Nu är jag åter igen. Det har gått en väldigt massa månader men det är helt enkelt för att jag inte har kommit på vad jag ska skriva. Dock är jag lite påverkad just nu... hehe men det känns bra att skriva ändå! 


Jag har just nu fått fortsatt jobb som vikarie tills december. MEN i oktober så har jag jobbat i 2 år vilket betyder att jag får fast tjänst! Jag är så extremt nöjd med det!!


Jag och Malin har insett att vi inte kan bo i en etta så vi söker minst en 3a. Sen får man ju se hur det slutar! Dock tror jag att det inte blir några problem! 


Jag kommer att skriva igen men ni ska veta att det känns riktigt  bra att ni kollar på inläggen även om det låter helt sinnes. 


Det är fortfarande en metalheads resa men lite annorlunda nu. 


Hört Bullet for my valentines nya platta? Jag är riktigt nöjd men den är inte så personlig. Det suger riktigt hårt. Det känns det som att de inte har lagt till det ordentligt. Men det är så det är ! Jag tror att den blir bättre. Lyssna som fan!! 


Med riktigt vänliga hälsningar 


Alexander​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det 6 dagar kvar tills jag åker till London. Ska bli jävligt roligt att komma ifrån jobbet ett tag och koppla av. Det blir en otrolig resa kan jag nästan garantera. Det blir säkert mkt mat och öl men även gå runt och kolla på olika saker. Men nog om det för det har inte hänt än.


Lägenheten ser episk ut nu, har även fått in ett biosystem som används enstaka gånger då man behöver kräma på lite och det uppskattas troligen inte alltid hehe . Men till det dystra, jag har ett par Pioneer högtalare som lämnas utanför då mina Sonab b-50 får stå för musiken, men så kom jag på en strålande plan: jag köper till en förstärkare och så sätter jag det i köket!! Kan ju inte bli så mkt bättre än så. Musik till frukost, disken, maten, disken,disken,disken osv osv! Men det lär ju inte hända fören efter London!

På tal om mat så går det bättre och bättre med det, är ju inte kung i köket men det går ändå framåt! Ska fixa lite potatismos nu under veckan tänkte jag. Gäller att tänka positivt och göra det bästa av situationen. Rom byggdes väl inte på en dag?

Det kom ju en heeeeeeel del bra musik förra året, och det lär bli svårt att slå men jag hoppas att det finns några som kan ta upp kampen. THÅSTRÖM( SER FRAMEMOT DET SOM FÄÄN) All that remains, Nightwish, Ensiferum, The Agonist mm. Så lär nog inte sitta lottlös.

https://www.youtube.com/watch?v=ABG3VpWqhws​ Thåströms nya singel!!

Likes

Comments

Det är redan december! HEEEELT sjukt är det. Allt går så fort, hinner inte ens reflektera över livet. Det händer kanske inte så jättemycket som det låter men det är alltid nånting. Några huvudpunkter:

1. Lägenhet
2.Katt
3. 100% jobb
4: in Flames
5: Diska

1. Jag har en lägenhet, som jag kanske har berättat om? Iaf så är det en etta 5 min från sjukhuset. Så jag har ganska nära till jobbet om man säger så haha. Jag trivs rätt bra i den fast det är massa saker som måste fixas. Toadörren är uppbruten efter förra ägaren tex. I denna lägenhet bor jag och min lilla(tjocka) katt Mimmi. Hon är inte två år än men steriliserad vilket gör att hon lätt går upp i vikt... Go och fluffig kan man kanske kalla henne.

Allt det här låter ju riktigt bra tycker jag och att jag har fått fortsatt på jobbet fram till augusti nästa år gör ju inte saken sämre. Trivs riktigt bra där och idag fick jag en lapp där jag har fått 2 dagar där jag under ena dagen ska vara på mottagningen, medans jag den andra dagen ska vara på operation! Kommer bli riktigt riktigt spännande!
Det där med jobbet... Jag har lyckats "lova" mina kollegor en liten inflyttningsfest och jag vet inte hur man håller inte något sånt. Ska man ha med sig saker eller ska jag stå för massa grejer? Det enda jag får till svar är att allt sånt löser sig. Jo det är väl klart att det löser sig, men det betyder ju inte att jag har något svar på frågan....

