Jaha då var det måndag igen, helgerna går fort. Har fått nys om en ny fothärdning nämligen en spikmatta. Så vad gör man, jo fram med mattan och kliv på. och gör benböj samtidigt. Allt som verkar könstigt m¨åste testas.


Inte speciellt skönt och man såg ut som en prickig korv efter. Man detta ska testas fler gånger.

Likes

Comments

Nu var det dags igen. Tiden går fortare än man tror. Fick väl peppa mig lite själv först innan. Men nej på med gåskorna även fast det är fredag kväll. Allt kändes bra och minus 3 ute. Vi möte Securitas som funderade vad vi gjorde ute halv ett på natten. två skummisar med ryggsäck


Promenaden gick bra. Men det var lite skönt att lägga upp fötterna efter 7,5 timme och 4 mil senare. Ha det bra och var rädda om er.

Likes

Comments

Har kommit på att det är så underbart att sova. Har haft vakenövning sen igår morse halv sex. Mitt mål är 40 timmar denna gång, vilket jag passerar vid halv tio ikväll. Tiden går långsamt när man inte får lägga sig. På måndag kväll var det tabata dags igen och sen hem och vara vaken. Imorse kom maken hem vid 06,00 och då tog vi på oss promenadskorna och tog en tur. Ganska skönt att få säga adjö till denna dag.


God natt på er där ute


Likes

Comments

Fy idag är det kallt.-18 nu på kvällen. har inte varit ute mycket idag inte, bara haft det lugnt och skönt.

Jag bet sönder en tand för ett tag sen och fick den halvfixad idag. Usch jag blir aldrig bekväm hos tandläkaren. Nu fattas det bara en tandkrona, inget som är gratis där inte.

Nu är det sista helgen för julsakerna, skönt att få bort grejerna igen. Jag har en amaryllis som kommer att blomma snart, så lite jul blir det kvar trots allt.

Snart vankas det nedvarvning för denna dag innan jobbarhelgen startar med mina kära kollegor.


Likes

Comments

Nu tog vi tag i detta efter jul och nyår. Vi käkade som vanligt en timme före och tog med oss vatten och frallor. Nu hade jag bestämt att vi skulle gå runt i stan. Vi startade vid 18 tiden med cirka 3 grader kallt ute.


​Här är vi vid fru Picasso efter 22 kilometer. Benen kändes jätte pigga, vi hann cirka 35 kilometer innan min rygg sa till mig att gå hem. Så nu blir det att träna ryggen på gymmet. Tjo så länge

Likes

Comments

Nu är snart året till ända. Tiden går fort. Nästa år Blir ett träningsår, med gym och promenader. Men detta år avslutade jag med mycket film. Måndag på bio på Sing, tisdag på bio på 101 åringen och igår bio i Karlstad på arrival. Så gott nytt på er

Likes

Comments

Efter att nästan ha hoppat av denna tokiga tävling så bestämde vi oss för att vara kvar. Nästa. Steg hur går vi vidare med träningen. Eftersom hariga mig är rädd för skog och mörker blev det löpband. Men som sagt så tråkigt. Vi gick en bit iallafall och tar och går i stan nästa gång på dagen. Så vi kämpar vidare.

Likes

Comments

Japp nu är julhelgen snart till ända och jobbarhelgen är över. Har varit en bra jul med allt för mycket mat och godis. Var ute i sista stund i år igen med julklapps inköpen. Hur som helst så rundar vi av helgen med bio.

Likes

Comments

Sitter i min ensamhet och njuter av tystnaden, jag och min skinkmacka. Har tänt granen och bara trivs. Jag bara älskar julen. Idag blir det att greja med det sista. Dom sista klapparna ska slås in och en skinka ska griljeras. Så god jul på er alla.


Likes

Comments

Det är inte lätt att få till tiden att kunna träna på. Lättare med bara gympass, det tar inte så lång tid. Hursom helst så bestämde vi oss för att nu ska vi gå. Skjuts av dottern 3 mil hemifrån, bara att traska på. Det var skönt ute men lite småhalt. Det var gött att komma hem efter att haft kramp i vaden sista timmen. Men 33 kilometer fick vi ihop fast det kändes som 330 kilometer med den vaden.


Så denna gången tog vi oss en rejäl funderare när vi kom, ska vi fortsätta och genomföra detta. Svaret blev nej. Vi hoppar av och lämnar våra platser till någon som har bättre tid att kunna träna. Så lycka till, vi kommer att följa er.

Likes

Comments