Ja ni bara 94 dagar kvar tills denna spännande tävling börjar. Man känner redan adrenalinet och pulsen. Igår var det en härlig solig och lite blåsig dag. Vi knöt på oss gåskorna, laddade ryggsäcken med dryck och proviant och tog siktet framåt.. Det gick bra och lätt att gå i solsken och skogsluft.


vissts kändes det lite i både fötter och ben men det gick att stå ut med. Sen var vi värda kaffe och kycklingmacka. Ha det bra alla kämpar.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag började jobbet klockan två, så då hann jag med både en promenad och gymmet. Jag har märkt när jag går längre sträckor att det värker i ryggslutet. Så det blev uppvärmning med crosstrianern, och rodd. Roddmusklerna var länge sen jag använde kom jag på ganska snabbt. Det blev en genomkörning av hela kroppen. var himla skönt efteråt.


så nu jäklar är jag på g.

Likes

Comments

Vissa dagar ska man inte gå upp ur sängen. Jobbade extra på morgonen. Trampade cykel uppför backarna. Hem i blåst med punka på bakdäcket förstås. Men det är skönt att gå, bra träning för benen. Har gungat och fått sand i skorna, barnbarn bjöd på sandglass. Full fart hela tiden, med ett barnbarn till ikväll. Resten av helgen blir bara jobb. Tjing på er alla.

Likes

Comments

Nu har man suttit still för länge. Nu var det dags att ta på sig gåskorna. Känns lite skönare att gå nu när det blir lite varmare och ljusare ute. Jag hade bestämt mig för att testa en ny sträcka. Det var två sträckor som jag slog ihop, och visst blev det en bit.


Fötterna funkade bra, förutom lite öm under en stortå. Så nu är det fullt fokus framåt.

Likes

Comments

Hej och hå alla. Tänk vad tiden går fort, redan mitten av mars och det blåser svinkallt. Har haft fullt upp ett par dagar. I lördags var jag på kusinträff hos min syster i karlstad. Tänk er 7 fnittriga kusintjejer på samma gång. Det var hysteriskt kul.

Har varit på utbildning i 2 dagar med jobbet, på bpsd utbildning. Så jag fick ett snygg bevis.


Tack vare det så kan vi hjälpa våra dementa att få det bättre. inatt ska jag iväg och jobba för att förbereda mig för en långpromenad imorgon. Det är inte länge kvar nu, tiden går fort som sagt.. Fortsättning följer efter imorgon.

Likes

Comments

Idag är det ett ruskigt kallt blåsväder ute. En sån där dag när man bara ska krypa upp i soffan med en filt och en bra film. Men idag har jag jobbat mellan 7-16 och sen ni har jag hittat en 28 dagars utmaning. En utmaning med olika övningar som jag ska testa hemma.


Armhävning ingår alltid. Jag är så armklen så den behövs. En stilstudie jag bjuder på.

Jag tycker jag tränar mina armar bra men oj det gör jag icke.


Min följeslagare som alltid är med och är helst ivägen och som bara vill mysa.

Likes

Comments

Morgonstund har guld i mun heter det ju. Hos mig är det morgonstund har snö och slask ute. Det är så typiskt när vi äntligen kommer iväg ut. Klockan ringde vid 6 tiden imorse, upp och hinka lite kaffe. Det var snö och slask, kunde vrida ur strumporna efter. Vi tog en härlig ändå promenad på 13 kilometer. Fick skavsår på båda hälarna, helt otroligt eftersom jag har gått i dom skorna många gånger. Men det var gött att gå lite efter kyla,regn och sjukdom. Mot Stockholm.

Bildresultat för slask bild

Likes

Comments

Idag var jag ledig och klockan ringde klockan 6 imorse. Åkte ner till kyrkan för att vinka av min dotter som åkte till Polen idag med konfirmationen. Har följt hennes plan på datorn från start till landning, usch så nervöst. Men nu är hon på backen igen.

Hem och ut med hunden och sen fram med träningsmattan för ett tabatapass i vardagsrummet. Tur jag bor nederst med mina ( smidiga ) tabatahopp.


Magplågan försöker hitta magmusklerna.

Efter träningen åkte hårfärgen fram, bye bye gråa strån.


Ha en bra dag tjo

Likes

Comments

Äntligen är jag på banan igen. Har jobbat ganska mycket både här och där. åkte på en ordentligt sömnsjuka med, låg däckad nästan enhel vecka. Orkade knappt gå 50 mter när det var som värst. Var ute och provade med en promenad häromdagen och det var ok. Toppade med lite extra konditionsträning med, i form av tabata. Så nu är siktet ställt på framåt igen. har fått nytt ork och benen känns helt perfekta.

Likes

Comments

Denna lilla j...dra bacill klamrar sig fast benhårt. Är inte riktigt så trött längre men denna hosta. Ser ut och känner mig som ett vrak. Orkade mig på att gå ut och gå en liten promenad. Vart helt slut efter 50 meter. Så än så dröjer det innan jag kan ta på mig promenad skorna igen. Har några dar på mig att friskna till innan jobbet. Så vila och örtte är min medicin nu.

Likes

Comments