Äntligen är jag på banan igen. Har jobbat ganska mycket både här och där. åkte på en ordentligt sömnsjuka med, låg däckad nästan enhel vecka. Orkade knappt gå 50 mter när det var som värst. Var ute och provade med en promenad häromdagen och det var ok. Toppade med lite extra konditionsträning med, i form av tabata. Så nu är siktet ställt på framåt igen. har fått nytt ork och benen känns helt perfekta.

Likes

Comments

Denna lilla j...dra bacill klamrar sig fast benhårt. Är inte riktigt så trött längre men denna hosta. Ser ut och känner mig som ett vrak. Orkade mig på att gå ut och gå en liten promenad. Vart helt slut efter 50 meter. Så än så dröjer det innan jag kan ta på mig promenad skorna igen. Har några dar på mig att friskna till innan jobbet. Så vila och örtte är min medicin nu.

Likes

Comments

Hur trött kan man vara egentligen. vaknade på söndag natt med halsont som inte var utan denna värld. När man inte kan svälja så är salivproduktionen i full gång. Upp måndag morgonen iväg på jobb och möten. Tur det var halvdag, stupade i soffan och sov nästan konstant till tisdag morgon. Är fortfarande lika trött. Annars så är det lugnt förutom att jag inte har orkat tränat något. Får vila ett par dagar till så är jag nog på g igen. vem har tid att vara trött nör jobb, familj och barn är omkring mig. Men nu kallar sängen snart

Likes

Comments

Ibland är det bara hopplöst att kunna sova. Har jobbat två nätter så jag kanske sov för länge idag. Tänk vad mycket saker man kommer på när man ligger där och vrider och vänder sig. Har skaffat en anteckningsbok och lagt vid sängen, toppen för annars är det glömt tills morgonen gryr.

Idag var det tabata och det var stenhårt idag, blir väl tjena träningsvärk efter det.

Börjar känna lite panik för tiden går så fort. Bara 6 månader kvar tills jag ska gifta bort min dotter. Har inte en aning vad jag ska ha på mig än. Blir något för nattugglan att fundera på inatt.

Likes

Comments

Igår kom jag iväg efter många om och men till tabatan. Har inte tränat det ordentligt sen före jul. Tabata är en utmärkt bra variation på träning. Man går igenom hela kroppen. Idag sken solen så härligt, perfekt att snöra på sig promenad skorna. Plockade med mig en vän på vägen.

Bildresultat för vinter bild på marieberg kristinehamn

Var ute och njöt i 3 timmar innan jag styrde stegen hemåt.

Likes

Comments

Jaha då var det måndag igen, helgerna går fort. Har fått nys om en ny fothärdning nämligen en spikmatta. Så vad gör man, jo fram med mattan och kliv på. och gör benböj samtidigt. Allt som verkar könstigt m¨åste testas.


Inte speciellt skönt och man såg ut som en prickig korv efter. Man detta ska testas fler gånger.

Likes

Comments

Nu var det dags igen. Tiden går fortare än man tror. Fick väl peppa mig lite själv först innan. Men nej på med gåskorna även fast det är fredag kväll. Allt kändes bra och minus 3 ute. Vi möte Securitas som funderade vad vi gjorde ute halv ett på natten. två skummisar med ryggsäck


Promenaden gick bra. Men det var lite skönt att lägga upp fötterna efter 7,5 timme och 4 mil senare. Ha det bra och var rädda om er.

Likes

Comments

Har kommit på att det är så underbart att sova. Har haft vakenövning sen igår morse halv sex. Mitt mål är 40 timmar denna gång, vilket jag passerar vid halv tio ikväll. Tiden går långsamt när man inte får lägga sig. På måndag kväll var det tabata dags igen och sen hem och vara vaken. Imorse kom maken hem vid 06,00 och då tog vi på oss promenadskorna och tog en tur. Ganska skönt att få säga adjö till denna dag.


God natt på er där ute


Likes

Comments

Fy idag är det kallt.-18 nu på kvällen. har inte varit ute mycket idag inte, bara haft det lugnt och skönt.

Jag bet sönder en tand för ett tag sen och fick den halvfixad idag. Usch jag blir aldrig bekväm hos tandläkaren. Nu fattas det bara en tandkrona, inget som är gratis där inte.

Nu är det sista helgen för julsakerna, skönt att få bort grejerna igen. Jag har en amaryllis som kommer att blomma snart, så lite jul blir det kvar trots allt.

Snart vankas det nedvarvning för denna dag innan jobbarhelgen startar med mina kära kollegor.


Likes

Comments

Nu tog vi tag i detta efter jul och nyår. Vi käkade som vanligt en timme före och tog med oss vatten och frallor. Nu hade jag bestämt att vi skulle gå runt i stan. Vi startade vid 18 tiden med cirka 3 grader kallt ute.


​Här är vi vid fru Picasso efter 22 kilometer. Benen kändes jätte pigga, vi hann cirka 35 kilometer innan min rygg sa till mig att gå hem. Så nu blir det att träna ryggen på gymmet. Tjo så länge

Likes

Comments