya så vi lyset fra Rye gutta. De kjørte fra litt nedover men vi hadde god kontroll. På dette partiet og til nedkjøringen etter Lemonsjøen hadde jeg knallbein. Passer meg perfekt og hadde lyst til å kjøre hardere.

Vi kneppet innpå Rye i hver kneik og til slutt tok Geir føringen forbi. Den var litt "slapp"😊 så var på vei opp for og klemme på litt ekstra. "Nå gir du deg. Legg deg inn igjen" kom det fra Øystein.

Bratt nedkjøring og jeg er håpløst pingle på vårt føre. Ligger et stykke bak de fremste med Geir bak meg. Trodde han passet på meg litt men han frøys sikkelig ned der.

180 grader sving i bånn og da skjer det.

Trår på et vis feil og vrir kne. Sinnsykt vondt og mista brått all kraft i venstre beinet. Til tider desperat vondt. Må legge meg bak og signaliserer at bilen må opp. Trenger paracet. Sier til gutta at jeg må klikke ut foten i neste bakke. Prøver riste litt. Janna langer meg 2 Paracet og ligger bak til de virker. Passerer Lom og begynner på Sognefjell. Enda værre i motbakke. Prøver litt på slettene igjen men har ikke kraft i beinet og gjør satans vondt. Bak igjen... Innser at det er over. Men prøver henge på litt til .

Tenkte på Øystein og hvor lenge han hadde vondt. Kan jo gå over håper jeg. Men neste kneik ble bare værre. Rett i bilen...Skuffa men sånt skjer.

Rett etterpå ser vi Geir sige bakover. Nei nei..Nå er det kritisk. 3 mann må inn og nå har vi ikke flere og spille på.


11mil igjen. Kaldt og regn over fjellet. Gutta kjemper som løver. Rulle opp fjellet. Skulle gjerne vært mer aktiv med heia rop og langing.Men kne ble bare værre og klarte faktisk ikke gå. Bilturen ble et helvete....

Gutta over toppen og kjørte forbi Lågen kara før nedkøringen. Rask stopp igjen og nå røyner det på for gutta. Må ha hjelp til klær og fryser,skjelver og rister.

Kommer seg ned og samarbeider fantastisk bra. Gjevn og fin flyt helt inn til Sogndal.

Vinner med god margin til neste lag.

Nå skulle det kommet noen fine bilder av gutta som sikret seieren. Men tlf streiker😨

Vil igjen takke Eirik og Janna. Frode og Lene som heiet. Alle andre som stod langs veien midt på natta og ropte. De vi passerte som heiet. Morten på Fløya med bobilen.. Utrolig mye folk i fjellet som så på. Det gjør turen ekstra spesiell.

Vi lærte endel denne gangen. Nyttige erfaringer til neste år. Ja, for vi må jo tilbake. Fikk vandrepokal og den må jo ikke glippe😀

Rekorden er mulig og tukte selv med bare 6 mann. Det er bare en ting og gjøre med det:

SYKLE FORTERE!!


Heng på😊

Jøss.....Virker igjen😀

Så var det hu her da.....

Sørget for at Aurora Boreails fikk en seier til. Skulle bare"kose" seg på tur med pappae sin. Se hva kroppen tålte og ikke stresse med tiden. Vant like godt med nesten 1 time på neste dame.


Tror hun også var eneste over fjellet uten hansker😨😨😨

Foto: Ola Morken

Likes

Comments

Sånn nå er det gjort. Siste intervall før Jotunheimen rundt. Siste langtur er unnagjort og lite en får gjort med formen nå. Skrotten føles ok men gjør den det på fredag ?

Søndag ble siste langur i godt selskap på fulldemper. 4- 5 timer i Mr Lien sine hjemtrakter. Forsøkte holde pulsen nede men det er ikke like lett i tekniske partier og i bratte bakker. Men gikk fint selv om jeg var innom sone 2 noen få ganger. Beina var helt suverene. Hadde lyst på å gi gass og det er et godt tegn😁


Mandag ble det et par timer igjen med "mandagsklubben". Veldig gøy med så mange som møter. Kred til Eirik og Kent som er primus motor for dette tilbudet som går fra Letohallen hver mandag kl.18.00. Tilbudet er for alle og alle nivåer som liker sykle i skogen på lett  sti.

