LIVET, MUSIK & EVENT

Long time no see, igen. Livet rullar på i en rasande takt samtidigt som tiden mer eller mindre står still, speciell känsla det där, när dagarna flyter samman och allt är ett vakuum. Det är redan mitten på juli snart men tycker inte sommarkänslan riktigt har infunnit sig än, kan ju såklart vara för att det knappt blir en enda ledig dag för mig den här sommaren så har varken hunnit ligga och sola eller bada. Är numera anställd på Universal på heltid där det är fullt upp med Anton Hagmans sommarturné samtidigt som det turneras land och rike runt med min kära Lisa (Ajax) vid sidan av, så både veckodagar och helger är uppbokade med jobb i kalendern om man säger så. Samtidigt är det fantastiskt roligt så klagar inte alls, vila kan man göra i ett annat liv tänker jag och snittar sisådär fyra timmars sömn per natt. Kanske inte så hållbart i längden men en sommar överlever man när man älskar sina jobb! Tar man även tillvara på luncherna och kvällarna hinns det dessutom med både en hel del träning och härligt häng med vänner emellanåt. Har blivit lite av en tradition de senaste tre tisdagarna då det bjudits på vin, fint väder och fantastiskt fina människor i den här ändå fina staden, som faktiskt varit mitt hem i över fyra år nu. Tycker nog egentligen att Stockholm beskrivs bäst med endast ett (två?) ord: Hatkärlek. Och jag tror jag gillar det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

LIVET, MUSIK & EVENT

Ibland är livet bara så otroligt omtumlande på så många sätt samtidigt. Så galet mycket som har hänt sedan något skrevs senast. Att ens försöka dra en tillbakablick som innefattar allt känns näst intill omöjligt så tänker faktiskt låta bli det och börja ungefär där livet är just nu.

Veckorna och livet bara flyger fram i en rasande takt, det är redan en bra bit in i juni och har inte hunnit ta in ännu att sommaren faktiskt är här. Förra helgen avverkades tre gig med Lisa i tre olika städer på tre dagar varav ett var i Grebbestad som gjorde mig helt förälskad där det dessutom bjöds in till skaldjursmiddag så lyckan var total. De senaste dagarna har det hunnits med myskväll med Lisa (hon hade lagat trerätters till mig OCH köpt godis, riktig pärla), dagen efter var vi på Guldtuben, fan-event med Anton Hagman på Hamburger Börs som planerats och äntligen gick av stapeln med positivt utfall samt nationaldags-gig med Lisa där turnéledarrollen fick utvecklas även till vaktroll på grund av vakter som inte kan sköta sitt jobb. Tur man är så stor, stark och skräckinjagande.... Men så ingen lugn och ro i livet här inte, men mottot är numera att sova kan man göra när man är död. Lite lagom kaxig dock när dagarna kickstartas med att kliva upp ur sängen med känslan av att ögonen knappt hunnit slå igen innan det är dags att öppna dem igen, efter MYCKET snoozande och alldeles för få timmars sömn. Tror jag besitter världsrekord i att snooza, eller åtminstone nära, det känns inte helt normalt att varje morgon ta sig igenom sju alarm som ringer om vartannat i över en timme... Så har det dessutom bott ett förkylningsvirus i den här damens kropp ett tag också som i kombination med dålig sömn och stress tagit ur sin rätt och golvat mig totalt. Men imorgon blir det ÄNTLIGEN ett besök på gymmet igen vilket innebär att åtminstone viruset är påväg bort, antalet timmar sömn som snittas per natt kan dock fortfarande diskuteras...

Likes

Comments

LIVET, MUSIK & EVENT
Väskan har ännu en gång packats alldeles för tung och alldeles för överfull och den här gången var det min kära hemstad Växjö som blev resmålet med syftet Melodifestivalen och Anton Hagman. Sitter i skrivande stund på ett hotellrum med en middag och artistmöte nalkandes om en liten stund med hela Anton-teamet, efter en dag bestående av torrep och intervjuer. Blir en otroligt spännande deltävling på lördag, och nu vet ni vem ni ska rösta på! 

 

  

Likes

Comments

LIVET

Stoltheten när man lyckats ta sig upp tidigt för att köra både ett booty + core-pass på gymmet vid 09.30 en söndagsmorgon?! Personen i butiken jag köpte kvarg av i morse sa skämtsamt att det finns hjälp att söka för sådant beteende, haha.. Följdes upp av frukost i lugn och ro med det obligatoriska kaffet. Nu - dags för lite jobb uppfylld med energi från den ändå aktiva morgonen. Ha en fin söndag! 

