Postad i: Vardag
BACHELORETTE

Hejsan gullisar!

Jag sitter nerbäddad i min sköna soffa med en urmysig fårpläd och har det bra. Jag har ätit en stor fet pizza, druckit massor av cola zero och tittat på en film som heter Bachelorette. Den var rätt bra. Den kombinerar humor med galenskap och en dos av vackra kvinnor som gör sitt bästa under livets gång. en bra tjejfilm, 3 av 5 solar.

Nä skämt åsido, vad gör ni ikväll? Ska ni jobba i morgon? Har ni jobbat idag?

Jag har jobbat idag! Klockan 5:30 klev jag och Zetos upp för att göra oss reda inför dagens arbete. Vi går alltid till jobbet, det tar ca 30-40 minuter, vilket kan vara väldigt skönt. Speciellt så här tidigt (gud förbjude att jag sa något om att älska tidiga morgnar) för det är ingen, well nästan ingen, ute. Man är helt för sig själv med naturen. Vi såg en hare idag! Det är så att vi har typ världens vackraste gångväg till jobbet. Ja, jag tror det är svårt att slå våran väg till jobbet. Ingen bilväg, ingen trafik i sikte. Bara en massa skog, vidsträckta ängar, gamla fält som betas av får och så alla vilda djur såklart. Fast det är mest harar, även om vi sett ett rådjur då och då..

I morgon ska vi jobba igen, men vi början inte förrän 8:30 så då slipper vi kliva upp så tidigt. Inte lika skön promenad, men skön sömn. Sedan har jag mycket på schemat. Det ska städas, tvättas och lagas mat. Jag tror att det får komma i denna ordning, jobb, städ, mat, tvätt. Så blir det. och så sova lite på det. Perfekt!

Nu mina kära vänner ska jag faktiskt titta på svenska hollywoodfruar och dricka upp min cola. Ha det bäst sålänge!

Likes

Comments