Eirik er også sjef for støtteapparat i Team Aurora Borealis. Han kjører bil for oss i helgen og har med seg Janna. En gammel kompis som har vært med i støtteapparatet siden i fjor.

Gutta skal sørge for langing og oppmuntring underveis. Sistnevnte trenger vi skkert mye av😀

Beina "fløy" litt på m-klubben denne mandagen og pulsen lå mye mellom 85-100..Snittpuls under 100 er godkjent.

I dag derimot.....

Tok med "Kaffe Lars" på 4 drag rett bak huset. Bratt bakke på sti med noen tekniske partier.

Klarte dagens plan..Kjøre beina litt i senk. Denne lille kneika hater jeg sikkelig. Alt for bratt og det er det jeg er aller dårligst på. Trenger mer tid her mot off700!!!

14min i sone 4..Perfekt!!

I morgen blir det ny runde hos Siw med litt terror på beina. Etterfulgt av 1,5 lett visp.

Torsdag reiser vi opp til Filefjell og møter resten av gjengen. Liten lett tur bare for og teste sykler og nye hjul.

Duke 1814 33mm tubular. Rå klatrehjul på 1150gr. Dønn stive og triller fantastisk bra. Bygges i dette øyeblikk spesielt til dette rittet.

Så nå håper vi kaptein "Slakter'n har gjort jobben og styrer oss inn til ny rekord lørdag morgen. Hårete mål og det er en grunn til at Tronn sin tid fortsatt står etter 13 år.

En annen ting er at det stiller et par andre lag som vi vet kjører fort. En skal heller ikke glemme fellesstarten hvor det stiller en haug med sterke ryttere. Plutselig blir vi sikkelig rævkjørt av et brudd med hardinger. Vi tar ingenting på forhånd og vet det blir tøft.

Følg med på Aurora Borealis som Facebook side for oppdateringer igjennom kvelden og natten.

Phu. ...It's hard to be a nissemann😁


Heng på😊

Likes

Comments

Sånn...Endelig kan jeg begynne slippe opp litt. Ble et par tøffe uker med mye og hard trening. Avsluttet på søndag med 13mil og 1850 høydemeter. Litt strekk i kjeden for å finne farten i bakkene når årets høydemål på landeveien kommer om ei drøy uke.

Jotunheimen rundt Norges tøffeste landeveis ritt blir det kaldt. 430km over fjell og ned i daler. Brutal løypeprofil og rått landskap. Start fredag kveld ca.kl.20.45....

Natta tilbringer over Valdresfløya og ned mot Lom. Ofte kaldt,ned mot 0 grader....Regn og tåke...Har aldri vært kaldere på sykkel en på dette strekket...

Sognefjellet.....Gidder ikke skrive om det engang...Det må oppleves...Tok fri på mandag og det var digg. Beina er rimelig stinne og bestilte 4 timer hos Siw på rappen.. Nå skal grumset ut. Burde gjort det for lenge siden men tiden strekker ikke til. Har god erfaring med sikkelig "juling" uka før.

Trilla er par timer + i dag med fruen. Hun var ute 9mil på moran og slang seg med en tur til. Fint og se at det går fremover og at hun tåler mer og mer trening. Håpet er at vi kan komme igang med systematisk trening til høsten. Nå blir det mest på "feelingen" og etter dagsform.

Må si jeg er mektig imponert over iveren til og komme tilbake i form på denne dama. Over 2 år med motgang etter kyssesyke med påfølgende ME diagnose er ikke bare og riste av seg. Det tar tid og er mentalt fryktelig tøft og takle. Halve livet er sykkel , vi jobber med sykkel, alle vi kjenner sykler..... Så er man plutselig ikke endel av det lengre... Når du blir sjuk av og stå opp er veien lang tilbake...

Men nå ser det ut til at vi kan se frem og at det faktisk kan være mulig å komme tilbake for fullt i 2018.

