Som dom flesta kanske ramlat över den senaste tiden på sociala medier är nya trenden C9. Även jag. Fler och fler instagrammade om den här "detoxen" eller kickstarten, hur man förlorar flera kilon och cm på 9 dagar

Jag vill ju inte vara sämre utan hakade på det här själv för 8 dagar sen och imorgon är min sista. Jag ska försöka förklara så gott jag kan, men efter ett möte imorgon kommer jag ha ytterligare kött på benen så jag kan svara på era frågor ifall ni har några .

C9 går ut på att rensa kroppen från orenheter,salter osv och börja äta rätt och kombinera träning och mat, även bli starkare och piggare.

Jag har sen tidigare ganska goda kunskaper om lågkalori kost så denna resan har mer varit ett uppvaknade för mig än en lära. Men visst fungerar det?

Jag känner mig starkare och piggare, jag motionerar och äter bra och som grädden på moset förlorat kilon och centimeter hur mycket återkommer jag med efter imorgon.

Vill ni själva testa på det här eller veta mer? Kontakta mig på Facebook Rebecca Bornebäck eller skicka ett direkt mail på instagram @beccaochnova

C9 är verkligen något som funkar och för alla, iallafall där min del och åldersspannet på människor är så blandat allt från 17-18 upp till 70+ det funkar.


Jag har gjort ett fint litet collage, Gud vad cheesy det låter men iallafall på mina middagar dom här dagarna. Det handlar inte om att svälta sig eller äta lite, utan dina dagar är fyllda med frukt och grönt och middagarna är rejäla men med rätt produkter och ett kaloriintag på under 600kcal. Samtliga rätter nedan är under 600kcal.

Och tänk er att en cheeseburgare på mc Donals innehåller nästan hälften av en hel portion, en liten hamburgare?!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag kommer aldrig bli en bloggare den gnistan slockna när jag var 17 typ okej 18 när jag och en tjejkompis drev en blogg om våra vilda nätter på Stureplan och vårt obotliga shoppingmissbruk, där någonstans.

Jag vill blogga och tycker egentligen att det är jäkligt trist att jag raderat varenda blogg jag någonsin ägt vilket är ett 30 tal. Jag har haft en del "framgångsrika" bloggar under mina år men när jag legat på topp har jag tappat intresset och slutat.

Just nu känns bloggar ganska förbi, alla har en men ingen läser dom typ. Jag själv läser typ 2-3 någon gång ibland, från att ha läst 20st MINST flera gånger om dagen.

Jag kommer ihåg när jag bodde hos Pontus som typ 16 åring och spenderade timmar framför bloggar, jag hade typ ett system och följde bloggarna i samma ordning dag efter dag. I dagsläget skulle man kunna kalla de psykos.

Men jag försöker iallafall. Det kan väl få sig en ärlig chans.

Ska blogga om min detox som slutar imorgon, 9 dagar har jag hållt på. Bara för att fylla ut lite. Låter najs va?

Likes

Comments

Det här inlägget går ut till min vän. En vän min mamma introducera mig till i tidig ålder. En kaka. En chokladbomb med namnet devils cake. Gudsgåva till människan, en sockerbomb helt gjord på halvfabrikat.

Bakning är egentligen min starka sida. Men denna frestelse är gjort helt på färdigheter. Vad dom färdigheterna består av är en familjehemlighet.

Skickade en bild till mina vänner och för att förklara hur god den var. En mycket rubbad konversation. Och att jag gör ett inlägg om den är nog ännu mer rubbat.

Likes

Comments

Nu ska jag börja blogga. Jo påriktigt. Jag ska iallafall försöka, ett ärligt försök. Ni kan vänta er totalt osammanhängande inlägg, stavfel, dåliga mobil bilder och ett tappert försök att få er att skratta ibland. Kan även varna att det kan förekomma en och annan självbiografi också om saker som ligger mig nära om hjärtat, för det är egentligen det enda jag är hyfsat bra på att skriva om det som ömmar.
Men ska försöka minska på det och försöka vara lite rolig iallafall.

Men då vill jag begära något av er med. Om ni begär att jag skriver varje dag, och lägger upp annat än selfies.
Typ fråga mig en fråga ibland, eller skriv hur bra och dålig jag är.

Mitt första inlägg utöver det här kommer bli en kärleksförklaring. Gulligt va?

Likes

Comments