Jag var ute hos min dotter på landet. Mina barnbarn som bara har sett asfalt och inte så mycket småkryp gick på spindeljakt.


Jakten gick bra tills dom hittade riktiga halvstora spindlar, då blev det fart på benen, fort iväg halvskrikande såg väldigt kul ut.


Lille Jayze gick hellre på snuttejakt, mycket trevligare tyckte även jag.


Jakten är över

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag försöker att få egentid med mina ungar, men det är inte lätt alla gånger. Tänk om man kunde klona sig lite. Idag fick jag egentid med min yngsta.

Tur man kan få den tiden ibland.


Här är mina prinsessor med egna viljor och som kräver tid med sin mor. Jag är en stolt mor.

Likes

Comments

Igår firade vi påsk eftersom jag jobbar hela påskhelgen. Det var lite vårlikt med gräsmatta framme och blommor i rabatten. Idag vaknade vi så här

Lite synd eftersom mc premiären blev inställd. Så glad påsk eller jul på er.

Likes

Comments

Årets första semla är intagen, något man längtar till.

I Kumla bor vi på en gård på landet, här luktar det häst och frisk luft.

Likes

Comments

Japp ledig helg och upp i ottan. I helgen är det innebandy cup i Örebro. Frallor och kaffe nerpackade och en stor sol som lyser så bra. Nnatten tillbringar vi på vandrarhemmet i Kumla. Tjing så länge och Var rädda om varandra, och en stor kram ttill Stockholm och resten av världen. Vi ger aldrig upp mot terrorn.


Likes

Comments

Då var det dags för att börja övningsköra med nästa unge. Runt runt på en stor grusplan och hon startade om och om igen. Ungen var överlycklig och vi helsnurriga.

Likes

Comments

Ja ni bara 94 dagar kvar tills denna spännande tävling börjar. Man känner redan adrenalinet och pulsen. Igår var det en härlig solig och lite blåsig dag. Vi knöt på oss gåskorna, laddade ryggsäcken med dryck och proviant och tog siktet framåt.. Det gick bra och lätt att gå i solsken och skogsluft.


vissts kändes det lite i både fötter och ben men det gick att stå ut med. Sen var vi värda kaffe och kycklingmacka. Ha det bra alla kämpar.


Likes

Comments

Idag började jobbet klockan två, så då hann jag med både en promenad och gymmet. Jag har märkt när jag går längre sträckor att det värker i ryggslutet. Så det blev uppvärmning med crosstrianern, och rodd. Roddmusklerna var länge sen jag använde kom jag på ganska snabbt. Det blev en genomkörning av hela kroppen. var himla skönt efteråt.


så nu jäklar är jag på g.

Likes

Comments

Vissa dagar ska man inte gå upp ur sängen. Jobbade extra på morgonen. Trampade cykel uppför backarna. Hem i blåst med punka på bakdäcket förstås. Men det är skönt att gå, bra träning för benen. Har gungat och fått sand i skorna, barnbarn bjöd på sandglass. Full fart hela tiden, med ett barnbarn till ikväll. Resten av helgen blir bara jobb. Tjing på er alla.

Likes

Comments

Nu har man suttit still för länge. Nu var det dags att ta på sig gåskorna. Känns lite skönare att gå nu när det blir lite varmare och ljusare ute. Jag hade bestämt mig för att testa en ny sträcka. Det var två sträckor som jag slog ihop, och visst blev det en bit.


Fötterna funkade bra, förutom lite öm under en stortå. Så nu är det fullt fokus framåt.

Likes

Comments