Header

För två dagar sedan tog mitt utbytesår slut. Det var svårare att lämna än vad jag hade trott. Att säga hejdå till ett helt liv var inte lätt men nu är det nya äventyr som börjar. Min familj kom på torsdagen den 18 juni. När jag såg dem var det som att en bit av mig föll tillbaka på plats. Jag brast ut i tårar och det var så skönt att krama dem igen. I 4 dagar så spenderade vi tid med min värdfamilj vilket var hur mysigt som helst och på måndagen var det dags att säga hejdå. Jag saknar dem redan men jag vet att vi ses igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag kl 12 lämnade jag och min värdfamilj Kewanee och åkte mot Washington D.C där de har släktingar som bor. Vi åkte bara halvvägs idag så nu ligger jag, Ali och Lizzy tillsammans i en stor dubbelsäng i Ohio och ska sova. Vi är totalt 7 personer som åker tillsammans i vår bil vilket gör det väldigt trångt. Jag, Ali och Lizzy sitter allra längst bak bredvid varandra, Matt och deras farmor sitter i mitten och Margaret och Craig sitter längs fram. Det var inte alls lika jobbigt som jag trodde att det skulle vara, i början av resan så satt vi och pratade ett tag och lekte lite lekar sen så sov vi typ resten av tiden. Är så tacksam att min värdfamilj tar med mig på sånna här resor, att jag får se så pass mycket av USA under mitt utbytesår.

Likes

Comments

Så efter själva graduation ceremonin var det dags för mitt, Alis och Toris graduation paty. Tror det kom över 200 gäster, både kompisar, lärare och släktingar. Jag kände knappt hälften av de som kom, men det var extremt kul ändå! Det fanns massa mat, tårta och godis. Jag, Ali och Tori hade var sitt bord med massor av bilder, en gästbok och priser som vi vunnit. Vi stod i princip upp under 2 timmar och hälsade alla gäster välkomna. Jag hade en tröja som många av mina kompisar signade och så skrev många människor gulliga meddelanden i min bok. Jag fick även massor av kort med ännu fler gulliga meddelanden och pengar. Dagen efter vårt graduation party när jag läste alla meddelanden började jag nästan gråta. Gud vad jobbigt det kommer att vara att lämna alla men samtidigt så längtar jag så himla mycket att få komma hem.

Seriöst de godaste cupcakesen jag ätit // Våra tårtor

Toris bilder // Mina bilder // Alis bilder

Bords dekorationerna

Jag och Aline // Jag och Wendy // Jag och Sam

Aline, Sophie och Jag // Jag, Kaliey och Antionette

Conner, Aline, jag, Sophie, Kaliey och Antionette

Jag och Brooke <3

Jag och Thalia // Jag och Logan // Jag och Ally // Jag och Katie

Likes

Comments

I helgen så var vi som sagt på ett bröllop. Själva ceremonin var på lördagen kl 2, det regnade och stormade men alla gjorde det bästa av situationen. De hade festen i en gammal lada och middagen var i en tält. Det var extremt kallt, blåsigt och regnigt. Men det var så sjukt fint. Dekorationerna och maten, allt var så genomtänkt. Jag hade en riktgt rolig helg tillsammans med familjen. Jag får passa på att njuta av den lilla tiden jag har kvar tillsammans med dem.

Likes

Comments

Nu är jag och hela familjen i Campaign, för imorgon är det bröllop som gäller! Är sjukt taggad! Har inte varit på många bröllop innan och de i USA är ju oftast extra fancy. Vi bor på ett hotell hela helgen och åker inte hem för ens på söndag. Vi kom hit runt 4 idag och så åkte vi till gallerian och sen åt vi middag. Hoppas ni har haft en bra dag!

Vi fick en selfie stick som välkomstpresent till bröllopet, så det fick ju bli en första officiell selfie.

På restaurangen vi åt på fick jag en as stor sked i jämförelse med alla andra och just då tyckte vi att det var typ det roligaste ever.

Likes

Comments

Nu när det har gått nästan 2 veckor sen graduation så tänkte jag äntligen blogga lite om den dagen. I min skola hölls själva ceremonin på en söndag. Dagen började med att jag och min värdfamilj gick upp tidigt på morgonen för att göra alla förberedelser inför mitt, Tori och Alis graduation party som vi skulle ha senare den dagen. Vi hyrde en lokal i stan som vi pyntade och satte upp massa bilder på oss tre. Vid 10.30 åkte vi hem för att göra oss i ordning, satte på mig min klänning, Lizzy sminkade mig och Ali lockade mitt hår. Kommer sakna att ha dem till hands när jag fixar mig till olika tillställningar. Jag och Ali åkte till skolan vid 12, där mötte jag mina vänner som också är seniors och så satt vi där i en timme innan allt drog igång.

