Jag tycker det är så mysigt med vackra vinterdagar. Snön ligger vit och lyser upp hela naturen, Tog dessa bilder vid mitt hus i Nässundet. Kommer att sakna Nässundet och dess natur när vi flyttar tillbaka till stan igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allt började på torsdagen då jag mötte mitt barnbarn som hade spytt. Fredagen var bra med mat till ungar och barnbarn. Lördagen började med magsjukan, var så däckad hela helgen. Min kompis och ängel Nina kom med juice och youhurt som jag kunde börja smutta på på kvällen. På kvällen började även min dotter att spy. så var våran helg, helt nerspydd.


Likes

Comments

Nu är vi igång. I tisdags var jag på linedance, en del gamla takter satt i. Det var mer än man kunde säga idag. Idag var det spinning pass, som jag inte har gjort på minst inst 10 år. Jag och min lika oerfarna kollega Annika klev på cyklarna och 50 minuter senare ramlade vi nästan av. Men det var härligt och svettigt.

Likes

Comments

Nu jädrar är vi på gång. Har tagit mig i kragen nu och har gjort det jag har tänkt gjort länge. Jag har anmält mig till linedance och till spinning. Jag har gjort båda delar för länge sen. Har bara tänkt tanken förut men aldrig gjort slag i saken. Ska försöka hitta mina linedance boots igen. Så klart för start.


Likes

Comments

Nu har det gått ett helt år igen. Ett år som har varit helt ok. Nästa år börjar med att flytta. Så det är flyttkartonger högt och lågt. Nästa år ska jag även ha sim hälsans år. Så gott nytt år över alla. p

Likes

Comments

Igår hände det äntligen, jag kom iväg till gymmet för första gången på ett halvår. Det har känts så tungt att gå dit, ingen motivation alls. Men nu kom jag iväg och kondition är verkligen en färskvara. Jösses vad tungt det gick. Körde lite crosstrainer och rodd. Ska nu kämpa på med mina små delmål. Första målet är 5 kilo. Så heja på.


Likes

Comments

Tänk vad det går undan. Lördag 25 november min födelsedag. Denna dag var planerad in i minsta detalj. Dagen började med hockey, Färjestad mot Malmö. Jag älskar hockey, eller familjen älskar hockey. Taggade till tusen.

Liksom spänningen inför nersläppet när domaren blåser i pipan. Tyvärr så gick det inte våran väg, förlust med 1-2. Men vad gör det.

Kvällen avrundades med en italiensk restaurang "Nonna Grassa i Karlstad med nästan alla mina nära och kära. En sån bra födelsedag jag fick.


Likes

Comments

Idag började jag i bilen klockan halv 7 imorse. Först iväg och hämta ett överkast, därefter hämta en gravid dotter för att följa med på ultraljud. Hon är i vecka 36 och bebis väger 3,1 kilo, inte långt kvar nu. Vi passade även på att besöka stora dotterns arbete i Karlstad.


Vad är livet utan fika, tråkigt och kaffeabstinens. Vi hittade ett jättegulligt kondis bakom järnvägsstationen. Där dom körde med frukostpaket, helt perfekt.


Jag hann med ett möte också på skolan i Kristinehamn för eventuellt skolbyte för Elinor. Jobbigt när man inte trivs, tyvärr är det fler elever som har det som hon. Ensam och utstött, men det kommer att lösa sig. Hann med och handla med och hittade denna söta tröja på maxi i Kristinehamn, så himla söt med en röd tofsnäsa.


Likes

Comments

Efter en intensiv arbetsvecka så blev det helg. Idag har jag varit funktionär på rallytävling i Karlstad med min kära kompis Nina och min dotter Emmie. Vädret var soligt hela dagen. Deras varvräknare var trasig så jag fick hjälpa till att räkna bilarnas varvantal på banan för hand. Papper och penna och ett öga på sin bil så löste vi det. Nu ser jag fram emot våren med nya rallytävling.

Likes

Comments

Äntligen var det dags att tatuera sig. hade funderat på det i flera år men aldrig blivit av. Det var min 16 åriga dotter som började prata om en mor dotter tatuering. Så ja varför inte. Det var i den stunden när tatueringsnålen träffade mig som jag började att ångra denna ide. Den som tycker det är skönt att tatuera sig måste ljuga bra.

Tatueraren körde på och snart var den klar. Den var inte så stor så det gick fort. Så nu börjar planeringen för nästa tatuering.


Färdiga resultatet.

Likes

Comments