Jag och min käraste drog ner till gbg för nästan exakt en månad sen tror jag och kollade på in Flames! Det var så jävla roligt, troligen deras bästa prestation nånsin. som jag har varit med om, det var riktigt bra förband också: While she Sleeps, Wovenwar och Papa Roach. Men det absolut bästa av allt var att in Flames spelade in den här konserten. Så man kanske, eventuellt, förhoppningsvis, möjligtvis är med på den här dvdn!

Igår var jag ledig och jag tvättade, dammsög och tvättade golven. Så det kändes rätt gött faktiskt! Men jag tog inte tag i mitt stora problem(som jag inte har gjort idag heller) disken!! Så fruktansvärt tråkigt att stå där och få rent allt. Så jag kommer troligen försöka få till så att jag gör det ordentligt imorgon istället.

Engel släppte precis ny platta! Riktigt jävla bra!!https://www.youtube.com/watch?v=-SlinmtfwH4

Likes

Comments

I fredags slutade två sommarvikarier som har gjort hela min sommar så mycket bättre. Den ena är en gammal klasskamrat som jag inte har pratat med sen studenten. Men det var precis som om att våran vänskap inte hade försvunnit. För allt var som förut, vi skrattade, jävlades och gjorde den här sommaren till den bättre på länge. Och den andre som slutade visade sig vara en som hade gått omvårdnad fast två klasser under mig. Så jävla go att jobba med. Samt att hon ev. skulle hjälpa mig gällande jobb i Norge. Så jag hoppas verkligen att det fungerar! 

Så med andra ord kände jag mig sjukt deppig när min bästa polare kom och hämtade mig för att v skulle åka till Örebro. Så nu har jag varit där sen igår och har haft så fruktansvärt jävla roligt. Vi var ute igår och hade det bara jävligt gött. Så det var värt att åka med över helgen! 

Det kommer att vara en festival i slutet av augusti där jag bor och det som är så sjukt jävla coolt är att jag kommer att få köra runt på de kändisar som ska uppträda och vara med backstage. Så mamma, tack så sjukt jävla mycket för att jag får vara med om detta!  

Alestorm släppte precis en ny platta och jag har en favoritlåt med de!


Likes

Comments

Jag vet inte om det är folk som kollar in mina inlägg ibland eller om det är jag själv som bara gör det, men om det är några, tack som fan. Det värmer faktiskt lite att folk kanske kollar vad jag skriver! 

Till det tråkiga. Jag jobbar på en avdelning på ett sjukhus och som på alla avdelningar är det mycket att göra. Men idag var det droppen som rann över. Vi var på uskor( jag och en till) som jobbade kvällen. De som jobbade dag hade försökt att få med en till extra till kvällen men den extrachefen( våran är på semester) sa att det inte blir några problem. Men det ska tilläggas att han jobbar som sjuksköterska med oss. Så han vet hur saker fungerar. Det komiska är att det blev en katastrof för oss. Jag kände mig så jävla besviken på mig själv för att jag inte kunde ge mina patienter den vård som de behöver. Jag fick ta hand om de tunga patienterna idag för det var allt jag hann med. Jag blir så ledsen när sånt händer, för det sägs att Sverige har världens bästa vård men glöm det. Vi HINNER INTE ge den vården. Jag hann knappt prata med alla jag hade. Det suger både för mig och de.

"Chefen säger sen när vi klagar att vi skulle ha fått hjälp av den andra avdelningen( som delar våran avdelning under sommaren), men de hade lika mycket som vi att göra. Hur fan skulle vi hinna med allt då.. Så sjukt jävla besviken, för det hade inte varit så svårt att få tag på en extra. För hon hade tom skrivit att vi kunde ringa henne om det krisa. Men nej då, "chefen" är eg. för snål. Det kostar ju pengar att ta in en extra. 

Så ikväll när jag gick av passet så kände jag mig väldigt besviken. Och jag kunde inte göra något åt det. Jag säger inte att det här alltid händer men när det väl händer så sliter personalen ut sig. Vilket gör att fler slutar, och det leder till att det blir mindre vårdavdelningar och slutar tillslut med att man lägger ner sjukhus. 

Det här är ett riktigt tråkigt inlägg men jag måste tyvärr skriva ner sånt här för att bli av med lite känslor. Det finns en låt som passar rätt bra just nu känner jag. Raseri med Finkel Rokkers. 