Veldig gøy at hun også sykler Jotunheimen rundt med pappaen sin. Hun har vunnet flere ganger men nå blir det for og teste kroppen og prøve kose deg over fjellet😀

Endelig et snev av sommer på dagens kveldstur 😊

Bruker for det meste endten grusracer eller fulldemper på turene ute. Har faktisk aldri syklet så lite på racer før. Er jo mye trivligere i skogen uten biler og mas.

I morgen blir det faktisk på rulla igjen. Selv om jeg slipper opp blir det 3- 4 knallharde rulle økter også kommende dager.. Onsdag - fredag- søndag og tirsdsag er planen. I mellom 2 timer lette vispe økter.

Så får vi se om go-beina kommer snikende....

Heng på😁

Likes

Comments

Jotunheimen rundt laget....Bjarte er ikke med på bildet.

Vondt

Etter Styrkeprøven har planen vært og kjøre seg litt i senk. Øke timer og endel hardt. Har ikke tatt noen fridager denne uken. Mandag en rolig tur på fulldemper er par timer.

Torsdag ble det tøffe bakkeintervaller og kjente at beina ikke var 100% enda.. Flott med mere juling😁

Onsdag tok jeg hardtailen på moran og kjørte en fin tur med litt bakker. Rolig og litt tunge gir.

På kvelden ble det er par timer til på fulldemper. Selv om det gikk rolig merket jeg godt kjøret den siste tiden.


Hardt igjen på planen i dag....Tok med Børsa på MTB og vi planla et lengre drag i kupert terreng på grus.

Pang....Dro i gang og beina var helt gele. .. Vrak.no.

Hadde ikke Børsa vært med hadde jeg gitt meg tvert! Men pina meg igjenom økta. For at beina virkelig skulle få kjørt seg tok vi et drag avslutningsvis opp Minneåsen.

NÅ er skrotten kyllingbeina slitne..... Tar fri i morgen Så litt mer juling i helgen😀

Heng på😊

Likes

Comments

Sånn da var det over for i år. Styrkeprøven er historie og vi "ses neste år" som Ole Kristian Rignes sa etter banketten i går.

Litt rart at enkelte av oss legger ned mengder med trening og tid for 4-5 ritt. Men det er utrolig gøy og ikke minst en fantastisk gjeng😀

Gårsdsgens ritt vet de fleste hvordan gikk. Tett kamp hele veien mellom de fire fremste lagene. Men etter Minnesund skilte det seg fort ut hvem som hadde trøkk igjen. Normalt pleier vi ha gode avsluttninger og øke mot slutten. I går var vi ikke i nærheten. Etter velten i Feiring som vi tapte endel på , både folk og tid var det lite futt igjen. 11-12 mann igjen hvor noen har helt på stålet. Lurte et øyeblikk på om vi skulle klare få 11 man i mål. Det klarte vi med et nødskrik.

For min egendel var det en god dag på setet og sett hele veien i rulla. Tror aldri jeg har spist så mye gel på et ritt noen gang😁 Tom for drikke ved Dal men det gikk greit. Små tørr i kjeften når vi kom inn og skuffelsen var stor over det som ble servert i Valhall.

Lapskaus til frokost og en boks med noe som ikke einer seg på trykk........

Øl til lunsj på Egon i Karl Johan har mer innafor😀Vi gratulerer Sandnes med seieren og godt disponert løp!

Så hva nå?

Jo nå blir det og holde formen og beina igang. Om 3 uker er det Jotunheimen rundt. Vi kjører lagkonkurransen med 6 stk. på laget. Er helt annet løp hvor starten er fredag kveld og vi sykler 430 km igjennom natten. Målet er rekord som er 12t 28 min satt av vår lagleder og kaptein Tronn Skjerstad for mange år siden.

Har vi været med oss så tror jeg dette mannskapet kan ta den:

Bjarte Vethe

Rune M. Johansen

Øystein Ask jem

Martin Støvern

Geir Lien.

Geir stepper inn for Jan Olav Beitmyren som har uheldig i velt på trening og tok kravebeinet😨 Veldig synd men Geir er ingen dårlig erstatter😊

Så skal jo selvfølgelig klatregeita Hertugen være med.


