Kärlekstext, Text

Hej!

Jag heter Hermine och är en tonåring som bor långt ner i landet, nämligen Skåne. I denna bloggen kommer jag först och främst att dela med mig av mina olika tankar och funderingar, vilket jag har mycket av. Jag går sista året i grundskolan, dvs nian så snart är det dags för gymnasiet vilket kommer vara en otrolig resa som det säkert kommer finnas mycket roligt eller tråkigt... att skriva om. Kommer säkerligen skriva lite kring mitt gymnasieval och hur jag tänker runt gymnasiet vilket kanske är en hjälp för många andra som är i samma sits.

På fritiden har jag alltid hållt på med sång och dans vilket är ett stort intresse för mig. Dock håller jag inte på med varken dans eller sång just nu då jag inte har tiden för det, tyvärr :(((

Annars ääääääälskar att skriva texter om saker som jag verkligen brinner för och bryr mig om som tillexempel feminism, kärlek och musik.

Kommer antagligen även tipsa om texter andra har skrivit då det finns sååååå många fina texter som är värda att läsa.

Det kommer helt enkelt bli en stor blandning av olika texter. Kommer antagligen inte skriva så mycket om vad jag gör om dagarna till en början utan nu kommer det mest vara små texter, kanske någon novell eller krönika.

Hoppas det låter spännande, vi hörs!

Kram

Likes

Comments