Ännu en dag i flyttens tecken. Eller saka jag säga en dag i vi tar det sen tecken. Ibland måste man få göra något annat än att flytta, packa och städa.

Lite gott att äta och sen en superbra film. Den bästa av alla pirates filmerna tyckte jag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har tänkt på en grej innan man flyttar, vad lite saker man har. Sen börjar man flytta och vad mycket saker man har. Skaffade många kartonger och dom är snart slut men inte mina saker. Jag har även rensat kläder på gammalt och för smått. Idag fixade vi en kärra och kunde till slut börja köra lite grejer.


I väntan på nyckel så får vi fylla garaget så länge

Likes

Comments

Nu är kyrkostudierna avklarade. Mitt i all flyttkaos var det konfirmation. Lämna barn vid kyrkan, hämta smörgåstårtor,lämna tårtor, byta om och iväg. var rätt så skönt att gå in i kyrkan och stressa av. var lite kul att det stod fel nummer på psalmen, så ingen av oss sjöng.


Nu är hon inte konfirmand längre utan konfirmerad.

Bästa av allt, alla presenterna.

helgen är över. vi släppte allt vad kyrkor och flytt hette med lite äventyrsgolf. Kom tvåa av tre inte sist iallafall.

Likes

Comments

Vad härligt det är att vara uppe själv på morgonen. Alla sover bara jag och kaffet. Mitt hem är en enda röra med grejer och flyttkartonger lite överallt. Senare i eftermiddag är det konfirmation mitt i all flyttning. Sån tur så har jag beställt smörgåstårtor som ska hämtas. Kaffe blir hos dottern, som inte har ett kaos hem.

Tog en promenad med hunden och såg dessa två skönheter på granngården.

Likes

Comments

Alla som har flyttat vet vad flyttstäda betyder. En lång plåga, alltifrån minsta hörn och list till köket med spis och ugn. Man tycker inte att det är så mycket förrän man börjar ta tag i det. Har börjat med köket och alla skåpluckor.


Min granne Linda ska ta över lägenheten efter mig, så hon kom ner och hjälpte till med mitt flyttstäd. Det tackar jag mycket för. Hann även med en fika i solen på altanen innan mitt jobb kallar på mig nu.

Likes

Comments

Igår var min kompis Nina med till huset för att stilla sin nyfikenhet. Kallt som attan, svårt att tro att det är mitten av Maj. Vi inspekterade ägorna grundligt och hann även med en sväng på järnleden som går precis bredvid huset. Efter husvisning behövs fika.


Som hade öppet 4 dagar i veckan och det var inte på tisdagar, lite snopet.


.

Det fick bli Lev vackert. Tog en sallad nästan för fin att äta.

Likes

Comments

Då var det dags att ta steget och flytta från stan. Jag en inbiten stadsbo ska flytta till landet. Van vid att ha allt nära mig. Vi fick reda på detta i förgår att vi ska flytta in den sista maj, hej och hå snabba ryck. Nu blir det skolbuss för dottern och llängre tid till jobbet. Sä nu blir det snabbpackning, tur så får vi ställa av grejerna vid huset.

Ser lite slitet ut men så fint inne. Så nu är vi ägare till 8 rum och kök.


Upp i ottan och mycket kaffe så kör vi igång med packning.

Likes

Comments

Så var det fredag igen och jag ska jobba hela helgen. Jag börjar 16.00 idag och går av på måndag 12.30. Igår var det melodifestivalen och samma visa varje gång, vilka låtar hur röstar dom. Jag tycker Kroatien var spännande med en man som sjöng som 3 olika personer. Igår så började min dotter må illa och idag är det ett faktum " hej mister magsjukan" gå iväg snälla. Så det blir lite avstånd från henne i helgen med mycket vitpeppar.


.

Likes

Comments

Tänk vad tiden går fort, åren rullar på. Det är som att man inte hänger med. Idag fyllde Liam 4 år, dom blir stora så fort.

Det är Star Wars och pirater som gäller.


Liam är privatchaufför åt Coraline, vilket hon inte hade lust med.

Piratkapten Jayze Sparrow med sin pirat kompis rosa Hilda.


​Ja min slöa familj efter tårta och kakor.

Likes

Comments

Idag är det endast 49 dagar kvar till startskottet går på min utmaning. Har varit ute och gått och tränat. Har kämpat i snö,regn, blåst och kyla för denna tävling. Värst har det varit för fötterna som har fått mycket stryk.


Jag har kommit fram till att det kommer att behövas lite stöd vid stortån på grund av blodblåsor. Plåster mycket bra att ha till hälarna. Extrasulor blir toppen och mycket go, så blir denna tävling ett minne för livet. Så mer kärlek till fötterna som "bara" är längst ner på kroppen.

Likes

Comments