 

Likes

Comments

Stoltheten när man lyckats ta sig upp tidigt för att köra både ett booty + core-pass på gymmet vid 09.30 en söndagsmorgon?! Personen i butiken jag köpte kvarg av i morse sa skämtsamt att det finns hjälp att söka för sådant beteende, haha.. Följdes upp av frukost i lugn och ro med det obligatoriska kaffet. Nu - dags för lite jobb uppfylld med energi från den ändå aktiva morgonen. Ha en fin söndag! 

 

Likes

Comments

LIVET, MUSIK & EVENT
Har kommit underfund med att är det någon gång den här bloggen borde leva så är det nog minsann nu, när det faktiskt händer roliga och spännande saker näst intill varje dag. Varit så uppe i allt att det inte funnits en tanke på att kika in här. Grundidén med att skriva här är att det ska fungera som en dagbok främst för min egen del, och det blir ju lite trist att ha en dagbok som hela tiden är tom.. Vet inte riktigt hur givande det är för framtiden, haha.
 
MEN för att köra en liten update så packade jag väskan förra veckan för att dra till Göteborg onsdag-söndag, med Melodifestivalen och De vet du. Vilket jävla team vi var! Intensivt, hejdlöst roligt, lärorikt och nervkittlande är väl ord som beskriver känslorna som cirkulerade där relativt bra. Har hört andra prata om den så kallade mello-bubblan man går in i men hade aldrig trott att den skulle vara så påtaglig. Det var rep, presskonferenser och ännu mera rep - bodde i princip mer på arenan än på hotellet, åt skaldjursbuffé som fick den här damen att hamna i himmelriket och allt avslutades med en efterfest som hette duga. Riktigt roliga dagar och det bästa var att killarna gick vidare till andra chansen, så vi dessutom får göra om allting igen vilket känns grymt!! 

 

Likes

Comments

LIVET
Ikväll röstar vi på denna fantastiskt härliga och begåvade tjej och vän! Kör hårt Lisa! 

 

Likes

Comments

LIVET, MUSIK & EVENT
Igårkväll blev det torsdagshäng med Anton Hagman hos tidningen FRIDA och FRIDApodden i deras hundrade avsnitt (heter det ens hundrade? Låter bara konstigare och konstigare ju mer jag säger det.. Men alla fattar). Tre låtar avverkades med gitarren i högsta hugg, många snapchats filmades och alla verkade nöjda och glada. Därefter blev det middag och en sväng förbi Erik Hassles releasefest med mannen i mitt liv innan vi åkte hem och totaldäckade i soffan, väldigt välbehövligt.

Nu har det precis avverkats ett besök på Danscompagniet tillsammans med Anton och det är dags att lyssna på lite ny musik på kontoret innan den här trötta, utmattade men ack så glada själen tar en lugn och skön helg! 

 

Likes

Comments

LIVET, MUSIK & EVENT, PODCAST
Inser att den här bloggen har varit stendöd ett tag vilket är lite synd. Men livet pågår i allra högsta grad just nu och det finns liksom inte mycket tid över. Det är roliga fartfyllda saker som dagarna består av så hjärnan är manglad men samtidigt lycklig! Praktiken på Universal är i full gång kan man lugnt säga, det är förberedelser inför Melodifestivalen där jag jobbar med De vet du som tävlar redan nästa helg i Göteborg samt Anton Hagman som tävlar i Växjö den 18 januari. Vid sidan av detta är även podcasten i full rullning och det har hunnits med tre roliga inspelningar så långt som alla är fyllda av skratt, precis som det ska vara. Nästan så det börjar kännas okej att höra min egen röst, men bara nästan. Har i samarbete med Manners Apparel fått svinfina och sköna tröjor som vi har på bilden nedan, en med NOORA + WILLIAM och en med BLAIR + CHUCK skrivet på. Ni vet när trenden med Skam går alldeles för långt men man ändå gillar det på något vis.. Ska ladda upp batterierna litegrann i helgen med Elias så det finns ork till allt nästa vecka kommer bjuda på. 

 
 

Likes

Comments

LIVET, PODCAST

Det här med att utsätta sig för saker man aldrig trodde man skulle utsättas för. Det var precis vad som stod på schemat för gårdagen när dagen för det första innehöll en redovisning i skolan om mitt egna projekt som faktiskt är på riktigt, följt av ett par timmar hos Studioakademien med vin och inspelning. Det här projektet som är på gång ska nämligen bli en podcast! Denna småländska dam som egentligen hatar sin inspelade röst har alltså kommit på en idé som inkluderar att alla ska få ta del av den, och frivilligt dessutom. Måste ha ramlat och slagit i huvudet eller något när den här idén föddes. Dock ska det bli otroligt kul och ser verkligen fram emot att släppa första avsnittet!

 


 

Likes

Comments