View tracker

Nu har höfterna tagit igen sig. Utslagen har försvunnit helt. Så himla konstigt att bara få utslag så där. Angående att jag blir så sjuk efter en riktig långpromenad, så har jag hört mig för lite., jag pressar mig för fort. Så med dom råden i bakfickan så kröp jag in på gymmet imorse och gick 17 kilometer. Varmt och skönt men ack så tråkigt att gå inne. Men jag mådde perfekt efter och inga utslag. Så det blir nog innegång nästa gång innan vi försöker att gå ute igen.

Chania

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Då har vi gått ännu en gång. Problemet är var ska vi gå denna gång. Vi går mycket på kvällen och skogsvägar, vilket jag tycker är lite läskigt med mörk skog. Hur som helst så knallade vi iväg ut i mörka skogen. Vi provade igen att käka cirka 1 timme innan start. Benen och fötterna kändes bra hela vägen, vvärst var det nog i höfterna. Vi gick en 3 mils slinga igen bara för att checka av med mat och näring under färden. Det värsta är nog när jag kommer hem och slappnar av, då kommer frossan, illamåendet och får även utslag på hela överkroppen, så det blir att jobba på tills nästa gång. Fast nu blir det vila ett tag.


Likes

Comments

View tracker

Ja nu har vi varit ute igen. Vi kollade vädret och det blev en underbar natt. Allt kändes så lätt på vägen. Vi tog sikte på Ölme kyrka, som låg 17.5 kilometer bort. Vägen tillbaka blev väl lite tuffare med vadkänningar den sista milen hem. Promenaden kändes ok, och rekordet blev slaget med en timme och 5 kilometer. Nu blir det vila ett tag innan nästa tur.

Likes

Comments

Ja då var det dags igen. Den här gången ska vi vara mer förberedda än sist vi tog en långpromenad.

Fram med ordentliga kläder och fixa iordning näring att ta med.Det blev en blandning av ägg, grönsaker och pasta. Ser kanske inte ut som en gourmet middag precis.Vi gick mot Nässundet som ligger cirka 17,8 kilometer från hemmet. 3 kilometer kvar fick vi vända. Regnet vräkte ner och det blåste storm. Snacka om vara dränkta. Men hur som helst så gick det mycket bättre när man är mer förberedd.

Så det blev en liten kortare promenad än planerat. Men påt igen.

Likes

Comments

Ja ska man träna så ska man. Vi hade planerat att gå en promenad idag på dagen. Jag föredrar kvällarna mycket mindre trafik då. När vi tittade ut imorse så såg vi ett stilla fint regn. Men är det träning så är det. Tempen var bra, +6 grader ute, så det kunde man inte klaga på. Ut på vägen, det är inte roligt när de stora lastbilarna dundrar förbi. Blöta blev vi och en blåsa mellan tårna fick jag på köpet tack vare blöta strumpor. Något roligt hittade vi som ni kan se, kantareller så här dags. Så något längre blev det inte idag bara cirka 12 kilometer. Det får duga idag, var på tabata pass igår kväll med och tränade ryggen extra. Hej svejs alla kömpar och alla andra.


Likes

Comments

Nu ska det ske, måste vidare på tim jakten.Blev skjutsad av dottern vid 19.30 för en lätt promenad hemåt. Kvällen var ljuvlig med lätt snöfall. Att det var lite småhalt var väl lite minus. Det är svårt att hålla takten, lätt att dra på farten. När det var cirka 2 kilometer kvar hem blev det stopp, kom inte ett steg till. Men nöjd över promenaden så ramlade jag in i bilen för att med onda ben en blödande tå ramla i säng. Tim jakten går vidare.

Likes

Comments

Ett litet förtvivlat inlägg bara. Vad ska vi göra för att en del ska förstå vad ett nej betyder. Ska man behöva låsa in våra ungdomar eller oss själva. Vem går säker egentligen. ingen. Det finns inget att skylla på som, den var så full, den var si och så kläd eller jag trodde den ville ändå. Vaddå trodde, nej är alltid ett nej. Finns inga ursäkter. Hur ska vi få vårat samhälle säkert för alla. En fråga som många med mig har ställt men få har svar på.


https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1624012 Av Louise Halvarsson

Likes

Comments

Nu äntligen har förkylningen släppt, dags för träning igen. Eftersom det blåste storm ute så valde vi att gå inne på löpband istället. Dagarna är fullt upp så vi packade väskan vid 21 tiden. Då vet vi att vi är själva där också, och kan använda banden så länge vi vill.


Fördelen med löpband är att det är vamt och skönt men ack så tråkigt att gå på. Skorna funkade bra, inga skavsår nånstans. Enda problemet jag har varje gång är att mina händer svullnar upp väldigt mycket. Resultatet blev inte så långt men en början igen. Så kämpa på alla kämpar , tiden går fort.


Likes

Comments

Det är något speciellt med natten och dess mörker. Ett mörker som blir mörkare ju kortare dagarna blir. Sitter på mitt jobb och tittar ut i mörkret. Jag brukar fundera på hur många fler är det som är vakna, som kanske ligger i sin säng och vrider och vänder medans minuterna sakta tickar framåt tick tack tick tack. Eller dom människor som inte har mer än någon gammal filt att ha över sig medans dom letar efter ett skydd för natten. Natten för med sig många olika tankar med dess mörka fulla innehåll.
Dagen mörknar och tar sitt slut.

Månens hånfulla flin mot den sömnlöse.

Natten fylld av ångest och skrik, hjärnspöken som fyller ditt inre.

Och månens hånfulla flin.


Sov gott alla därute.

Likes

Comments

Förkylningen sitter fortfarande i, så något långpass blir det inte ikväll. Får ta en lätt promenad på löpbandet istället inte alls samma sak men men bara gilla läget. Fast det finns en tjusning med gym också, det är varmt och skönt.. Men att vara ute nu är härligt eftersom jag älskar hösten, fina färger och det blåser härligt. En annan träningsform jag kan rekommendera som alternativ är Tabata. Ett träningssätt där man tränar igenom hela kroppen genom olika övningar. Gå in på http://www.halsosidorna.se/Tabata.htm och läs själv.

Här är jag i Stockholm på ett Tabata pass på 2,5 timme. Kunde knappt röra mig på flera dagar. Jag har varit med på Tabata nu i ett halvår och har blivit smidigare i hela kroppen. Ha det så bra nu alla i halloween veckan

Likes

Comments