Efter en intensiv arbetsvecka så blev det helg. Idag har jag varit funktionär på rallytävling i Karlstad med min kära kompis Nina och min dotter Emmie. Vädret var soligt hela dagen. Deras varvräknare var trasig så jag fick hjälpa till att räkna bilarnas varvantal på banan för hand. Papper och penna och ett öga på sin bil så löste vi det. Nu ser jag fram emot våren med nya rallytävling.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen var det dags att tatuera sig. hade funderat på det i flera år men aldrig blivit av. Det var min 16 åriga dotter som började prata om en mor dotter tatuering. Så ja varför inte. Det var i den stunden när tatueringsnålen träffade mig som jag började att ångra denna ide. Den som tycker det är skönt att tatuera sig måste ljuga bra.

Tatueraren körde på och snart var den klar. Den var inte så stor så det gick fort. Så nu börjar planeringen för nästa tatuering.


Färdiga resultatet.

Likes

Comments

Kalas och fest är alltid trevligt. det blir som en frisk fläkt i vardagslivet. Nu var det dags för min systers 50 års kalas. Först ska det fixas och donas, steg ett håret. Att ha några gråa hårstrån i glöm det. När vi började färga så såg det grönt ut, herregud grönt.

Sån tur var så blev det inte grönt. Jag tog klänningen jag hade på bröllopet i somras. Fördelen med olika kalas nytt folk. Det var mat och dryck i massor och med en photobox naturligtvis.


Blyga mig lyckades hålla ett tal igen, mäkta imponerad av mig själv.

Många presenter bland annat en mysig one piece. Så grattis kära syster.

Likes

Comments

ÅH hej till Ullared vi gå. Upp i ottan in i bilen och iväg, med 35 mil att köra. Det regnade inte så det var bara att köra på.


Vi kom att vi handlar bättre med mat i magen. Så restaurangen var första anhalt. Det var många fler än vi som var hungriga. Det blev en fläskschnitzel.


Operation fyll vagnen har påbörjats Det är så mycket grejer och kläder så att jag inte hittar nåt.


5,5 timme senare passerade vi kassan levande och med betydligt lättare plånbok.efter allt folk, jösses så mycket folk det var och vad tiden gick fort därinne. Jag fick tag i byxor och 2 tröjor tills slut.
Efter ytterligare samma väg 35 mil så kom vi hem till nässundet igen. Det regnade som tusan hem och dimmigt var det. Men vi kom hem hela och trötta med hamburgare i magen från Burger King i Grums. Nu dröjer det ett tag tills vi gör Ullared igen.

Likes

Comments

nu har det varit mycket ett tag, migränen kom som en snäll bieffekt. En sak som jag hatar är nålar, även fast jag är plasmagivare. Så då var det dags igen för tömning och lika ont igen. vad händer sen jo tandvärk från hel......tet, bara att ringa tandläkaren. Jag är livrädd för tandläkaren. Mera sprutor och borrning, det tog en timme. Helt öm hela jag och sen värk efteråt. Allt lugnt då kommer migränen, mera värktabletter. Det sista var en hämtning av dotter i stan på natten på busstationen när man trodde bussen gick, men det gjorde den inte. Så nu kan det bara bli bättre, iallafall tills tandläkarräkningen kommer.

Likes

Comments

Livet är en prövning sägs det ibland och det stämmer verkligen. Vi har haft krångel med avloppen i duscharna ett tag och nu till slut håller dom på. Men ingen sa till mig att vattnet skulle vara borta i ett dygn och att vi inte kunde använda toaletterna. Så jag var till min mor och hämtade vatten i flaskor. Och det var tur annars inget kaffe imorse.

Man är väl aldrig så toa sugen som när man inte kan gå dit. Det löste jag med ett skogsbesök i mörkret. Där jag bor är det verkligen mörkt helt becksvart. Så laddade upp med pannlampa och ut, nöden har ingen lag.


Likes

Comments

Vilken helg jag har haft. Varit ledig och bara haft det bra. Började med en golfrunda på lördagen, behöver kämpa mer med drivern, kom hem kall och frusen. Vad gör man då jo man hoppar i den 38 gradiga bubbelpoolen på gården. Där låg jag och bara tinade upp mig underbart. Blev faster till en liten Albin i lördags och var på barnkalas i Forshaga hos barnbarnet som fyllde 4 år. Tiden går fort när man har roligt.


Likes

Comments

Nu är det snart dags att anmäla sig till fotrallyt igen. Jag ska på det igen men denna gång är vi mer förberedda. Vi har dragit på träningen länge nog, men nu har vi dragit igång. dert kändes i benen och i fötterna att det var ett tags sen vi gick. Vi gick bara 10 kilometer till en början. Jag måste ha nya skor kom jag fram till. Blev en fin lila stortå som tack som gör så j....dra ont, men bara att fortsätta kämpa framåt.Likes

Comments

Härom när jag var ute och körde och fick en traktor före mig, så funderade jag på hur länge vi står och väntar eller i en bilkö. Att vänta kan vara så irriterande speciellt när vi har bråttom, speciellt som sagt med en traktor före. Jag kom fram i tid och fick stå och vänta

Att stå i en mataffärskö det är roligt. Att kolla in vad folk har handlat för varor. Telefonkö kan få en att gå i taket, var god vänta och helst en hemsk musik i bakgrunden med fy. Idag har det varit folk hos mig och kollat på rören i backen, så nu väntar jag på att de ska komma och börja gräva upp gräsmattan och byta r

Likes

Comments

Nu är det bevisat och klart, jag är helsnurrig. Skulle åka till jobbet igår, startar bilen och kör. Samtidigt ringer telefonen och jobbet undrar var jag är. Jag började visst 06,45-16 och inte 07,30-12,30. Det blev att gasa på lite extra. Idag sov jag till halv 11 , så himla gött att inte klockan ringer. Blev lite golf idag, kändes som det var slut på den säsongen nu. Det är rena geggamoje banan. Så en lugn lördag passar mig bra innan vi tar itu med söndag.


Likes

Comments