Blev inget inlägg igår tyvärr, men jag var och målade hela dagen och när jag kom hem dog mobilen. Jag kunde inte komma åt laddaren heller för att vi håller på att bygga om hela köket.
Men så kan det va.

Nu ska jag iallafall snart skritta ut en runda på Legolas.
Bjuder på en bild på en utav kattungarna :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ledsen för väldigt dålig uppdatering, men det här är min första blogg och jag har helt enkelt haft fullt upp hittills så jag har inte kunnat blogga. Men nu ska jag försöka igen.
Jag har iallafall varit på två ridläger och de har varit både roliga och lärorika. Senaste lägret som var slut nu i söndags, så var det programridning för Britt Hammar.
Känslan när jag red programmet (jag red LB1) var att det gick jätte dåligt verkligen. En del gick jätte bra, men vissa delar kändes det som att han inte lyssnade alls.
Men när Britt pratade med mig efteråt så var hon allt annat än missnöjd, hon sa att det hade gått jätte bra. Den totala procenten jag fick var 71,071% och när jag såg det så blev jag först förvånad men sedan motiverad att fortsätta träna och träna.
Han är ju ändå så duktig min lilla häst!

Men nu är det snart dags för lite glass, sedan är det upp tidigt imon och iväg för att måla staket.

Likes

Comments

Jag har en nordsvensk brukshäst, som inte är som alla andra. För till skillnad från andra nordsvenskar så är min en ponny, vilket inte är så vanligt.
Men hans namn är Legolas och han är 9 år gammal, han är även vår egen uppfödning.
Så vi började rida in honom vid 3 års ålder, men det var först vid 6 års ålder som hans utbildning började på riktigt, det är ju lite senare än vanligt men men.

Jag hoppar, rider dressyr osv. med honom och han är så duktig. Vissa tror ju att nordsvenskar inte kan hoppa eller ridas på överhuvudtaget, det är därför det blir en extra motivation och extra roligt att komma till tävlingar och visa motsatsen. Vi är inte på topp än men vi kämpar på.

Han är fin min pärla ♡

Likes

Comments

Imorse gick jag upp vid halv åtta för att gå ut till stallet och ge hästarna frukost. För idag var det dags för tävling, den första lokala för mig och min ponny. Även min syster och hennes ponny tävlade idag.
Det var dressyr idag och både jag och min syster
red LC:1.
Efter att manen blivit flätad och pälsen putsad, rullade släppet iväg från gården vid 10 tiden.

Framridningen gick jätte bra, han var mjuk, framåt och lyssnade bra. Men väl inne på tävlingsbanan gick det inte lika bra, han lyssnade inte lika bra var inte lika framåt. Men det slutade på 61% och det är jag ändå ganska nöjd över med tanke på att det inte kändes bra från ryggen.
Men nu är det bara att ta nya tag tills nästa gång.

Likes

Comments

Jag har länge velat starta en blogg och bestämde mig nu för att det var dags. Jag kommer dela med mig av min vardag, vilket innehåller mycket häst och ridning, men det kommer även skrivas om träning, familj mm.

Varför det kommer skrivas mycket om häst och ridning beror på att jag bor på en "hästgård" och jag har egen häst.
Jag rider i stort sätt varje dag och fokuserar på att utveckla min häst.

Min familj består av min mamma, pappa och mina fyra systrar. Mina tre äldsta systrar har flyttat ut, så nu är det bara jag och min lillasyster. Men vi är en familj med en stor sammanhållning.

Det var lite jag tänkte skriva för nuläget, jag tänkte att jag kan gå in mer på t.ex min häst i ett senare inlägg.

Likes

Comments