Header

heej. Nu sitter jag på våran balkong och glr Engelska läxan. 10,40 var jag hos doktorn, vi mätte mig och så sen tog jag en spruta! det gjorde inte så ont men. Skoldagen gick bra, vi fick efterätt men jag åt pizza istället ;)mycket godare.

men nu ska jag fortsätta med läxan. Den ska vara inne imorgon och jag bötjade nyss ÷)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nemen tjenamorrs..Idag har jag spelat basket med min syrra och 2 andra kompisar, jag suger på basket,satt ni vet bara, men sen har vi fotat ganska mycket, när jag får bilderna kan jag lägga ut dem här på bloggen. Det blir någon gång i veckan, hoppas jag....Men sen har jag badat 2 ggr med min kompis sen åkte vi till ett stall och red lite, vi red barbacka i skogen ;)men sen har jag spelat basket igen och fotat igen och nu är klockan 22.23 så jag ska nog gå och lägga mig snart eftersom det är skola imorgon...

vi hörs imorgon
godnatt & godmorgon
-sov gott!!
- sovit gott? ♡♡♡♡

Likes

Comments

Sommar lovet började med GANSKA dåligt väder, här där jag bor iallafall.Under sommaren har ja badat som en dåre, ätit så många glassar som en Isbjörn kan äta, och varit med kompisar ganska mycket. Ja jag har inte gjort så mycket än det. Jag har mest tagit det lugnt. 

jag har kollat mycket på olika serier, min favorit under sommaren har varit *Orange Is The New Black* nu är jag på säsong 3 avsnitt 8, jag håller faktiskt på att kolla på det nu när jag skriver :)

Likes

Comments

Tjaoow, jag har inte direkt kommit in i *bloggandet* typ headern, stavas det så? Aja, men jag har haft MÅNGA bloggar innan, men jag lär mig aldig. men imorgon ska jag försöka lära mig lite mer om *Nouw* på datorn, nu skriver jag via mobilen.. Och ni bah:varför ska du lära dig mer om *nouw* imorgon när du kan lära dig idag* om någon undrar det. Jag tror inte det men..Men det är för klockan är 00.31 söndag 23 Augusti..Men aa, ska man skriva typ såhär *10 random fakta om mig*???nej isånafall gör jag det i något annat inlägg..Asså jag tänkte skaffa en youtube kanal..Men aa jag HATAR min röst och så typ vågar jag inte...Hahaha låter skit töntigt.men asså tänk typ hela världen kan se dig genom en liten video...Usch..

godnatt & godmorgon
-sov gött!
-sovit gött?

Likes

Comments