Header

Adrenalinet kom till mig på samma sätt som Amie och Fanna laddat upp sitt nya avsnitt av Raseriet (giving me life). Bestämmer mig för att städa balkongen (och inte mitt rum som jag egentligen behöver) och håller på i gott trettio minuter medans podden soooorlar högt genom min balkongdörr och ut över mitt kvarter. Jag planterar till och med morfars lökar i min balkonglåda som börjat växa trots att jag haft dem i en påse i ett helt år och de antagligen också började växa förra våren, ställer ut mitt symaskinsbord med mina plaststolar till en mysig uteplats. Slår mig ner. Tänder (tyvärr) en cigg. Sitter och njuter i SOLEN. Hör några nere på gatan som en alltid gör här uppifrån. Ser en man - stå och kissa. ?? Nej han häller en vattenflaska i rabatten. Nej han kissar? På parkeringen, helt synlig för tre stora höghus, står han och... gör sina behov. Sen skakar han, drar upp byxorna och går iväg i riktning mot affären.

Okej, fredag?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Igår förmiddag lämnade jag in de sista arbetsproven till Grafisk design & illustration. Utöver den kursen har jag sökt till mejan, umeå och fri konst på Konstfack. PHEW. Nu skulle jag i vanliga fall ligga däckad i sängen och kolla på the Office, men istället sitter jag vid mitt ritbord och det kliar lite svagt i fingrarna. Vill jag skriva, rita eller sminka mig? Vet inte! Jag kan inte bestämma mig och jag ÄLSKAR detta! Började med ny medicin imorse, även om det är mindre dos än den jag tidigare haft innehåller denna adrenalin vilket ska motverka det passiva i min depression. Jag ser SÅ fram emot detta! Tänk att det redan satt igång. Wow.

Imorgon kommer min bästis till Stockholm också, vet inte om hon ska bo hos mig eller på andra vägar men jag är så taggad på att få va nästan varje sekund med henne!!! Fan va bra om jag inte får några biverkningar av denhär medicinen och istället känner såhär!

Likes

Comments

​Ebay.

Va?

Ebay. Det är billigt, och konsumtion gör en glad. Eller det gör mig glad, i alla fall. Såna ytliga saker som smink, utseende, kapitalism och tv-serier gör mig glad när jag är deprimerad.

På ebay finns... allt. Jag har klickat hem matt läppstift, kaktusfrön, kläder, sminkborstar, näspiercing, nagellack... you name it! Och det kostar inte skjortan heller. Speciellt om det är budgivning: jag har hittat nageltatueringar (!!) för under femtio öre.

Det jag gör är att jag ställer in funktionen Fraktfritt, alltså att jag bara söker på order som frakten till Sverige ingår i. Eftersom det då oftast skickas från andra sidan jorden är leveransen ibland över en månad.

Efter en månad börjar det hoppa in små paket genom brevlådan, ibland flera om dagen, eftersom jag är sjukskriven och därav hemma om dagarna har jag även möjlighet att öppna om brevbäraren ringer på för att paketen är för stora för inkastet. Bör läggas till: jag har även fått en fin kontakt med brevbäraren som levererar min post. Ohja.

Summa summarum: jag får små presenter hemskickade (jaja, det är ju mina pengar som går åt - men inte i stora mängder) och jag behöver inte ens gå hemifrån! Best of both worlds för en ångestfylld ensam tjej i Sveriges största stad... Enough rambling.

Likes

Comments

​Kolla vad snuttarna börjar växa, dehär har haft det svårt hela året men nu talar de om för mig att det är vår, jag behöver inte gå utanför lägenheten för att få känna på den. Imorgon ska jag till mitt lärkarteam, då måste jag dessvärre röra på mig.

Likes

Comments

Hej!! Det här är min nya blogg. Här tänker jag nog skriva mycket om mig själv, om vad jag tänker på när jag inte har något att göra och vad jag vill göra när jag har för mycket att göra. Det kommer nog bli poetiskt, amatörigt sådant, det tycker jag kan vara ok. Jag måste lära mig att tycka att sånt är okej med mig. Babbel babbel.

Jag tecknar serier och illustrationer, helst vill jag att någon speciell person ska hitta min blogg och vilja anställa mig som frilansande illustratör á la Carrie Bradshaw (obvi med samma lönmöjligheter). Skämt åsido, det var roligt att skriva dethär. Häftigt att jag lägger upp det på internet nu. Eller om några sekunder. Hehe.


Likes

Comments