Imorgon börjar jag jobba, nästan typ. Jag har i alla fall en introduktionsdag i ca 7h(!!).
Lyssnade på massor av podcasts idag, bland annat Alex och Sigge,Tom och Petter, Noel och Ludwig osv osv osv. Super mysigt och väldigt lärorikt att lyssna på andra människors tankar och funderingar.
Jag älskar verkligen när det är långa podcasts så man kan lyssna i närmare en timme eller så, Alex och Sigge har ganska många avsnitt över 50min.

Dagen har annars varit väldigt lugn och kvällen avslutades med kladdkaka och bigarråer <33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sommarlovets första dagar rullar på segt. Det är ganska rastlöst. På något vis så vill jag nästan att sommarlovet ska vara över, att höst, vinter och vår ska rulla snabbt så att det kan bli 2018. År 2018 kommer bli så bra, det kommer att finnas så mycket möjligheter då. Det är 100% säkert. Just nu är det bara jobb som gäller, tjäna pengar och spara. Spara till nästa år.

Slänger med en fin låt för omväxlingsskull.

  • Filed under: Musik

Likes

Comments

Likes

Comments

Just nu vet jag exakt vad jag vill göra med mitt liv,eller kanske inte in i detalj men åtminstone nästan. Det bästa som finns är att ha mål, något att sträva efter vare sig det är att ta sig ut på en daglig promenad, eller att arbeta sig fram till sitt drömyrke.
Jag vill jobba jobba jobba och tjäna pengar. Pengar att spara till framtiden. Jag vill träna, få toppbetyg och gå ut tvåan med gott samvete.
362 dagar, let's go!!! 🙆🏼🙆🏼🙆🏼

Likes

Comments

Måndagar på lov, då är det inte mer än rätt att laga pannkakor till sig själv som både frukost och lunch. Dagens planer har varit noll, därför har jag tillbringat den utomhus i altansoffan med filt och kudde. Vi får se vad som händer ikväll, kanske orkar jag mig ut på en springtur..(?)

Likes

Comments

Igår,bio. Jag och Vilma såg en helt ny film,alltså en film som inte är en uppföljare på en annan. Det var en amerikansk film men när man såg sneakpeak på trailern kunde man tro att den var svensk. Den var bra, inte bra som 10/10 men bra som 7/10. Vi var nästan ensamma,fyra stycken till inne i biografen och vi såklart.
Bio är mysigt, senast jag var såg en film på bio var typ 2014 då jag och mamma såg "mig äger ingen" på Råsundas biograf. Hoppas på fler sådana här myskvällar i sommar☀️☀️

Likes

Comments

Igår precis som idag,fylldes stadion med underbara härliga människor. Alla för att lyssna,titta och festa med Håkan. För det är typ fest när Håkan spelar,ingen gör det som han. Med fyrverkerier,dans,sång och lyckorus var detta en av mina bästa kvällar någonsin! Han är det här partyts ljus!! Efter år av längtan och väntan har jag äntligen fått se honom live, i precis rätt tillfälle.
Tack Håkan för en oförglömlig kväll och tack världens finaste mamma för biljetterna.

Likes

Comments