Man tycker man har mycket tid men det går fortare vad man tror. Träningen pågår för fullt. Häromdagen tog vi en cykeltur på 3,4 mil. Kändes gött i ben och stuss. Imorse tog jag bussen till jobbet. När dagen var slut så bestämde jag mig att gå hem. Vädret var så gött sol och lite vind. Så det kommer bli fler promenader hem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har ni tänkt på en sak att när man tror att vägen är rak och fin, så blir det plötsligt en krock och vägen delar sig. Och man står bara och tittar helt paff och tänkte vad hände nu. Ska man fortsätta samma väg eller ska man våga ta en ny. Eller ha en facitbok färdigskriven i förtid. Men vem säger att det ska vara lätt. Man får väl bara finnas där och försöka leda rätt.

Likes

Comments

Idag var vi ute och åkte och hittade ett kanonställe. En badplats med en fors i, så fränt. Ligger i skogen mellan nykroppa och storfors. Hättälven hette det så mysigt

Likes

Comments

Efter två nattskift så var det gött att ge sig ut i solen. Jag tog med mig min vapendragare Nina för att titta på Lundsbergs skola i Storfors. Tänkte direkt på filmen ondskan. Där fanns det både bromsar och söta kor, Highland kor hette de visst. Sen tog vi fikakorgen med oss till Bjurtjärns slussar, där vi fikade på filten. En helmysig dag med en helmysig kompis.

Min fina kompis Nina

Likes

Comments

Jaha då var det över för denna gång. Det går fort när man har roligt, semestern alltså. Denna högtid man ser fram emot varje år , men som är så fort över. Jag hade i och försig bara 3 veckor, gött och ha lite kvar när hösten och mörkret kommer smygande. Det är då vi drar till solen igen. Denna underbara varma gyllene stjärna. Vi drar till Spanien, landet som jag älskar och denna strand som jag ska inta och bara njuta av i november.


Så visst får man energi när man vet vad som komma skall, ivarjefall får jag det.

Likes

Comments

Vi har en gammal damm på gården som är helt bortglömd. Den måste vi få fram, sagt och gjort fram med spade och kratta. Den var fylld med jord, ogräs och småkryp så det tog en stund att få fram en gammal plastbotten.Naturligtvis en för kort slang som vi löste bra. Blev kanon när vattnet kom i, som var helt borta nu på morgonen. Nästa steg en ny plast i botten.

Likes

Comments

Paradiset kallar jag mitt hem. Här finns allt jag behöver, eget hus, natur,lugn och ro. Igår vinkade jag av min dotter på Arlanda, hon ska på språkresa till England i 3 veckor. Så mitt paradis är lite mindre än förut, men 3 veckor går fort. Värre är det i Kristinehamn som jag flyttade ifrån, bara 1,5 mil bort. Där har nån tok eller tokar satt eld på bilar i ett parkeringshus, två gånger.


Bild från vf.se från bilbranden i Kristinehamn.

Denna vecka är min sista semestervecka, så nu ska jag njuta av mitt paradis och lugnet.


Likes

Comments

I lördags så gifte jag bort min första dotter. Det är så fint med bröllop. Vädret var hyfsat och alla var på fest humör. Vigseln började 2 på eftermiddagen. Jag kom hem vid 1 på natten, jag var så trött. men vad kul det var.


Nygifta

Jag med min man med vår svärson i mitten.

Jättegod .var lite svår att skära. Rädd att den skulle välta när vi skar

Min dotter Elinor sjöng så fint för sin syster.

Hela familjen

Likes

Comments

Nu har jag provat en gå karriär som gick så där första gången. Nu är det dags att fortsätta rova på något annat, nämligen långgolf. Det är väl ungefär lika lätt som att gå långt, inga problem alltså. Jojo trodde jag det, bollen är inte stor men det är gräsmattan och luften ovanför. Efter lite träning så gick det att att träffa bollen.

Jag och Stig Helmer som spelar. Alltid kul med varierad träning. Har testat att springa också, men det får nog vänta lite.

Likes

Comments

Nu har jag vilat upp mig ett par dagar. Fått skönhetsbehandling av min dotter, fick även fotvård. Det var nog det bästa av allt Så nu ser vi framåt igen. Efter årets insats så vet jag precis hur jag ska göra för att komma längre.Är lite missnöjd med min insats i år, så nu börjar träningen mot fotrallyt 2018. Gick upp ganska tidigt imorse och snörde på mig mina gåskor igen. Mina fötter eller ben vart inte så nöjda utav det beslutet, men sagt och gjort.


Det gick väldigt bra, tänker köra på nu med ett träningsår, så ses vi i Stockholm.

Likes

Comments