Header

Handicap må ikke nødvendigvis være og mangle en arm eller et bein og være blind eller krøpling. Handicap er noe som gjør hverdagen vanskeligere og mitt handicap vil mange tro er dysleksien min men dysleksi er bare lættis. Dysleksi gjør hverdagen lettere muntlige prøver og oppleste oppgaver lydbøker og mangogruppe. Mitt handicap er allergien min mot katt, min elskede lille kattepus som nå blir klappet med gummi hansker og små koster. Det er virkelig en hindring for meg hvem har ikke lyst til og klappen en liten kattepus når den går forbi deg. men vis jeg trosser forbannelsen får jeg nyseanfall hovene øyne og klør i huden. Livet er ikke lett med et handicap men det er imot bakke det går oppover

dysleksi power

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Når det er sommer, kjører jeg alltid rundt på en lett motorsykkel. Jeg har kjøpt meg en helt ny Yamaha YZF-125 2015-modell. Som regel, kjører jeg sammen med min beste venn, Tobias som også kjører en Yamaha YZF. Det er ingenting som kan måle seg med følelsen man får når man cruiser over Åsa´s lange sletter på motorsykkelen en varm sommerdag. Med fem og nitti på tanken og guder på salen, føler vi oss som konger idet vi cruiser inn i Hønefoss sentrum. 

Likevel har det seg slik at man ikke alltid er like konge mens man sitter oppe på lettsykkelen. Kalenderen viste 22. desember 2015 og jeg var på vei til skolen med scooteren min. På morgenen hadde gradene vært på pluss-siden og det gikk veldig fint å kjøre scooter, selvom det snart var jul. Utover skoledagen sank gradene, og helt uventet var det plutselig -5 utendørs. De små hjulene på Vespaen var sjanseløse mot den isete asfalten. Jeg veltet dramatisk, og havnet under scooteren. Med null friksjon mot isen, sklei jeg og scooteren bortover asfalten. Resultatet var at buksa revna og uggene ble hullete. Det sier seg selv at siden det gikk så dramatisk ut over meg, måtte også Vespaen få noen merker etter hendelsen. Den fikk noen stygge og dype riper. Etter kort tid, fikk jeg scooteren opp på hjulene igjen slik at jeg fikk kjørt sakte hjemover. Den lille ulykken kunne endt mye verre, likevel; moralen er at man ikke skal kjøre Vespa hjem til juleferie!

Likes

Comments

Jeg heter Herman Holter Torp, er 17 år gammel, og Elev ved Ringerike videregående skole. Jeg bor i Åsa som ligger omtrent 10 minutter unna Hønefoss sentrum med bil. Min blogg er en skoleoppgave i faget medie og kommunikasjon.

På fritiden liker jeg å være med kjæresten min, ha det lættis med gutta, pumpe jønn på gymmen og kjøre snowboard. Jeg mener livet er for kort til å ikke ta sjanser derfor kjører jeg snowboard for å få max spenning i hverdagen. Snowboard  blir ikke bare omtalt som en sport, men også som en livsstil. Min lokale bakke er Ringkollen Parken som er en av Norges aller beste snowboard parker. I tillegg til at jeg selv kjører snowboard, er jeg ansatt av Hønefoss brett klubb for å være trener for en gruppe med barn som vil lære å stå på snowboard. Når jeg ikke kjører snowboard er jeg med dama eller kødder med gutta. Og kødde er et felles begrep for å ha det gøy AKA lættis. Det kan være å crosse med Vespa, hoppe fra klipper eller bare sprenge noe fyrverkeri. Denne bloggen kommer til å handle om meg mine venner og livet på landet.

Likes

Comments