Vid 1 så ställde vi oss i två led, jag var den sista i ett av dem vilket kändes lite konstigt. Vi gick in genom dörrarna till idrottshallen som för övrigt var helt fullsatt och sjukt varm. Alla seniors satte sig ner på sina stolar förutom dem som var med i kören. Vi gick vidare upp på loftet där vi skulle sjunga. När vi var klara med låten gick jag och de andra ner igen och satte oss på våra platser. Ceremonin började med att rektorn hade ett kort tal och sen så hade också de 7 eleverna med bäst betyg i hela klassen tal. Efter det började de ropa upp en efter en till scenen. Vi gick upp på scenen, skakade hand med massa gubbar, inklusive rektorn och fick vårt diplom. När alla var klara flyttade vi toffsen på hatten från höger till vänster sida, nu var mitt high school år officiellt slut.

Ceremonin var ännu inte klar, de delade ut massor av awards och scholarships till elever. När det var klart fick vi äntligen lämna den varma idrottshallen. Jag hade lyckats att hålla tillbaka tårarna men när jag träffade Brooke efter ceremonin gick det inte längre. Vi stod och höll om varandra ett tag och bara grät, fy vad sorgligt. Sen kom Connor och Sophie vilket fick mig att gråta ännu mer. Jag letade upp min värdfamilj och gav dem varsin baota kram. Vi tog massa bilder tillsammans och sen bar det av till vår lokal som vi hyrde. Om en timme var det nämligen dags för vårt graduation party.

Jag och my bestie // Jag och Em // Jag och Ernie

Cass, Em och Jess // Sierra, jag och Dorianne

Me and my sissta

Jag och Wendy // Jag och Joey // Jag och Josh

Jag och mina fina värdföräldrar

The sibblings

Tori, Jag och Ali // Me

Jag och Ali <3

Likes

Comments

​I fredags så hade vi Senior Assembly i skolan. Vi alla hade på oss våra caps and gowns. Hela skolan samlades i aulan och så fick alla seniors massa priser och grejer. Det kändes väldigt sorgligt och precis som förväntat kom tårarna. Efter the assembly så samlades alla seniors i skolans gym där de hade dukat upp för lunch. På vägen dit lyckades jag sluta gråta men så såg jag Lizzy i korridoren och hon började gråta floder och så klart började jag gråta igen. Ali kom och joinade våran kram, så vi stod där och höll om varandra ett tag och grät. Herregud vad jag kommer att sakna dem... <3  Det var väldigt mysigt att bara få sitta där i skolan för en sista gång och äta lunch med mina vänner. Vid 12.45 så åkte jag och resten av track laget till sectionals, så jag missade graduation practice. 

Det tog 2 timmar för oss att åka dit tävlingen var och jag sov hela vägen, jag var så himla trött från dagen innan eftersom vi kom hem så sent från vår klassresa. 

Likes

Comments

Torsdagen före graduation var det dags för Senior class trip! Vi åkte till en av vattenparkerna Wisconsin Dells som även hade bergochdalbanor! Vi åkte kl 6.00 på morgonen och kom inte hem för en 11 på kvällen. Jag hade en så grymt rolig dag och jag insåg hur mycket jag kommer sakna alla. Jag har blivit vän med största delen av klassen vilket är sjukt kul. Vi åkte några små bergochdalbanor ovh sen så åkte vi på en sjukt stor/snabb/läskig. Det var en bergochdalbana med loop som åkte under marken. Kändes typ som att jag skulle dö för att mitt huvud gjorde så ont. När den åkte under marken var det inte roligt, kände mig fett klaustrofobisk och det blev inte bättre av att det var bäcksvart. Men jag överlevde och det var så värt det.

Efter lunch så gick vi in till vattenparken och chillade i bubbelpolen några timmar, åkte vattenrutschkanorna och sen gick jag och några andra ut till ute badet. Vattnet var svinkallt men det var så kul! Vi åkte från parken vid 6 på kvällen. Alla var helt döda på bussen och typ sov den största delen av tiden.

Jag och Cass

Jag och Kentrel

Jag och Ali

Likes

Comments

I onsdags så hade jag min sista riktiga skoldag. Det kändes väldigt konstigt och inte alls som att skolan nu var slut för mig. För vi hade vanliga lektioner hela dagen och efter skolan hade vi friidrotts träning precis som alla andra dagar. Vissa lärare gav oss små presenter och massa visdomsord, kommer verkligen att sakna att gå i American High School. Det har varit ett stresslöst år när det kommer till skolan vilket har varit så skönt, tror jag aldrig har varit så stressfri sen jag började 6:an. Kommer sakna the school spirit, att spela volleyboll och att vara med i musikalen. Känns så konstigt att allt är över nu, mitt år har flugit förbi och det kunde inte ha blivit bättre.

Last picture with the lunch table <3

Mrs. Grebner gav oss några presenter, lol // Riding in the trashcan

Conner <333

Likes

Comments