Likes

Comments

Insåg idag att det som gör att jag orkar med jobbet vissa dagar är gymmet. Jag har kört seriöst i snart 1 1/2 månad och det går framåt. Det är där jag kan fokusera på mig och skita i allt annat. För man är inte alltid på så bra humör efter jobbet. Som nu tex. Men grejen är den att gymmet är stängt vid den här tiden. Så jag måste vänta tills imorgon.  Vissa dagar blir bara inte som man tänkte sig. Jag har tappat lite intresse för den här branschen.  Vet inte varför men jag kanske ska pröva lyckan nån annan stans. En kollega till mig är 31 år. Hon berättade att hon hade varit på den här avdelningen i 8 år... vill jag verkligen sitta på samma ställe så länge och inte få ut något av det? Ingen aning... vi får se.

Ny dag imorgon! Köra ben på gymmet så att man knappt kan stå på de sen! 

Hittade ett unblack metal band som heter antestor. Riktigt coolt och de har släppt ett par bra plattor också! 


Likes

Comments

Det har nu gått snart 2 månader sen mitt förra inlägg och det har hänt en del saker faktiskt. Jag har fått reda på att jag får jobba kvar med minst 50% (12) pass i månaden, men chefen ska försöka se till så att jag får ännu mer. Vilket är toppen egentligen men jag vet inte om jag vill stanna kvar där så länge när man inte vet hur länge jobben räcker till. 

Tanken var ju att jag skulle skaffa en moped att åka med för att ta mig till olika ställen, och jag köpte den men när jag hade åkt en bit så rasade den. Han som jag köpte den av sa att han skulle fixa det och höra av sig. Han har inte ringt alls och det var 3 veckor sen snart så det gick nog inte riktigt som det skulle för honom. Så nu gäller det att åka buss så mycket som det bara går. Jag har dock lyckats tappa bort kortet så det känns ju lite b kanske... 

Sen har jag fått en tillökning i min lilla familj, 1 1'/2 år gamla Mimmi som är en blandning mellan en bonnkatt och ragdoll. Hon har ett grymt temperament men det är nog charmen med henne. Så jag hoppas att hon kan trivas med oss. 

Saker och ting känns rätt bra just nu, men det är fortfarande mycket stress kring vad som händer inom några månader. Jag vill inte vara den killen som hoppas på att det bara dyker upp något för mig helt plötsligt. Men det är kanske det jag måste göra? Än så länge har den här sommaren varit riktigt bra. Tror att det kommer fortsätta vara lika bra också. Så nu är det dags att köra hårt bara hoppas jag .

Alex

Likes

Comments

Känns som om att jag inte har gjort något annat än att jobba de två senaste månaderna. Jobb, jobb och åter jobb, som såklart ger utdelning men det sitter inte helt fel med några dagars ledighet i slutet av månaden. Saker och ting börjar falla på plats i tillvaron, jag trivs rätt bra där jag är just nu, men det är bara något tillfälligt. Sedan är tanken att jag ska tillbaks till Jönköping åter igen. Dock är tanken att jag inom en snar framtid ska köpa en moped som jag kan ha till och från jobbet tills hösten. För ibland fungerar inte bussarna riktigt som man vill på morgonen och även kvällar. Så det ska bli riktigt roligt, när jag nu får tummen ur och köper mig en det vill säga. Efter att jag kraschade med moppen för 4 år sen cirka, har jag varit rädd för att köra/sitta på en moppe. Men jag ska tvinga mig till att klara det, man kan inte alltid gömma sig( säger jag nu). Så det blir en intressant början på sommaren då jag förhoppningsvis har hittat en moppe och kör den dit jag vill.

När jag bodde i Jönköping pratade jag med en person av hög auktoritet som jag litade fullständigt på. Sista gången vi sågs sa jag att jag skulle lägga till henne på fb så att vi kunde prata där, så jag gjorde det för några dagar sen. Hon accepterade mig så jag skrev två gånger till henne, men hon har inte svarat tillbaks. Jag vet inte om det kan bero på att hon inte ser det, eller att hon inte vill skriva med mig av någon anledning, eller vad det nu kan vara, problemet är dock att jag känner mig lite lämnad åt slumpen nu. För nu blottade jag mig för henne men fick inget respons på det. Det har jag ju alltid fått innan men nu svarar hon inte. Det känns inte riktigt helt hundra om jag ska vara ärlig. Jag borde kanske ringa och kolla upp det men det känns helt plötsligt jobbigt... Vad ska jag  göra... 

