Ibland är livet så himla bra. Laga mat är bland det tråkigaste jag vet, har ingen fantasi heller. Tänk vad smidigt med ett piller bara. Hungrig jaha ta ett piller så smidigt. Tur man har snälla barn. Ena dagen blev jag utbjuden på lunch av dottern, andra dagen av svärsonen och tredje dagen kom dottern hem till mig och fixade käket. Kul att bli lite bortskämd ibland.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag haft en hårfärg hemma i 2 veckor, så nu redan åkte den på. Det tar inte lång tid men det är så tråkigt att komma till skott. Jag har köpt en ansiktsmask från Mary kay som kostade nästan 300 kronor, så det är väl bäst att använda den med. Jag kunde skrämma vem som helst, blir inte snygg med mask på. Efteråt så var ansiktet så lent och skönt och mina gråa hårstrån var borta.

Likes

Comments

Vad jag är trött på detta regnande. Fördelen är att man inte kan klippa gräset. Men det blir väldigt rått och halvkallt inne. Eftersom jag nyss har blivit en biten golfspelare så vad gör lite regn. Sa jag lite regn det kom skyfall. Men bollen kom i hålet och banan flöt.

Likes

Comments

I förra veckan så påbörjade jag min filmstjärnekarriär. Jag var statist till ett företag. Det var spännande och en ny erfarenhet. Så nu kan jag iallafall drömma om en roll mot Brad Pitt. Som lön fick jag biobiljetter, så det ska bli bilar 3.


Likes

Comments

Jag säger bara Zumba fitness, så kul. 1 timmes hårdkörning för hela kroppen. Det var lätt att hänga med, med vissa stegfel. Jag brukar inte svettas mycket men det gjorde jag idag. Nu ska jag in i duschen och sen krypa upp i soffan och bara känna mig så nöjd.

Likes

Comments

Snart är det slut på helgen, min arbetshelg alltså. Nu ligger en ny spännande vecka framför oss med allt som den kommer att innehålla. Idag började det med en make som hade vankat med tandvärk hela natten hujedamig, sen mera regn, hur mycket vatten finns det däruppe egentligen. Sen iväg och hämta 2 barnbarn utav 3 på dagis, barnbarns mys hela eftermiddagen. Ikväll har jag anmält mig och dottern till Zumba fitness, tjena otränad med träningsvärk imorgon. Tjoflöjt i regnet.

Likes

Comments

Vatten vatten vart man än ser, både ute och inne. Det har regnat så kolossalt mycket yte så vi har fullt av vatten under huset. Vårat hus står på pålar så vi får hoppas att de inte sjunker. Inte så länge sen så var det översvämning i ena badrummet från toaletten, hela hallen flöt. Nu har det även blivit i duschen. Vi har fått duscha i uthuset och använt toan i stora huset. Lite kallt att springa emellan när man har duschat. Så vi fick ringa slambilen som kom på att två rör måste bytas snarast. Så vad gör man under tiden jo man åker till dotterns lilla jacuzzi och badar.

Likes

Comments

Det finns after beach, before beach och on the beach var man än ser. Tidningar, tv, reklam, vänner och you name it. Det finns en uppsjö av bantningstips, ät mer fett, ät mindre fett, ta bort det och lägg till det. Man blir helt snurrig. Jag har provat så många olika sätt och jovisst en del funkar så länge man håller på med det. Jag provade en shake diet och gick ner 23 kilo och gick sen upp 25 kilo, tack för det. Det värsta är att man är så himla hungrig och sugen på allt för att inte tala om humöret, wildcat. Har precis börjat på en välbeprövad metod nu och jag är mätt hela tiden, så den kommer att funka. Så jag kämpar vidare med den dieten i denna uppsjö av alternativ, så får vi se vad måttband och våg säger om ett tag. Jag håller mina tummar.

Likes

Comments

Men vad helgerna går fort, speciellt när man har roligt. Allt började med en pälsmössa och stygga glasögon som var så starka så världen snurrade 3varv fortare än den brukar. Sedan styrde jag saaben mot Örebro för att gå och se Titanic utställningen. Jag hade ingen tjatande kvinna i telefonen utan bara en vägbeskrivning på papper. Det slutade med att jag hamnade i en bussfil och åt tusan fel, det löste sig efter en trrevlig vägbeskrivare i Örebro. Vilken utställning den var så bra och så gripande berättelser om dessa människor som var ombord. Och efter så var det dags för mat, Frasses i Karlskoga underbar pizza.

Likes

Comments

Fördelen med att jobba helger är att man blir ledig någon vardag. Idag var en sån dag. ungarna till skolan och jag drack mitt morgonkaffe på altanen, börjar bli lite höstligt ute. Inne fick jag ta på värmen lite smått. Vid halv 11 hade min vän Nina vaknat till och kommit för en promenad i solen. Skönt att solen värmer lite än. Vi tog oss en timmes promenad för att motionera och prata lite skit. Sedan åkte maken till jobbet och kvar blev jag, soffan och en film, som sagt jag älskar mina lediga dagar.

Likes

Comments