Fikk trillet oss en tur i dag også. Et par timer lufting av nepa etter gårsdagens bankett har ikke dumt😀


Heng på😀

Likes

Comments

Nå nærmer vi oss raskt mot Styrkeprøven. Vi stiller 20 mann tross sjukdom og uhell. 2 habile ut på tampen med kravebeinsbrudd og sjukdom. Erstattes av....2 habile😊

Godt og ha noen reserver i troppen som stepper inn på kort varsel!

Blir faktisk første rittet i år vi stller fullt mannskap. Det trenger vi! Konkurransen i år blir knallhard med 2 lag sørfra med meget sterke folk. Så har vi Kjekkas gutta som er blodtrimma i år. Så har vi det som kan komme uventet. Som i fjor da Lillehammer plutselig kom inn fra vingen og kuppet 2 plassen.

Kl.05.20 trår vi igang med våre krigere. Ca. 4 timer etterpå kan vi gjøre opp regnskapet for her er ingenting avgjort på forhånd. Mellom 1 til 4 plass vil det kun skille sekunder.

Etter Tyrifjorden rundt som ble et helvete med ribbeinsbrist tok jeg fri noen dager. Litt rolig visp på rulle og et par turer ute.

Torsdag ville jeg prøve ta i litt igjen og kjørte 4x8min på Ca.330w. Det funker fint og pulsen lå mitt i sone 3 på 2 siste dragene. Kjente ikke noe til the ribbs så lenge jeg satt rolig og ikke på høy puls.

Fri fredag.

I helgen var Hansen og jeg på fotballcup i Tønsberg området. Fikk en knallfin tur til Verdens ende på lørdag. Fantastisk godt tilrettelagt for syklister i Vestfold. Sykkelstier hele veien. Fikk 77km og 2t 40min på MTB😀

Søndag til jeg sjasen på og dra til litt på rulla. 4x5min med økende watt... Funket perfekt 😁


Mandag 1 time visp på rulla før jobb og en tur med mandagsklubben på kvelden.

I dag ble det Kopperudåsen x5. La meg på ca.400w og økte litt mot slutten. Kjente ikke noe til the ribbs og frismelder meg sjøl.

I morgen blir det 2 x 2 timer rolig. Morgen og kveld.

Torsdag blir det en god pes økt og en kort liten tur på fredag med noen korte drag.

Så erre dags.......


​Heng på😊

Likes

Comments

Ligger litt småskuffa på såffan og synes synd på meg sjæl😨

Ribbeinet er ikke bra og skjønner at ukens hardøkter utgår. Det går fint å trille rolig men vil ikke belaste noe ekstra nå. Tror at formen er på plass men skulle gjerne tatt i litt også. Detter fort når en kutter ut intervaller. Får håpe at jeg kan dra på litt igjen neste uke. Trenger noen korte harde før Lillehammer.Mandag dro vi en gjeng inn til Torsætra på Totenåsen. Ca.10mil på MTB. Supert selskap og fikk 4 timer i rolig tempo. Ville bruke økta litt fornuftig og holdt godt igjen i bakkene innover åsen .Endte på 102 i snittpuls.

Tirsdag tok jeg en runde på rulla. 1 time visp på 215watt.

På ettermidagen ble mor med på en liten tur på MTB. Bare rolig rundt en time +

Fridag i dag og håper på litt bedre vær for en 3 timer i morgen.

Som i fjor kjører laget på Duke 1814 hjul. 55mm tubular med keramiske lager. Vekt 1290gr.

Utrolig gøy at alle gutta er knallfornøyd med hjulene. Nå har flere av gutta også kjøpt seg Clincher hjul til trening med lavere profil.Så da er vel de fornøyd med det vi leverer😀

Sykkelvalget i år er en Giant TCR SL 0

Str. M/L

Wattkrank fra Quarq og Abdolute black ovale drev.

( The Duke Sport er billigst i Norge på Quarq)

Fantastisk sykkel med utrolig respons. Dønn stiv men alikevel god comfort. Flere på laget bruker også denne rammen.

Vekta på min sykkel med Duke 1814 hjul ul ligger på 6,6kg ink pedaler og flaskeholdere😀

Heftig😊


Sååååååååå da får jeg bare vente på bedre tider og håpe det tror fort.

Heng på😊

Likes

Comments