Nu åskar det lite i bakgrunden och det är ren njutning. Kan det bli mer mäktigt och mysigt? Nej det kan det inte, så under några timmar till ska jag sitta och inte göra något alls förutom att höra ett dovt mullrande och kolla lite på datan och sen ska jag gå och lägga mig för den här gången. 

Alex

Likes

Comments

Jag har jobbat 7 dagar i rad och igår fick jag äntligen en vilodag. Det har aldrig känts så skönt att vara ledig bara en dag! Jag bowlade med min bästa polare i en timme sen började det roliga/häftiga. Polaren har spelat bowling där en hel del gånger mer än mig så han känner en del av personalen som även kände mig och en av de frågade ifall vi ville vara med och träna med korplaget och andra som är aktiva inom bowling. Sjukt roligt var det! Lärde mig lite nya tekniker som fick mig på ett betydligt bättre humör. Det humöret har suttit i även idag och det känns riktigt skönt, för allt blir mycket lättare när det går bra. 

Idag jobbade jag kväll och jag o kollegan stod och pratade lite om min anställning och jag sa att i slutet av augusti slutar mitt kontrakt. Det som fick mig att reagera på vad hon sa därefter var att jag, om jag har tur, kanske får fortsätta därefter. Det är kanske rent trams att hon menade det så men man kan alltid hoppas! För det hade varit kul med en anställning som räckte sig mer än över sommaren, för då har man hunnit lära känna kollegorna lite mer och det blir en roligare vardag. Jag hoppas det kan bli så! 

Än så länge har jag ingen aning om vem jag är, det enda jag vet är att det är totalt stenkört med att bli fiskare och det är en stor besvikelse men det är bara att köra på sen. Jag har kanske kommit upp ur en svacka, för det var inte alltför längesen jag var lite deprimerad över min situation som arbetslös och behövde få ett jobb så fort som möjligt. Så jag har blivit en gladare person igen, med nya planer, positivare syn på saker osv. Det ända som stör mig ordentligt är att hälften av politikerna vill ha Euro i Sverige. Det är det sista jag vill just nu, även om kronan är låg så kommer euron också bli det, desto mer länder som använder den. Och över lag så styrs Sverige av Eu vilket gör att vi inte är något självständigt land. Men det finns såklart bra saker med EU också, men jag tycker det är lite för mycket av EU i Sverige faktiskt. 

Sabatons nya HEROES har kommit ut på Spotify och det är riktigt jävla bra även om jag föredrar Carolus Rex. Så den plattan ska jag njuta av fram tills In Flames singel kommer komma i mitten av juni!

Alex


Likes

Comments

Jobbat kvällen idag, så första delen av dagen bestod av läsning i min favoritserie Sagan Om Drakens Återkomst. Sen kom jag till jobbet och allt var lugnt fram till kvällen(runt 20). När vi satt i personalrummet pratade jag med min kollega om att jag vill bli fiskare men att det inte fanns några jobb och att jag mer och mer känner för att göra något annat än vården. Det är roligt med all patientkontakt osv, men det är något annat som ligger och pockar. Frågan är ju bara vad. 

I slutet av passet började stressen och jag inser nu att jag missade att göra två saker, inget dödligt, men jag glömde det ändock. Det gör att man känner ett litet misslyckande och det håller i sig ibland men idag är det rätt lugnt. Så jag försöker med andra ord att göra allt perfekt men klarar det inte. Skön prestationsångest man får helt i onödan haha. 

Har funderat på vart jag har fått mina intressen ifrån och har kommit fram till att jag är väldigt lättpåverkad av andra personers intressen. Till exempel rider min flickvän och innan vi blev tillsammans brydde jag mig knappt om de men nu är det fruktansvärt roligt att hoppa upp på Rasse och försöka sig på  att bli helt okej inom ridning. Så om jag ska hitta mig själv måste jag alltså titta djupt inom mig och rensa bort intressen som jag vet att jag har fått av andra i min innersta krets och se vad jag själv tycker om. Dock känns det svårt och det lär väl ta sin tid så jag orkar inte sitta med det ikväll(natt). Men det är iaf något på vägen tror jag! 

Nu är det istället dags att göra sig i ordning och sova.

Alex

Likes

Comments